Volkswagen Club Fest - 19 и 20 Март 2011

Организация и провеждане на клубните сбирки!
GT limited edition
Автомобил:
Двигател:

Re: Volkswagen Club Fest - 19 и 20 Март 2011

Мнениеот GT limited edition » Пон 21 мар 2011 19:36

Благодарим на всички вложили труд , безсъние , грижа и любов за организирането и реализирането на един наистина красив фест.Така доказахме на другите клубове колко сме единни и организационни и че пак VWclub.bg е много над останалите :D П.С. Искам само да изразя малкото си разочарование че от целия фест нямаше и една BORA която допълнително да краси иначе красивите коли които бяха там ... :( :cry: - Ей и дригия път обещайте че ще има поне една БОРА ако не намерите аз ще съм човека който ще докара минимум две ... :да: Айде със здраве и Поздрави , до следващия събор ... :да: :applause: :applause: :applause: :applause: :applause:

Потребителски аватар
Vantage
Автомобил: Golf R 2017
Двигател: Variant 4motion

Мнениеот Vantage » Пон 21 мар 2011 20:29

Организаторите могат ли да кажат колко човека общо посетиха събитието ? :)

Потребителски аватар
Letajanta
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Letajanta » Пон 21 мар 2011 20:33

Angel Stavrev написа:
Vento написа:
KirilGeorgiev написа:
yms написа:
KirilGeorgiev написа:И тази година сте твърдо против чистите подкалници :beat_butt2

Повечето от колите , които са там се карат ежедневно . Много идват от други градове . Не е лесно да се приведат във вида в който са , за един ден . Уважавай усилията .

Уважавам усилията и точно за това се опитвам да отправя градивна критика а това че някой го приема много лично си е негов проблем Погледни снимките който е качил колегата Венто и помисли дали е нормално кола за една торба пари закарана на изложение да е с подкалници все едно се прибира от лозето човека с нея сега

Верно си прекалено критичен! Специално за теб - дребно обяснение:
- аз лично в петък трябваше да съм до 18ч на работа... да, ама си избягах още наобяд към 12. Отидох на мивка, колата буквално я изблизаха ОТВСЯКЪДЕ! Прибрах се, оправих се, в Пловдив беше 20 градуса, та пусках и климатик... и в 16ч тръгнах. И какво - на тунела запраска дъжд, на входа на София - порой! И колата съответно кенеф. Момчетата в дъжда я миха с водоструйката, ама в дъжд не се мие много лесно и приятно, особено като чакат още 10 коли.

Та да го имаш предвид...

Аз бях единия от тия дето миеха колите,да ти прасна малко градивна критика и на теб КАДЕ БЕШЕ ТИ ДА НИ ПОКАЖЕШ КАК СЕ МИЕ КОЛА ?Вярно е че е грозно и недопустимо но!
Мисля че тези коментари са излишни ,който е бил там знае за какво иде реч. И от мен едно ОГРОМНО БЛАГОДАРЯ на всички .......Колеги всички сте супер готини . :bowdown :bowdown :bowdown :bowdown :bowdown :bowdown :bowdown :bowdown

Потребителски аватар
Bobi_S13
Der Polizist
Автомобил: VW Passat
Двигател: AVF

Мнениеот Bobi_S13 » Пон 21 мар 2011 20:34

Vantage написа:Организаторите могат ли да кажат колко човека общо посетиха събитието ? :)

все още, не е направена точната калкулация!

Потребителски аватар
Stenly
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Stenly » Пон 21 мар 2011 20:34

Получи се един невероятен 2-дневен да не кажа за мен и 3-дневен празник (с деня за подготовката). Въпреки,че бях скапан с подготовката на колата настроението ми беше максимално добро благодарение на хубавата атмосфера,колегите с които се видяхме.Нито един път не чух отказ за помощ ,за което много благодаря.Организацията беше екстра.Феста определено върви нагоре! Безсънните нощи на организатори и колеги,които са подготвили автомобилите си определено дават резултат!

Потребителски аватар
chinadracon
Автомобил: VW Golf MK4
Двигател: AKL 1999
Контакти:

Мнениеот chinadracon » Пон 21 мар 2011 20:36

Голямо браво на организаторите! Радвам се, че успях да посетя изложението, всичко беше на ниво, страхотна атмосфера, много усмихнати хора, истинска любов към марката! Специални поздрави на няколко от организаторите, които разпознах от снимки от форума, а именно Bobi_S13 в ролята на немското ченге, което предлагаше яйца за по 10 евро бройката :D , Night_еlf, която изглеждаше неуморна зад щанда, и ISRalien, който стриктно следеше за поставянето на печати на изхода, ако някой реши да се връща отново :да: Страхотни сте!

Потребителски аватар
Bai Sando
Автомобил: Audi A 3
Двигател: 2000 TDI 2006г

Мнениеот Bai Sando » Пон 21 мар 2011 20:44

Чудно беше.На европейско ниво :bowdown

Потребителски аватар
Vlad777
King of the Road
King of the Road
Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
Контакти:

Мнениеот Vlad777 » Пон 21 мар 2011 21:13

Хубаво е все пак да има и някаква критика, защото иначе няма как да разпознаем, че сме в България при едно толкова добре организирано събитие, необичайно за тук... :lol:

Сега човека Кирчо е дошъл (а може и да не е дошъл, а само да е гледал снимки), сравнявал, оценявал, гледал, пресмятал, анализирал и в крайна сметка интелектът му успя да синтезира цялостното му впечатление от двудневното мероприятие в ИЕЦ в едно просто и кратко мнение от половин ред, а именно:
KirilGeorgiev написа:И тази година сте твърдо против чистите подкалници :beat_butt2

помислете за какъв гений на мисълта говорим :idea: 77 автомобила, хиляди посетители, шоу, мотори, тунинг, хиляди фенове, а той измежду цялата тази плява отся най-важното в 43 букви и 1 емиотиконка!!!!!!!!!1

ЕВАЛА КИРЕ
:bowdown :bowdown :bowdown :bowdown :bowdown

ЕВАЛА ГЕОРГИЕВ!!!

Нека всички помълчим в негова чест!!!!!!!!! Може да го направим ПАТРОН НА VW CLUB FEST!

Потребителски аватар
nosex
Вечен БАН
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот nosex » Пон 21 мар 2011 21:24

Не се ядосвайте, бре :beer
Смело и чъстосърдечно твърдя, че сте на ниво, не ниво а европейско ниво...
Феста беше УНИКАЛЕН (поставям се на мястото и на посетител, и на изложител) - щом ВСЕКИ беше с усмивка на лицето, значи всичко беше на ниво (нивото съм го споменал какво е по-горе)! :beer :bowdown :да:
Кирето ми е симпатага по принцип (четейки негови мнения, без да го знам що за човек е) и само искам да му кажа, че е в дълбока заблуда и много греши с упреците, или не е посещавал феста въобще :wink:
Знам какво е по изложения и в Експото и в Панаира, даже сега ми предстои Принтком :kissy:

Може ли да се види(прочете) някъде списък с всички автомобили-експонати и техническите им характеристики? :D

Потребителски аватар
PACH
Bus Master
Автомобил: VW Bus T3 Syncro
Двигател: 1.9 M-Tdi
Контакти:

Мнениеот PACH » Пон 21 мар 2011 21:42

Благодарности на екипа осъществил за втора година Фолксваген Клуб Фест, слециални благодарности на колегите, които напук на лошото време и дъжд, измиха и подсушиха всички автомобли.Ето една снимка за спомен, останалите ще кача после :)

Изображение

Сори за качеството на снимката, моя апарат го откраднаха 2 дни преди феста и снимах с едно канонче, което се оказа доста посредствено като възможности.

Потребителски аватар
arni 74
Автомобил: Audi S3
Двигател: 1.8T

Мнениеот arni 74 » Пон 21 мар 2011 22:25

И аз да изкажа моите благодарности към организаторите за това невероятно мероприятие :bowdown ,всичко бе на ниво(,и трите дни),в момента имам гост от Австрия и разглеждаме заедно снимките и човека е приятно изненадан от видяното-макар и на снимки :? ,и съжалява че не е присъствал на живо,и наистина оценява това че има фенове на марката ,сътворили такива невероятни автомобили,и то в тази трудна ситуация в която живеем .А аз мога да кажа, че ми се искаше феста да не свършва ,поне една седмица още :Mr Green Fun -просто не ми се тръгваше, срещите с толкова приятни хора и фенове на марката на едно място пораждат единствено и само положителни емоции,което в днешно време е много ценно,и поради този факт трябва да стане задължителна традиция :applause:
Адмирации към всички отговорни за това събитие,което лично мен ме откъсна за 3 дни от сивото ежедневие в което живеем-
Големи сте :applause:

Потребителски аватар
Stefan
R.I.P Madcap
Автомобил: VW mk1 Cabrio VW mk2 Black Betty
Двигател:

Мнениеот Stefan » Пон 21 мар 2011 22:30

Едно голямо ЕВАЛА и от мен към всички организатори и към всички участници, които са допринесли за осъществяването на това мероприятие :bowdown :bowdown :bowdown големи сте :D

Потребителски аватар
shotoman
Автомобил: VW Polo 6N1
Двигател: AEE 1997
Контакти:

Мнениеот shotoman » Пон 21 мар 2011 23:56

Ето нещо от мен за клуба, с благодарност за нечовешкия труд, който са положили за да организират този фест :) Дано ви хареса.

Изображение

heavy metal zork

Потребителски аватар
VALENTINO_ROSSI
Автомобил: MK3 GTI 16V 20YAHRE
Двигател: ABF 1997
Контакти:

Мнениеот VALENTINO_ROSSI » Вто 22 мар 2011 0:48

Бях и двата дена и беше супер-организация,участници,посетители
абе всичко беше супер.БРАВО.....другата година какво ще мислите
незнам.....много вдигнахте летвата тая година...... :да: :bowdown

Потребителски аватар
albena_sladurana
Автомобил: VW Golf 2
Двигател: PB

Мнениеот albena_sladurana » Вто 22 мар 2011 8:14

След като пристъпих прага на залите и какво стана :shock scare едно голямо : vw fen Абсолютно всичко беше просто уникално с една добра подредба с подходящите хора на подходящото място.За пореден път се убедих,че VW e N1 :да:

Върни се в “Организационен”