ISRalien написа:Мисля, че беше червена Е36-ца, по груби пиянски спомени. Може и да бъркам цвета...
Ама като се сетя и сутринта наши коли дрифтеха из поляните..
Алкохола си е казал думата

ISRalien написа:Мисля, че беше червена Е36-ца, по груби пиянски спомени. Може и да бъркам цвета...
Ама като се сетя и сутринта наши коли дрифтеха из поляните..
ISRalien написа:Мисля, че беше червена Е36-ца.
Luciano написа:И кво викаш?!
Напрай сефтето с духането?
Що не му каза като го качи в колата: а са ти духай
morfei1 написа:...
enigma79 написа:alexbest написа:Добре си изкарахме на събора нищо че бихме толкова път ама си заслужаваше наистена и хората и ливадите и правоте борове и шоуто(особено като се появи трактора хората откачиха) и добре че беше лудата ми маика да вземе от хората диска и да ударим всички едно здраво хоро пуснато на 3 коли направо невероятно![]()
А пък на kokobraiz бъркоча беше супер направо отлетяха главите![]()
много поздрави на всички които бяха на събора за другите които неуспяха да доидат могат само да съжеляват
евала на организаторите догодина пак
колега имаш най готината майка![]()
да сте живи и здрави и при следващото събиране пак заповядайте на нашата маса
![]()
този път аз ще приготвя цял диск с родопско специално за вас
morfei1 написа:Бе незнам ма мен в 11часа в неделя ме проверяваха за алкохол на влизане в Чепеларе. За 11 години това ми беше за втори път.
Спират ме, аз с колан и закован на 40км.
-Добър ден! Бля, бля, бля.
-Документите за проверка!
Небрежно ги прегледаха и ме поканиха за алкохолна проба, при което изтръпнах понеже пихме до към 4 часа.
-Пил ли сте?
При което аз отговарям:
-Цяла вечер, но не и днес. Надувам апарата, а той показа 0.00 промила. Пролицаите се подхилкват и ми викат:
-Изкарал си го. И в този момент, спряха един състезател с превишена скорост (не от нашите). После ме помолиха да сваля единия полицай до центъра.
Размишлявах си пък да не би полицая да го е било страх да не случи на пиян колега и затова да ме е накарал да надуя дрегера
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 27 госта