Vento написа:radotom написа:Е не знае къде е Калояново ли?
Ша го заведем, споко!![]()
![]()
ама напролет, като се стопли
На Калояново нали неможе да идеш да си караш спокойно
Vento написа:radotom написа:Е не знае къде е Калояново ли?
Ша го заведем, споко!![]()
![]()
ама напролет, като се стопли

Ще ги видим Пловдивските Рацери които могат да карат на Калояново, и колко им вървят колите.gyleto написа:За жалост Калояново е за хора които могат да карат а не за такива които само пишат из форумите и се правят на РАЦЕРИ по градските улички,там се вижда кой може и кой не и на кой му стиска да се покаже и да не го е срам от себе си че може да се изложи,всеки може да дава газ на драг.

leido написа:Ще ги видим Пловдивските Рацери които могат да карат на Калояново, и колко им вървят колите.

Звездата е родена отдвна. Ама беше на почивка, на Бахамите.Vento написа:leido написа:Ще ги видим Пловдивските Рацери които могат да карат на Калояново, и колко им вървят колите.
Я! Нова звезда ли се е родила![]()
![]()
![]()

наздраве.
leido написа:nero май ти е скучно? Хайденаздраве.

(шегувам се).chefo_ написа:aide pyrvo da se izvinq za shrifta am bate rado da ne mi se syrdi nqmam net tuk i pisha ot telefona.razbrah mnoho se dyhate racerite,da ne me nakarate da si doida da zapalq chernata perla i da vi davam mn povodi da mi plashtate smetkata!gledam mn turisti sa se wyrnali koi ot bahamite koi ot stonehenge,da vzema i az da si doida na staroto mqsto v stariq chas s obichainite zapodozreni i nqkoi novi!!!ako iskate i vi se razkarwa elate da se dragnem tuk po sivilskite ulici,hihihihi !snimajte se wsichki da vi vidq che sym se zatyjil.toi mihow bez aparat ne izliza ot tqh dano se seti i da snima!ot men zasega tova,ako na nqkoj mu se zanimava da prewede otgowora mi,shte sym blagodaren.aaa i dimo imam tabelki ot 3ka gti za ko ti trqbwat?za cena sha prikazvame po natatyk hihihi!
). Но заради лични проблеми нямаше как да присъствам на таз вечершната сбирка. Надявам се докато замна да мога до дойда. chefo_, за рацерите ще замълча, нека оставим куците ABF-и да говорят. Моят за две години се беше посхванал малко, ама днес го поразкърших малко по магистралата
Всички знаем, че твоят е най-бързия, споко. Не си идвай скоро, за да може да има и други по-бързи.
Поздрави на всички.

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 30 госта