VW Национален събор Рожен 2009

Организация и провеждане на клубните сбирки!
Потребителски аватар
Ivailo
Автомобил: VW Golf mk3
Двигател: AAZ
Контакти:

Re: VW Национален събор Рожен 2009

Мнениеот Ivailo » Пон 07 сеп 2009 19:42

Vextor написа:

В тунелите пък прекъсвачите направо ми пълнеха душата. Идеше ми да крещя от кеф, и го правех, през прозореца mhihi mhihi mhihi
Добри, качи клипчетата от колоната моляяяяяяяя :oops:

Видяхме те през прозореца видяхме.... калпазанин .... и да си оправите гърнетата да не бръм4ат :beat_butt2

За клип4етата и аз искам да видя :063:

Нашето гърне не бръмчеше, за разлика на градския, който беше пред нас mhihi Ей пълнеше ми душата. Само не разбрах кой беше.. :) По едно време от неговата компания някой се изцепи: "тва да пиеш с видинчани не си е работа" :063: :063: :063:

Още един глас за 2 вечери. Още един глас за 2 пъти в годината, ако може единия да е лятото, при по-топло време :)
И разбира се следващия път отново с КПП на входа, явно имаше смисъл. Чак вечерта като си тръгнаха СОТ-аджиите влезна един с бмв, който правеше селски изпълнения на поляните :beat_butt2
Още едно предложение за следващия събор (с всеки изминал става все по-хубав!) :
Ако може да има пак музика като миналия, но тоя път не с чалгии, а с родопска музика и дъъъъъълги хора :да: По тоя начин се заглушават чалгиите от колите на хората :да:

Потребителски аватар
heimdal
Автомобил: VW Polo
Двигател: 1997

Мнениеот heimdal » Пон 07 сеп 2009 19:56

За тези ГОЛЕМИТЕ шофьори - за всеки има по един билборд! Можеше да не го пиша, но вече не се издържа.
За разрушителите - надявам се да бъдат посочени и порицани поименно. Вандализма не ни прави услуга!
Оосбено пред домакините!
Васко (васстопа) правилно написа...липсваха хора. Хора които са били предходни издания на събора.
Дори и на мен ми направи впечатление. И правилно написа, пихме и за вас! По едно по две и по повече :)
Благодарности за това, че бях само "багаж" на отиване/връщане тъй като за мен Рожен единствената вечер в годината в която се пие алкохол. Благодаря лично на Добрин за "течността за чистачки" дето върна едно усещане отпреди 10 години :) И да изкараш снмките че искам да си я сложа тази на десктопа :)
На събора ми хрумна и пиянската идея когато се снима някой да не го караш да казва зеле например ...
а АНТИФРИИИИИИИИИИИИИИИИЗ ! :drunk :drunk :drunk :drunk :drunk :drunk :drunk

Потребителски аватар
Волен
Автомобил: 1996 Polo 6N
Двигател: 1H

Мнениеот Волен » Пон 07 сеп 2009 19:56

Поредния добър събор се получи, благодаря на организаторите и всички други, които биха стотиците километри за да допринесат за доброто настроение на всички.
Благодаря на Ванко, единствената Варненска кола, която ме докара. Благодаря и на Нандо и Стоянчо за ПОРЕДНОТО топло посрещане. Големи сте! Запознах се с доста свестни хора и се нагледах на хубави коли, благодаря още веднъж на всички. Дай Боже скоро подобно масово мероприятие...Пироне да разчитаме ли :drunk

Потребителски аватар
Dead man
Предупреждение за вечен БАН
Автомобил: Hyundai Sonata 2007
Двигател: 2.0 16V 145HP
Контакти:

Мнениеот Dead man » Пон 07 сеп 2009 20:23

Евалата най-вече на Стефан за организацията на събора и на всичко около него. :bowdown
Не искам и да си представям какво му е минало през главата. :horror:
И да му благодаря за гостоприемството в тихата му къща.
Всичко беше почти супер,но няма идеални неща... :012:

Потребителски аватар
stan4o_mc
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот stan4o_mc » Пон 07 сеп 2009 20:38

Айде и аз да изкажа благодарности вече.
Благодаря на всички които пряко или косвено са замесени в това, събора да се случи!
Благодаря на всички, които не пиха ракия и оставиха повече за мен!
На всички, които не ме спряха да "играя" мач - мразя ви mhihi mhihi mhihi (от мача и ракията и бирата, едва сега прохождам отново)!
Благодаря и на голфъра, че беше така любезен с нас, като си купувахме стикери и тениски!
Благодаря на всички, които ни посрещнаха топло по време на алко-поздравителната обиколка (инициативата беше на Stoi, аз нямам нищо общо :Mr Green Fun ), на всички които ни казаха наздраве и на тези които не можаха!
Специално БЛАГОДАРЯ на всички пияници и трезвеници от и около Plovdiv Team (няма да изреждам поименно, защото някои ще ги спомена по три - четири пъти)!

Отново си изкарах прекрасно, пих за тези които не видях, пих за тези които видях! 'Щото пих, някои не ги видях!

Много искам да се извиня на kokobraiz, който ми е звънил в събота сутринта, ама аз си бях засрал телефона и хич не разбрах к'во е станало. Да се извиня, че не се появих на поляната да ти се извиня лично (то... май съм те намерил, ама не съм разбрал, не съм се и представил - така ми казаха, аз не помня)!

Да се извиня и на madcap, че му прекъснахме сутришното пикане, а не можах да снимам този интересен момент!

Твърдо съм ПРОТИВ този събор да се случва повече от веднъж в годината. То в това му е чара! Не знам някой да чака с такава тръпка и желание друг събор, освен този. Освен това на организаторите им стигат мъките веднъж в годината, 'що да ги мъчим още?!

п.п. Майна, за снимките малко потрайте - мътно ми е, не ми е до качване тука и там. Предполагам утре ще ги имате. Пък и кадрите не струват

Потребителски аватар
morfei1
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот morfei1 » Пон 07 сеп 2009 20:41

Дам.... един път в годината е достатъчно. Нека има други събори, но на други места. Важно е качеството, а не количеството :)

Потребителски аватар
maniaka
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот maniaka » Пон 07 сеп 2009 21:05

Беше страхотно,за пръв път ходя на рожен,но беше невероятно.Искам да благодаря на Стефан и на всички който са помогнали този събор да се състой :applause: Големи сте! Запознах се с доста хора и се нагледах на хубави коли, благодаря още веднъж на всички.Нямам търпение за следващия събор :drunk

Потребителски аватар
Pironski
Автомобил: VW Golf II GTI 8V
Двигател: PB
Контакти:

Мнениеот Pironski » Пон 07 сеп 2009 21:25

Искам също така да благодаря и на плевенската група за поредното топло посрещане и за предоставения голф на Тишо да спя в него.Всички сте много готини :обичам ви

BoJleH написа: Дай Боже скоро подобно масово мероприятие...Пироне да разчитаме ли :drunk
Разчитайте тамън до тогава ще сте позавършили това което творите,на пролет живот и здраве ще се видим на Крушуна :beer

Потребителски аватар
веселин
Автомобил: SkodaFabia 1 sedan
Двигател: BNM 1.4 TDI-PD 2007
Контакти:

Мнениеот веселин » Пон 07 сеп 2009 21:26

Перфектно беше - :bowdown :bowdown :bowdown за всички от които зависеше провеждането на това сьбитие :обичам ви

Потребителски аватар
Dead man
Предупреждение за вечен БАН
Автомобил: Hyundai Sonata 2007
Двигател: 2.0 16V 145HP
Контакти:

Мнениеот Dead man » Пон 07 сеп 2009 21:36

веселин написа:Перфектно беше - :bowdown :bowdown :bowdown за всички от които зависеше провеждането на това сьбитие :обичам ви

Евалата на теб и на магическото ти питие.... :bowdown :drunk
И може пак да поскачаме през огъня с теб хванати за ръце.... mhihi

Последна промяна от Dead man на Пон 07 сеп 2009 21:38, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
morfei1
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот morfei1 » Пон 07 сеп 2009 21:37

Евала и на нестинарските му способности :Mr Green Fun :bowdown

Потребителски аватар
Vextor
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Vextor » Пон 07 сеп 2009 22:00

Dead man написа:
веселин написа:Перфектно беше - :bowdown :bowdown :bowdown за всички от които зависеше провеждането на това сьбитие :обичам ви

Евалата на теб и на магическото ти питие.... :bowdown :drunk
И може пак да поскачаме през огъня с теб хванати за ръце.... mhihi

4удно беше ска4ането ... " Хоооопппп " вика и ско4и на другия край .след малко пак .. Ама обиколи вси4ки огнища нали mhihi :applause:

Потребителски аватар
Stefan
R.I.P Madcap
Автомобил: VW mk1 Cabrio VW mk2 Black Betty
Двигател:

Мнениеот Stefan » Пон 07 сеп 2009 22:45

Благодаря още веднъж на всички за хубавите думи :beer Радвам се че всичко ви е харесало и дано всеки следващ събор бъде по-добър от предишния :D Разбирасе, че винаги ще има някой който да покаже простащината в себе си, но ще гледаме за напред и тези неща да се изчистят :arrow:

Какво беше БМВ-то, което е правило изпълнения след като са си тръгнали СОТ-аджийте :?:

Потребителски аватар
Ivailo
Автомобил: VW Golf mk3
Двигател: AAZ
Контакти:

Мнениеот Ivailo » Пон 07 сеп 2009 22:51

Мисля, че беше червена Е36-ца, по груби пиянски спомени. Може и да бъркам цвета...

Ама като се сетя и сутринта наши коли дрифтеха из поляните..

Потребителски аватар
Stefan
R.I.P Madcap
Автомобил: VW mk1 Cabrio VW mk2 Black Betty
Двигател:

Мнениеот Stefan » Пон 07 сеп 2009 22:58

Същата :roll: А в БМВ форума пишат, че били най-културните и коректни шофьори а са пълни буклуци :evil:

Върни се в “Организационен”