За конструктивни предложения към админи и модове
- sashobas
- Щастлив голфаджия
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Незнам може вече да е предложено но идеята ми е в организационен да се направи важна тема или галерия с снимки от всички национални събирания.Така разбъркани е трудно да се намират особено за нови колеги.Нека там се поставят снимките от Първата среща на клуба и форума и т.н. до последния събор.Да не се постват снимки от месечни и локални сбирки.Ами това е.
- FreeSoul
- Автомобил:
- Двигател:
radotom написа:FreeSoul написа:мисълта ми е да се направи нещо като подраздел в тунинг-а за пълните проекти - нещо като VW проекти ...
Предложено е от един от модераторите на подфорума. Обмисля се дали всички да могат да пишат в този подраздел или само определени хора (например- създателите на проекта)
Благодаря не знаех за това

Във връзка с тази тема http://forum.vwclub.bg/viewtopic.php?t=74498 (а ... добре дошло - и тази: http://forum.vwclub.bg/viewtopic.php?t=74391) и факта че твърде често проблеми свързани с диагностиката и средствата за диагностика на електрониката ще бъдат все по-често срешани, мисля че крайно време да се създаде нов форум/раздел/тема ДИАГНОСТИКА И ДИАГНОСТИЧНА АПАРАТУРА. Така доста неща, които обаче касаят различни типове двигатели или модели, но в същност касаят едно и също нещо ще са събрани и подредени на едно място. Примера с климатроника е чудесен - монтира се на всички и бензинови и дизелови агрегати и на голфове и на пасати.
А ако се притеснявате, че няма кой да модерира - ... хм, може да го обсъдим.
А ако се притеснявате, че няма кой да модерира - ... хм, може да го обсъдим.
- parno
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
може и да е предлагано вече.ако не то поне според мен е добра идея.
тъй като пътувам доста често извънградско а и не само аз предлагам да не се пускат теми една след друга "внимавай пътя еди къде си" или "мини през еди къде си за да избегнеш еди какво си",да бъде направена тема която да се вдигне и да бъде важна.пр."Пътната обстановка днес" (като малка рубрика деа
)сега сезона е такъв че времето се променя всеки ден.оня ден слънце , вчера дъжд , днеска мъгла.в темата всеки които е ходил някъде извънградско да пише:има ли задръстване,нови дупки където може да оставиш картер или нещо , мъгла , дъжд, сняг , катастрофа , път затворен и т.н.
тъй като пътувам доста често извънградско а и не само аз предлагам да не се пускат теми една след друга "внимавай пътя еди къде си" или "мини през еди къде си за да избегнеш еди какво си",да бъде направена тема която да се вдигне и да бъде важна.пр."Пътната обстановка днес" (като малка рубрика деа

- Lizard
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Предварително се Извинявам за предложението, което ще отправя, защото знам каква реакция ще пробуди!
Така може и аз да съм се побъркал да съм получил някакво професинално изкривяване, но да си кажа направо:
Колеги занимащи се с подръжката на тази страница и форум, съобщения от сорта на доло посоченото не са много приятни за, който и да е потребител:
phpBB : Critical Error
Could not connect to the database
За това ако e възможно да отделите мъничко време, би било добре това съобщение да се подмени с нещо по-приятно от "Critical Error". Например "Временно няма достъп до базата, моля изчакайте" или "Temporary out of service, please try later".
П.П. Наясно съм, че не го правите за пари и че аз след като не плащам за тази услуга, която предлагате не съм в позиця да изисквам от вас какво и да било. За това моля приемете моето мнение като приятелска бележка, а не като нападка.
Така може и аз да съм се побъркал да съм получил някакво професинално изкривяване, но да си кажа направо:
Колеги занимащи се с подръжката на тази страница и форум, съобщения от сорта на доло посоченото не са много приятни за, който и да е потребител:
phpBB : Critical Error
Could not connect to the database
За това ако e възможно да отделите мъничко време, би било добре това съобщение да се подмени с нещо по-приятно от "Critical Error". Например "Временно няма достъп до базата, моля изчакайте" или "Temporary out of service, please try later".
П.П. Наясно съм, че не го правите за пари и че аз след като не плащам за тази услуга, която предлагате не съм в позиця да изисквам от вас какво и да било. За това моля приемете моето мнение като приятелска бележка, а не като нападка.

- group®
- Темерут
- Автомобил: Passat B8 Alltrack
- Двигател: DFCA
Айде пак няква идея ме озари и в бързината и ентусиазма да я споделя несъм проверил дали вече е предлагано ...ама най-много пак да стана за смях ... сефте
Та то не е и моя идея ама полезно - в най долната част на форума да има прозорец в който да се пише в реално време ... един вит като icq ама конферентно ... както е и в MIRC ... та може да поспадне спама и от тази мярка

Та то не е и моя идея ама полезно - в най долната част на форума да има прозорец в който да се пише в реално време ... един вит като icq ама конферентно ... както е и в MIRC ... та може да поспадне спама и от тази мярка

- Americanec
- Автомобил:
- Двигател:
Колеги Защо не разделите форума за голф примерно за гоф 1 ,2,3,4,5...
И примерно за голф 1 да има отделни важни теми
1.При покупка ....
2.Смяна на коснумативи..
3.......
Понеже сега търся за голф 4 и толкова много теми докато ги разгледам докато разбера дали са за голф 4....а с търсачката нещо не ги търси както требва.....
И примерно за голф 1 да има отделни важни теми
1.При покупка ....
2.Смяна на коснумативи..
3.......
Понеже сега търся за голф 4 и толкова много теми докато ги разгледам докато разбера дали са за голф 4....а с търсачката нещо не ги търси както требва.....
- joro_kem
- VW експерт
- Автомобил: Octavia I Tour Octavia III FL
- Двигател: AXR DFFA
ПИТАНЕ
има ли регламентиран начин да направя ето тази тема http://forum.vwclub.bg/viewtopic.php?t=77205 важна (искам да е винаги най-отгоре - като съобщенията например)? добър пример е комерсиалния раздел - там си плащаш и получаваш.
- Americanec
- Автомобил:
- Двигател:
- Americanec
- Автомобил:
- Двигател:
- Sunny
- Дезертьор
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Или не ме разбираш какво пиша, или не искаш да го направиш.
В момента форума е разделен на 32 подфорума (не ги брой - ти виждаш по-малко)
Ако се разделят всички модели на техните версии, форумите ще станат над 60.
Това води до:
- излишно разводняване
- ненормално много работа за екипа по преместването
- досадно скролиране да си намериш търсения раздел
- объркване на потребителите, ако дадения проблем е общ за няколко модификации
- затруднения при търсене
- и т.н.
С две думи - искането ти е разгледано, но няма да бъде осъществено.
В момента форума е разделен на 32 подфорума (не ги брой - ти виждаш по-малко)
Ако се разделят всички модели на техните версии, форумите ще станат над 60.
Това води до:
- излишно разводняване
- ненормално много работа за екипа по преместването
- досадно скролиране да си намериш търсения раздел
- объркване на потребителите, ако дадения проблем е общ за няколко модификации
- затруднения при търсене
- и т.н.
С две думи - искането ти е разгледано, но няма да бъде осъществено.