Мисля че тези коментари са излишни ,който е бил там знае за какво иде реч. И от мен едно ОГРОМНО БЛАГОДАРЯ на всички .......Колеги всички сте супер готини .Angel Stavrev написа:Vento написа:KirilGeorgiev написа:yms написа:KirilGeorgiev написа:И тази година сте твърдо против чистите подкалници
Повечето от колите , които са там се карат ежедневно . Много идват от други градове . Не е лесно да се приведат във вида в който са , за един ден . Уважавай усилията .
Уважавам усилията и точно за това се опитвам да отправя градивна критика а това че някой го приема много лично си е негов проблем Погледни снимките който е качил колегата Венто и помисли дали е нормално кола за една торба пари закарана на изложение да е с подкалници все едно се прибира от лозето човека с нея сега
Верно си прекалено критичен! Специално за теб - дребно обяснение:
- аз лично в петък трябваше да съм до 18ч на работа... да, ама си избягах още наобяд към 12. Отидох на мивка, колата буквално я изблизаха ОТВСЯКЪДЕ! Прибрах се, оправих се, в Пловдив беше 20 градуса, та пусках и климатик... и в 16ч тръгнах. И какво - на тунела запраска дъжд, на входа на София - порой! И колата съответно кенеф. Момчетата в дъжда я миха с водоструйката, ама в дъжд не се мие много лесно и приятно, особено като чакат още 10 коли.
Та да го имаш предвид...
Аз бях единия от тия дето миеха колите,да ти прасна малко градивна критика и на теб КАДЕ БЕШЕ ТИ ДА НИ ПОКАЖЕШ КАК СЕ МИЕ КОЛА ?Вярно е че е грозно и недопустимо но!
Vantage написа:Организаторите могат ли да кажат колко човека общо посетиха събитието ?
KirilGeorgiev написа:И тази година сте твърдо против чистите подкалници
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 21 госта