Русенски срещи - архив
- AE86
- Автомобил: Jetta mkII
- Двигател: PN 1989
Re: Русе - Локални срещи
Еми да предложим една сбирка за четвъртък вечер....мисля,че ще ни е по-удобно тогава
Неделната да си остава ? ? ? Какво ще кажете ?

- eras3r
- Автомобил: Citroen C5 2014г
- Двигател: 2 0hdi 163hp
- Контакти:
Така и така..никой не ходи...дайте да ги направим веднъж или 2 пъти месечно тези сбирки.
Какво ще кажете?
Какво ще кажете?
- Apokaliptiko
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: 1998 AFN
Ние ще се разпаднем като Русенска група,сигурен съм.Ами каквото ще да става.
- AE86
Еми ние сме се разпаднали.Ненормално е да се събираме 4 човека всяка седмица.Незнам,трябва да се обсъди всичко и да има присъствие.Мястото ли какво не ви харесва,АКО искате може да чоплим семки на Кауфланд,ако искате може да пием бира на кръчма,може да правим цър-пър някъде.Някой трябва да каже? 

- milmar
- Автомобил: Passat B4 and B6 Variant
- Двигател: 1Z and CBDC
AE86 написа:Еми ние сме се разпаднали....
На мен ми се е случвало например да пиша нещо в тази тема и мнението ми се изтрива с обяснение , че пълня темата с глупости . А е имало определени колеги , дето си пускат обяви кой какво купува или продава ..... Хем група , хем колектив , хем пък някои сме много важни , освен това съм забелязал едни нескончаеми конфликти между 2-3-ма колеги .
Не се сърдя на никого , плюс това не съм от най-дейните , ама понеже има чуденка - ето някаква идея за обяснение на ситуацията

- PabloEscobar
- Автомобил: BMW E91
- Двигател: M57D30O2
Аз пък веднъж да се наканя да дойда и не намерих никого
Нито в заведението открих някого, нито имаше форумни коли на паркинга или колегите са били пеша.. 

- Apokaliptiko
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: 1998 AFN
Ами аз неискам да пия лимонада ами някъде да се събрем.Казах ви.
- vladrs
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
аз съм доста ангажиран последните месеци колеги,дори Рожен изтървах,но първата свободна неделя,в която ЩЕ ИМА СРЕЩА ведна бих дошъл,но въпроса е там,че незнам кога ще е това.Искрено се надявам да се организираме като група и да се увеличи посещаемостта на срещите 

- AE86
Еми досега съм пропуснал може би 3 срещи за цяла година.Въобще не ми е приятно да се виждам 1 път с Ели и Дидо,един път с Ели и Калин,един път с Ели и Милен...Масово никой не посещава срещи и това е.Било то заради деня,часа и прочие.Искам да си имаме дружинка и да си се виждаме в удобно за всички НАС време.Предлагам да се гласува за ден,час и прочие....пък ще се стигне до консенсус все някога.Защо винаги се намираме ако на някой нещо му трябва или има нужда от помощ.Не искам така.Нека бъдем една Силна Русенска група

- EliPavlova
- Автомобил:
- Двигател:
Няма да давам мнение за това кога и къде, поради простата причина, че в следващите няколко месеца не се знае дали ще имам физическа възможност изобщо да присъствам на срещите. Когато мога - ще минавам, просто уточнете кога и къде. Няма смисъл да се правят цупки или чупки, така или иначе тези срещи са за всички НАС.
- vladrs
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
EliPavlova написа:Няма да давам мнение за това кога и къде, поради простата причина, че в следващите няколко месеца не се знае дали ще имам физическа възможност изобщо да присъствам на срещите. Когато мога - ще минавам, просто уточнете кога и къде. Няма смисъл да се правят цупки или чупки, така или иначе тези срещи са за всички НАС.
хайде,хайде,то новият член на форума да излезне жив и здрав,пък то време за срещи все ще се намерят.

- milmar
- Автомобил: Passat B4 and B6 Variant
- Двигател: 1Z and CBDC
vladrs написа:EliPavlova написа:Няма да давам мнение за това кога и къде, поради простата причина, че в следващите няколко месеца не се знае дали ще имам физическа възможност изобщо да присъствам на срещите. Когато мога - ще минавам, просто уточнете кога и къде. Няма смисъл да се правят цупки или чупки, така или иначе тези срещи са за всички НАС.
хайде,хайде,то новият член на форума да излезне жив и здрав,пък то време за срещи все ще се намерят.![]()
![]()
O-о-о , това ли било

Абе вчера си метнахме за здравей с колежката , но те с Камен бяха в колата и нямаше как да забележа

- AE86
Да се видим някоя вечер не искате ли? Или пак има заети и заспали ? Четвъртък-Петък 

- vladrs
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
аз може и да съм свбоден,но задължително след 20ч,че преди това няма как да се освободя,няма значение дали в четв.или петък,само трябва да знам до утре вечер даали ще има организация за по бира

- golf_92
- Автомобил: Volkswagen Golf 2
- Двигател: PN 1991
- Контакти:
Много ми се иска и аз да дойда но в момента немога защото съм София, но по коледа ще мога да дойда ако правите. Само мми кажете кога.