kris11 написа:ба си постоянната смяна на местата.
И кое е постоянното...?
kris11 написа:ба си постоянната смяна на местата.
policaqqq написа:kris11 написа:ба си постоянната смяна на местата.
И кое е постоянното...?
kris11 написа:policaqqq написа:kris11 написа:ба си постоянната смяна на местата.
И кое е постоянното...?
2005 -2006 на площадката под х-л /забр. му името /- новото кръгово след Почивка
след това имаше на паркинга на картинг пистата
2006 на бул Левски до ХЕИ
имаше и в подземни гараж под Парктикер
Терапията издържа най-много
nokiangage написа:за насоката и упътванията за пункт за ГТП - препоръчания човек свърши работата бързо, професионално и супер коректно. :
chocho_barmana написа:Да попитам на кого в момента е зеления голф 4 TDI и колко коня е в момента? [img]download/file.php?id=188266&mode=view[/img]
refresh4o написа:chocho_barmana написа:Да попитам на кого в момента е зеления голф 4 TDI и колко коня е в момента? [img]download/file.php?id=188266&mode=view[/img]
на някаква женска която си няма и хабер за форума според мен и още няколко колеги които сме я засичали
PuShE_ написа:refresh4o написа:chocho_barmana написа:Да попитам на кого в момента е зеления голф 4 TDI и колко коня е в момента? [img]download/file.php?id=188266&mode=view[/img]
на някаква женска която си няма и хабер за форума според мен и още няколко колеги които сме я засичали
+1
VALENTINO87 написа:колеги, някой от вас има ли Ваг Ком? Трябва да променя само една цифра за 1 минута...
policaqqq написа:PuShE_ написа:refresh4o написа:chocho_barmana написа:Да попитам на кого в момента е зеления голф 4 TDI и колко коня е в момента? [img]download/file.php?id=188266&mode=view[/img]
+1
И предните собственици не могат да кажат кава му е мощността...
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 29 госта