Полицай, във владиславово има рекламна агенция където има файла и там може само не знам къде е тази агенция, някой който живее или я знае да каже предполагам не са 10.
иначе ако поръчвате пишете 3 малки за мене
Локални сБирки във Варна - Архив.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Варна - Локални Сбирки
Виждам, че има интерес за стикери, тези дни ще се заема да потърся къде могат да направят.
- policaqqq
- Автомобил:
- Двигател:
До колкото знам и в омега такси имат фаила за стикера.
колеги и аз искам да си сложа стикери и ако някои ште прави искам да си поръчам и аз, ште искам 2 малки за двете задни странични стакла и един по голям за стаклото на багажника,ако можете да ми кажите колко горе доло штеми струват стикерите.
- policaqqq
- Автомобил:
- Двигател:
Дайте на следващата сбирка да обсъдим кой колко стикера ще иска и да поръчаме някаква бройка от сайта, ако ги пратят с еконт може и аз да ги взема понеже там работя. А на по следващата сбирка да се раздадат който колкото си е поръчал. Ако се поръчат на куп куриерска та услуга може да е 4-6 лв.
- refresh4o
- !!!ИЗМАМНИК!!!
- Автомобил: VW POLO B5188PP
- Двигател: AEX 1996
Най-добре всички заедно да поръчаме от сайта или още по-добре да се направят в рекламна агенция
- Станислав-голф
- Автомобил: Vw Golf MK3
- Двигател:
Колеги сега на 11.11.2012 в Гранд Мол ли ще е сбирката ? Искам да дойда и да говорим за стикерите понеже май и аз се нуждая от нови 

Последна промяна от Станислав-голф на Вто 06 ное 2012 15:04, променено общо 1 път.
-
- Автомобил:
- Двигател:

Днес поръчах малки стикери за външно лепене на добра цена, изчакайте до сряда да ги взема и да ги видя. Ако са добри, ще ви кажа цената и ако има интерес, може да направя също и вътрешни и/или големи. Стикери ще има за всеки, който желае, така, че спокойно.
- policaqqq
- Автомобил:
- Двигател:
stankoff написа::!:
Днес поръчах малки стикери за външно лепене на добра цена, изчакайте до сряда да ги взема и да ги видя. Ако са добри, ще ви кажа цената и ако има интерес, може да направя също и вътрешни и/или големи. Стикери ще има за всеки, който желае, така, че спокойно.

- policaqqq
- Автомобил:
- Двигател:
Dead man написа:Само да попитам :
Ще има ли Морска среща тази година ??
Да се види кой ще идва,кога ще и тн...
Ако има де...
От миналогодишните морски срещи, повечето (ако не и 90%) смениха марката. Освен това трябва и организатора да е със свободно време за да може ако има среща да може да отиде да внесе капаро и да огледа мястото.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Напомням, че утрешната сбирка ще се проведе на ниво -2 в Гранд Мол Варна от 17:00ч. Направете снимки, а стикери ще има на следващата сбирка, тъй като утре съм извън града.
- refresh4o
- !!!ИЗМАМНИК!!!
Какво стана ще можем ли да се събираме отново там или сме с вечен бан за гранда?
- nokiangage
- Автомобил: Passat B3 - 35i
- Двигател: 1.8 RP 1990 - 90 hp. LPG only
- Контакти:
Видях снимките и ме е яд, че нямах възможността да присъствам понеже пътувах извън града, за другата седмица същото ли място остава колеги?
- refresh4o
- !!!ИЗМАМНИК!!!
май не, изгониха ни от мола и не знам къде ще се събираме... може би ще опитаме и във Варна мол, но някой друг да каже какво казаха онея лешове, че изобщо не ги слушах какво се обясняват...
- PuShE_
- Автомобил: Passat 3b5
- Двигател: AFN 1997
- Контакти:
Ами явно е имало колеги от други клубове и през последния месец са въртяли доста гуми и се е активирала противопожарната система,за това просто ни забраниха да се събираме там