Има ли организация за Крушуна,или всеки се спасява по единично?Кои ще нощуват там?Някакъв план,идеи нещо.Или всеки е на самоинициатива,и действа сам.Аз ще съм в Русе в сряда,нямам възможност да дойда на OMV-Компанията.Предполагам,че говорите по въпроса за пътуването.Аз лично ще направя всичко възможно да съм в Събота там,няма да нощувам на люцерната вечерта или късният следобед ще се прибера в Русе.Дайте малко да се вземем в ръце и всеки да даде мнението си и от тази съвкупност от мнения,да съчетаем едно взаимно,което разбира се удовлетворява всички /малко трудно ще стане ама може и да се получи/.
Здрасти Слави Днес точно обсъждахме организацията за Крушуна.Да те осведомя и теб и останалите които са заинтересовани.
Аз,Ели и Коко тръгваме рано сутринта в петък,Камен свършва работа към 5 така,че 6 часа вечерта потегля може би с Веско.За Събота мисля,че ще пътуват колегата tibia_83 и още някой.Надявам се да се видим в Четвъртък през деня за по едно кафе с теб и да обсъдим.Поздрави
вече съм на линия колата е извън бокса ще е добре да не пътувам "сам"в събота сутринта. И да не забравите да оставите място в лагера за едно иглу .спомена се миналата събота нещо за събиране на мангизи за и по колко и кога
Ехеее, как се оправяте с пустия му скъп бензин / дизел за такива пътешествия? То сега само с компания в колата до мястото върви с цепене на пари ... за самостоятелни автомобилни походи - поне за мен е яко трудно.
В Русе съм вече пристигнах.В събота тръгвам за Крушуна в 7:15 часа.7ч. ще съм на Лукойл преди Метро,ако някой иска да не пътува сам или незнае пътя,може да дойде.В 7:15ч. тръгвам,ако ще идва някой нека да бъде точен.
Постопли се времето колеги.Предлагам Неделя да си направим една фотосесия на каляските на Текето или където вие решите.Който има желание и идеи може да сподели Ако не,Остава ОМВ-Здравец след 10:00 часа