madmen написа:Само съвет полека с катанеца - по-добре е да оставиш темата дори и да излиза от контекста на въпроса понякога, отколкото да "отмааш" нещо което може да се доразвие.
Подкрепям

CellNet ™ написа:madmen написа:Само съвет полека с катанеца - по-добре е да оставиш темата дори и да излиза от контекста на въпроса понякога, отколкото да "отмааш" нещо което може да се доразвие.
Подкрепям
madmen написа:...
wili98 написа:Ми кои бе колеги...
така кат кажете ми е любимо.. ходи се сети..
поне ЛС пуснете... ей ме в на и в ИСИКЮ седя... често..
ANNIHILATOR написа:Малко не съм съглесен с развитието на нещата с Даскала. Доколокото си спомням имаше официално предупреждение към него, че ще бъде баннат и мисля че бяха истъкнати и причините.
От Своя страна Даскала пуска тема http://forum.vwclub.bg/viewtopic.php?t=17970 , и задава въпроси в нея. Е не мога да разбера, защо даскала не написа едно ЛС към някой от правоимащите да потърси по-подробно причините ами пуска тема. Според мене целта му е била да създаде точно това което се получи.Някои да го защитават други да търсят решение на проблема, а трети да си гледата сайра.Аз не се познавам лично с никой, но това не ми пречи да общувам с много хора от форума на лични или в ICQ- то.
Според мене правилата са ясни. Ако някой с нещо не е съгласен имаме не малко модератори да се обръща към тях.
По този начин един вид и те ще се възпитат, като му писне да заключва/отключва теми по-лесно ще се стигне до равновесие.В смисал ще имат по-добър усет към темите - дали си заслужават или не.
tr0ll написа:...... ....
wili98 написа:tr0ll написа:...... ....
Да но така ще стане аз да търся вместо него не мислиш ли..
Това можете и всички вие да го правите... линка и ползвай търсачката.. след което айде заключ..
Ама как ще стимулираш следващият път същият този потребител да ползва търсачката...
Нали знаеш габровеца кат не си купува часовник... и излиза през нощта и яко свирка.. все някой ша излезне да му каже абе кво си се разсвиркал в 2 през нощта...
Та така..
понякога търся.. но друг път ме мързи...
tr0ll написа:Е да, но нали все пак идеята на форума е взаимопомощ и.............
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 29 госта