Локални сбирки в Пловдив- АРХИВ

Организация и провеждане на клубните сбирки!
Потребителски аватар
Black-White
Автомобил:
Двигател:

Re: Пловдив - локални сбирки /всеки четвъртък 19.00 ч./

Мнениеот Black-White » Вто 12 окт 2010 14:24

Vento написа:
radotom написа:Е не знае къде е Калояново ли?
Ша го заведем, споко! :lol: :lol: :lol:

ама напролет, като се стопли mhihi

На Калояново нали неможе да идеш да си караш спокойно :roll: поне аз тъка знам или се бъркам ? :oops:

Потребителски аватар
Vento
Автомобил: Vento+Golf 2+Golf 3
Двигател: ABS+ABF+ABV

Мнениеот Vento » Вто 12 окт 2010 16:49

През седмицата може - заготвяш 5 зелени големи банкноти, обаждаш се на бат' ти Живко и (ако се навие).... караш наволя цяяяял ден! :applause:

Потребителски аватар
gyleto
Автомобил: Golf 2
Двигател: PL 1991

Мнениеот gyleto » Вто 12 окт 2010 19:11

За жалост Калояново е за хора които могат да карат а не за такива които само пишат из форумите и се правят на РАЦЕРИ по градските улички,там се вижда кой може и кой не и на кой му стиска да се покаже и да не го е срам от себе си че може да се изложи,всеки може да дава газ на драг. :bowdown

Потребителски аватар
leido
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот leido » Вто 12 окт 2010 19:45

gyleto написа:За жалост Калояново е за хора които могат да карат а не за такива които само пишат из форумите и се правят на РАЦЕРИ по градските улички,там се вижда кой може и кой не и на кой му стиска да се покаже и да не го е срам от себе си че може да се изложи,всеки може да дава газ на драг. :bowdown
Ще ги видим Пловдивските Рацери които могат да карат на Калояново, и колко им вървят колите.
:patriot

Потребителски аватар
radotom
Модератор
Модератор
Автомобил: Passat B6
Двигател: CBBB

Мнениеот radotom » Вто 12 окт 2010 22:31

Аз не мога да карам :Mr Green Fun
За това само организирам другите! mhihi mhihi mhihi

'Ма то това е и като с писането в техническите под-форуми - само уча другите как да си оправят техните коли! :banana :banana :drinking:

Хъ! Да не забравя - тази вечер взех 10-15 ЕКО-карти от kasapina (най-сетне се довлачих до него) и в четвъртък ще ги нося на сбирката.
При Касапчо останаха още 5-6 - ако някой е много на зор и той му е по- под ръка - томозете го! :Mr Green Fun

Потребителски аватар
Vento

Мнениеот Vento » Сря 13 окт 2010 8:09

leido написа:Ще ги видим Пловдивските Рацери които могат да карат на Калояново, и колко им вървят колите.

Я! Нова звезда ли се е родила mhihi :applause: :mrgreen: mhihi

Потребителски аватар
leido
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот leido » Сря 13 окт 2010 9:35

Vento написа:
leido написа:Ще ги видим Пловдивските Рацери които могат да карат на Калояново, и колко им вървят колите.

Я! Нова звезда ли се е родила mhihi :applause: :mrgreen: mhihi
Звездата е родена отдвна. Ама беше на почивка, на Бахамите. mhihi :mrgreen: mhihi

Потребителски аватар
nero
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот nero » Сря 13 окт 2010 10:32

:roll:

Потребителски аватар
leido
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот leido » Сря 13 окт 2010 12:16

nero май ти е скучно? Хайде :beer наздраве.

Потребителски аватар
nero
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот nero » Сря 13 окт 2010 13:50

leido написа:nero май ти е скучно? Хайде :beer наздраве.

:drunk

Потребителски аватар
chefo_
Автомобил: vw golf 97 ubi
Двигател:

Мнениеот chefo_ » Чет 14 окт 2010 7:29

aide pyrvo da se izvinq za shrifta am bate rado da ne mi se syrdi nqmam net tuk i pisha ot telefona.razbrah mnoho se dyhate racerite,da ne me nakarate da si doida da zapalq chernata perla i da vi davam mn povodi da mi plashtate smetkata!gledam mn turisti sa se wyrnali koi ot bahamite koi ot stonehenge,da vzema i az da si doida na staroto mqsto v stariq chas s obichainite zapodozreni i nqkoi novi!!!ako iskate i vi se razkarwa elate da se dragnem tuk po sivilskite ulici,hihihihi !snimajte se wsichki da vi vidq che sym se zatyjil.toi mihow bez aparat ne izliza ot tqh dano se seti i da snima!ot men zasega tova,ako na nqkoj mu se zanimava da prewede otgowora mi,shte sym blagodaren.aaa i dimo imam tabelki ot 3ka gti za ko ti trqbwat?za cena sha prikazvame po natatyk hihihi!

Потребителски аватар
Black-White
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Black-White » Чет 14 окт 2010 8:29

Айде първо да се извиня за шрифта,ама бате Радо да не ми се сърди няма нет тук и пиша от телефона.Разбрах много се дъхате на "рацерите",да не ме накарате да си дойда да запаля черната перла и да Ви давам много поводи да ми плащате сметките!Гледам много туристи са се върнали кой от бахамите кой от Stonehenge,да взема и аз да си дойда на старото място,в стария час с обичайните заподозрени и някой нови!!! Ако искате и Ви се разкарва елате да се дръпнем тук по сивилските улици,хихихи !Снимайте се всички да Ви видя,че съм се затъжил.Той Михов без апарат не излиза от тях дано се сети и да снима!От мен засега това...

Айде да видиш,че и аз съм човек.А ако нямаш какво да правиш ела си бе,ела да те видим,пък като имаш зор после пак си отивай.Най-бързия АБФ-а няма да го коментирам поне в гаража можеше да го вкараш,че ще вземе да изгние вън mhihi (шегувам се).
Поздрави

Потребителски аватар
nero
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот nero » Чет 14 окт 2010 9:24

що стана в крайна сметка...рацерите нещо нищо не казват....

Потребителски аватар
leido
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот leido » Чет 14 окт 2010 21:37

chefo_ написа:aide pyrvo da se izvinq za shrifta am bate rado da ne mi se syrdi nqmam net tuk i pisha ot telefona.razbrah mnoho se dyhate racerite,da ne me nakarate da si doida da zapalq chernata perla i da vi davam mn povodi da mi plashtate smetkata!gledam mn turisti sa se wyrnali koi ot bahamite koi ot stonehenge,da vzema i az da si doida na staroto mqsto v stariq chas s obichainite zapodozreni i nqkoi novi!!!ako iskate i vi se razkarwa elate da se dragnem tuk po sivilskite ulici,hihihihi !snimajte se wsichki da vi vidq che sym se zatyjil.toi mihow bez aparat ne izliza ot tqh dano se seti i da snima!ot men zasega tova,ako na nqkoj mu se zanimava da prewede otgowora mi,shte sym blagodaren.aaa i dimo imam tabelki ot 3ka gti za ko ti trqbwat?za cena sha prikazvame po natatyk hihihi!

Той Михов се върна по спешност от Ню Йорк, за няколко дни в България и просто исках да уважа с едно посещение пловдивската група (която ми е на сърцето :обичам ви ). Но заради лични проблеми нямаше как да присъствам на таз вечершната сбирка. Надявам се докато замна да мога до дойда. chefo_, за рацерите ще замълча, нека оставим куците ABF-и да говорят. Моят за две години се беше посхванал малко, ама днес го поразкърших малко по магистралата :horror: Всички знаем, че твоят е най-бързия, споко. Не си идвай скоро, за да може да има и други по-бързи. :Mr Green Fun :Mr Green Fun :Mr Green Fun Поздрави на всички.
Пак започнахме да създаваме работа на радо.

Потребителски аватар
Vento

Мнениеот Vento » Чет 14 окт 2010 21:50

Бахти, много бързи ABF, много лаладжии... комплексирате ни, СПРЕТЕ!
Що ли не съм ги виждал на пистата... може би много бързо я подминават и не могат да спрят ли :Mr Green Fun mhihi

Върни се в “Организационен”