Русенски срещи - архив
- EliPavlova
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Русе - Локални срещи
Не остана много
Който има желание, може да заповяда. Така като гледам, вероятно това ще ни е последното събиране за годината /може би/. Ще взема малко календари в мен, така че който има желание може да мине да си вземе

Който има желание, може да заповяда. Така като гледам, вероятно това ще ни е последното събиране за годината /може би/. Ще взема малко календари в мен, така че който има желание може да мине да си вземе

- AE86
- Автомобил: Jetta mkII
- Двигател: PN 1989
В навечерието на най-големите Християнски празници искам да си пожелаем повече емоции,добрини и запомнящи моменти.Нека всички сме по-смирени,усмихнати и човечни.Весело посрещане на празниците Колеги и се радвайте на любимата марка.
- Trifon
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Здравейте, надявам се всички да са доволни от срещата и от празниците след нея, пожелавам на всички фенове на марката много приятни мигове и весело посрещане на новата година 

- DA@KA
- Автомобил: Caravelle
- Двигател: ACV 1998
Младежи и девоика
днес ще пием ли сокче???

- AE86

-
- Автомобил:
- Двигател:
Здравейте, колеги.
Днес ще имали среща? В Какао ли ще се проведе в 16 00 часа ? Питам, защото за първи път ще пресъствам. Лек ден.
Днес ще имали среща? В Какао ли ще се проведе в 16 00 часа ? Питам, защото за първи път ще пресъствам. Лек ден.
- AE86
Аз тръгвам след малко
Среща ще има 

- Apokaliptiko
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: 1998 AFN
Преди време имаше сбирка с повече посетители.Да не говорим,че сме ходили и да се снимаме......Ех години пусти опустели......

- AE86
Слави,тъй като скоро не си идвал,няма как да знаеш колко сме
Ще те оборя с факта,че последните 3 пъти не ни стигат 3 маси може би.Цифрата е над 12+ човека.Радвам се,че идват все нови хора

- Don_Castelano
- Автомобил: seat cordoba
- Двигател: ABD 94
Историята е помнила и повече фенове на сбирките. Дано сегашните са препълнени с хора.
- Apokaliptiko
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: 1998 AFN
AE86 написа:Слави,тъй като скоро не си идвал,няма как да знаеш колко смеЩе те оборя с факта,че последните 3 пъти не ни стигат 3 маси може би.Цифрата е над 12+ човека.Радвам се,че идват все нови хора
![]()
Ами може,а може и други неща да се случат /имам предвид по-положителни/. А за отсъствието ми какво да кажа,занимавам се с толкова неща,че нямам време,даже и да мина покрай Какао в неделя.
- dessident
- Автомобил:
- Двигател:
Привет на всички.
Искам да попитам дали случайно на някой не му се намират стопове от КАМИОН , Влекач , тираджийско ремарке, бордови камион и този тип превозни средства. Предварително да кажа че се търсят оригинално вграждани а не стопове продавани по пазарите /китайки , български и други/. В краен случай може и нещо пазарско но качествена изработка. Търсят се без значение от големина /малки правоъгълни, тип триъгълник , овални и други/. Ако някой му се пречат в мазата ... може да се свърже с мен на ЛС.
Благодаря предварително.
Искам да попитам дали случайно на някой не му се намират стопове от КАМИОН , Влекач , тираджийско ремарке, бордови камион и този тип превозни средства. Предварително да кажа че се търсят оригинално вграждани а не стопове продавани по пазарите /китайки , български и други/. В краен случай може и нещо пазарско но качествена изработка. Търсят се без значение от големина /малки правоъгълни, тип триъгълник , овални и други/. Ако някой му се пречат в мазата ... може да се свърже с мен на ЛС.
Благодаря предварително.
-
- Автомобил: vw mk2 Candy Blue
- Двигател:
Утре кафе? ще доведа гости 

- DA@KA
- Автомобил: Caravelle
- Двигател: ACV 1998