VII Национален VW събор - 21 и 22 май 2011 - писта "Дракон"
- Dessi
- русият голф
- Автомобил: VW Golf 2002
- Двигател: 1.9 TDI ASZ
- Контакти:
Re: VII Национален VW събор - 21 и 22 май 2011 - писта "Дракон"
Да спрем да обсъждаме BMW вече, става ли ? 

-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Дано някой от Вас има възможността тази година да присъства на Vagenfest в Германия и да види разликата. Миналата година имах възможността да отида и събитието беше уникално. И сега ако кажете че пак се е правило с много пари и познати жестоко се лъжите, хората просто имат културата да отидат и да си покажат колите без да претендират за награди и слава по форумите.
Успех занапред
Успех занапред

- Stenly
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Колеги незнам какво всички скочихте срещу колите на другите участници в средния клас ... аз също мога да потвърдя ,че те не мамят просто карат ,колите са им абсолютно в границите на класа. Искам да ги поздравя за добрите времена,защото знам какъв труд е хвърлен по тея коли. Тази година карах в среден клас ,исках да видя колко още може колата и съм безкрайно доволен ,че можах да се класирам в четворката в Неделя в средния клас(за да мога да карам повече ,защото съм дошъл на пистата за това) Важното е че времената се свалиха още:) За сведение коли от средния клас спокойно могат да дадат по-добри времена от тези в големия...трябват дупе и гащи ,както се изрази Васил. Аз от 3те дни на Калояново останах доволен:) (понеже вчера останахме и на италтракдей).
- Vlad777
- King of the Road
- Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
- Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
- Контакти:
Попрегледах последните няколко страници и разчистих темата. Наистина имаше 2-3 човека, дошли заради медалите, които са останали недоволни. Имаше и градивна критика, която ще си запишем за догодина.
1. В темата се оплакваха въпросните 3-4 човека и няма смисъл да занимаваме целият форум с тях! На пистата караха над 100 автомобила. За 3-4% няма смисъл да си хабя думите да пиша каквото и да е! Явно събитието е било успех!
2. Единият от тях изобщо да е доволен, че изобщо взе медал... Официално го предупредих, още преди събора, че няма да е доволен и по-добре да не идва. Не ме послуша. Да беше - вместо сега пак да мрънкя
3. Другите, които имат забележки към мен, събора и организаторите - да организират свой събор. Ама май е по-трудно, отколкото да имаш нещо на готово, да се похвалиш демонстративно и после да плюеш. Благодарете се, че изобщо ви дадохме шанс да сте на пистата!
Едно мерси не видях? Сигурно няма и да има...
4. Вместо да се карате, опитайте да организирате поне една сбирка на поляната с бира и кебапчета, може да не е на писта... Ама надали...
5. Закривам Калояново 2011!
БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ, КОИТО ПРИСЪСТВАХА И НА КОИТО ИМ ХАРЕСА ТОВА, КОЕТО НАПРАВИХМЕ!
БЛАГОДАРЯ ОТНОВО НА ВСИЧКИ, КОИТО ПОМАГАХА НА ОРГАНИЗАЦИЯТА!
БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ, КОИТО НИ ПОДКРЕПИХА ВЪВ ФОРУМА СЛЕД СЪБИТИЕТО С ПОЗИТИВНИТЕ СИ МНЕНИЯ!
Ще се видим отново на пистата догодина!
НА ТЕЗИ, НА КОИТО НЕ ИМ ХАРЕСА - ДА НЕ ИДВАТ ДРУГАТА ГОДИНА!
1. В темата се оплакваха въпросните 3-4 човека и няма смисъл да занимаваме целият форум с тях! На пистата караха над 100 автомобила. За 3-4% няма смисъл да си хабя думите да пиша каквото и да е! Явно събитието е било успех!
2. Единият от тях изобщо да е доволен, че изобщо взе медал... Официално го предупредих, още преди събора, че няма да е доволен и по-добре да не идва. Не ме послуша. Да беше - вместо сега пак да мрънкя

3. Другите, които имат забележки към мен, събора и организаторите - да организират свой събор. Ама май е по-трудно, отколкото да имаш нещо на готово, да се похвалиш демонстративно и после да плюеш. Благодарете се, че изобщо ви дадохме шанс да сте на пистата!

4. Вместо да се карате, опитайте да организирате поне една сбирка на поляната с бира и кебапчета, може да не е на писта... Ама надали...

5. Закривам Калояново 2011!
БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ, КОИТО ПРИСЪСТВАХА И НА КОИТО ИМ ХАРЕСА ТОВА, КОЕТО НАПРАВИХМЕ!
БЛАГОДАРЯ ОТНОВО НА ВСИЧКИ, КОИТО ПОМАГАХА НА ОРГАНИЗАЦИЯТА!
БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ, КОИТО НИ ПОДКРЕПИХА ВЪВ ФОРУМА СЛЕД СЪБИТИЕТО С ПОЗИТИВНИТЕ СИ МНЕНИЯ!

Ще се видим отново на пистата догодина!
НА ТЕЗИ, НА КОИТО НЕ ИМ ХАРЕСА - ДА НЕ ИДВАТ ДРУГАТА ГОДИНА!