Хасково - Архив
- Anbuch
- Полохолик
- Автомобил: VW POLO 6R
- Двигател: CGGB 2010г
- Контакти:
И аз за това не съм отишъл на панаира ,а за срещичка съм винаги налиния ,само да се съм нощна смяна! Абе какво става с тия катастрофи бе ,направо се чувствам специялен ,че не съм помлял полото още. Ей, да си стягате хубавците , и после умната ,че темата стана много мрачна
Краси , вече вътре ли се премести купона на кортовете ? Че тия дни с една компания сме решили да присушим някое кръчме?

Краси , вече вътре ли се премести купона на кортовете ? Че тия дни с една компания сме решили да присушим някое кръчме?
- Anbuch
- Полохолик
- Автомобил: VW POLO 6R
- Двигател: CGGB 2010г
- Контакти:
Мерси, мерси ...
Да надживея и последното поло в света
А за срещичката, другата седмица аз ще мога в сряда или петък. Ако е в петък МОЖЕ и жената да дойде ,че нещо съмнителен станах напоследък , а снимките от последната сбирка нещо ...колажи... на фотошопа и се виждат
(шегувам се , арна си е жената пък и фенка на VW стана от събора в Калояново)
Пишете и на вас кога ще ви е удобно и да вземем да се съберем
Вчера гледах тая бялата хонда (сещате се за коя говоря ) и останах учуден от това което видях. Между предните две седалки човека е наръгал някаква бутилка около 10 кг ,като тези медицинските дето са за кислород.
Цял ден се чудя за какво ли му е , сигурно ако излети да има кислород в космоса .... знаете ли какъв е тоя тунинг елемент ,бре 

А за срещичката, другата седмица аз ще мога в сряда или петък. Ако е в петък МОЖЕ и жената да дойде ,че нещо съмнителен станах напоследък , а снимките от последната сбирка нещо ...колажи... на фотошопа и се виждат

(шегувам се , арна си е жената пък и фенка на VW стана от събора в Калояново)
Пишете и на вас кога ще ви е удобно и да вземем да се съберем

Вчера гледах тая бялата хонда (сещате се за коя говоря ) и останах учуден от това което видях. Между предните две седалки човека е наръгал някаква бутилка около 10 кг ,като тези медицинските дето са за кислород.