Заглавие на статия в в-к Труд лудогорие
70Голфа "кацнаха" на летището край Търговище
Самолетната писта на летище Т-ще си намери ново предназначение.научи Лудогорие Труд.
През почивните дни там се заформила странна сбирка на автомобили "Фолксфаген Голф".Над 70 коли от тази марка с регистрация от Търговище,Разград,Шумен и Силистра окопирали неработещото авиосъоръжение в неделя по обяд.Според запознати собствениците им се готвели за нелегално авто родео.
Изнивиделица обаче се появили полицаи, привикани от охраната на неработещия порт,и провалили начинанието.Пред униформените любителите на немските коли обяснили,че имали неформална среща на собствениците на возила от тази марка.Не обяснили какъв е повода и защо са избрали да кацнат точно на старото летище край село буховци.
До като то посреща автомобили ,от общината продължават битката за получаване на концесия от държавата и намирането на инвеститор, който да възстанови пистата и да пусне отново самолетите над търговище.

Регионална североизточна среща - 18.03.2007 г. 11ч Търговище
- bomber
- Автомобил:
- Двигател:
sashobas написа:Заглавие на статия в в-к Труд лудогорие
Самолетната писта на летище Т-ще си намери ново предназначение.научи Лудогорие Труд.
През почивните дни там се заформила странна сбирка на автомобили "Фолксфаген Голф".Над 70 коли от тази марка с регистрация от Търговище,Разград,Шумен и Силистра окопирали неработещото авиосъоръжение в неделя по обяд.Според запознати собствениците им се готвели за нелегално авто родео.

- trunner
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
sashobas написа:Заглавие на статия в в-к Труд лудогорие
Изнивиделица обаче се появили полицаи, привикани от охраната на неработещия порт,и провалили начинанието.Пред униформените любителите на немските коли обяснили,че имали неформална среща на собствениците на возила от тази марка.Не обяснили какъв е повода и защо са избрали да кацнат точно на старото летище край село буховци.
До като то посреща автомобили ,от общината продължават битката за получаване на концесия от държавата и намирането на инвеститор, който да възстанови пистата и да пусне отново самолетите над търговище.

- kav4o
- Автомобил: VW Golf MK2
- Двигател: ABF 1988
МОРСКИЯ написа:Така и не разбрах защо не мога да сваля нито едно от клипчетата на компютъра си . Може би трява да съм регистриран или ?
Ако е така аз още вчера го направих ама не ме пуска да вляза
Ще обясните ли ?
От v-box не могат да се свалят клиповете.Варианта е да си ги прехвърлиш на твой сайт и от там,но аз не съм пробвал и не знам как става

...И тея журналисти ко се чудят че сме отишли там,като ни изгониха от хубавия моабет къде искат да идем на сладкарница ли

trunner написа:Колегите от Перник добре правили - сменяли мястото на срещата на всеки 30мин и милицифайките ставали луди! Това обаче при нашия случай май беше малко невъзможно!
мн исках да дойда на тази среща. Тъкмо си подготвих колата и чаках да дойде неделя за да пристигна ама късмет не можах. А сега вече си търся да си купя др Голф и на следващата среща да дойда
А иначе момчетата от Перник мн добре са го измислили

6opow написа:мн исках да дойда на тази среща. Тъкмо си подготвих колата и чаках да дойде неделя за да пристигна ама късмет не можах. А сега вече си търся да си купя др Голф и на следващата среща да дойда
А иначе момчетата от Перник мн добре са го измислили
нищо следващият път

П.С. никой не казва нищо аз онази профи камера...какво стана с клипа от там???