Благодарности към организаторите на събора!

Организация и провеждане на клубните сбирки!
bubatom
Автомобил:
Двигател:

Re: Благодарности към организаторите на събора!

Мнениеот bubatom » Пон 22 юни 2009 9:27

Хайде и аз да изкажа "женско" мнение :lol:
Не повярвах на очите си за страхотната организация, тръгнах леко негативно настроена, с малко дете и мъж ФЕН :lol: Объркахме пътя,пътувахме с часове, но въпреки всичко си струваше.
Огромни благодарности от мен на всички, заели се с нелеката задача да угодят на присъстващите. Очарована съм от особеното внимание към децата - топки, балони, скицници с пастели, балончета за духане!!! Тортата, зарята, всичко беше перфектно, организаторите не седнаха, за да угодят на всички, нямам думи :bowdown И въпреки всичко бяха усмихнати и в настроение :lol: Може за някой, който чете, всичките тези неща да са "в реда на нещата" и незабележими, но от позиция на жена искам да кажа - БРАВО, МОМЧЕТА, БРАВО!!! Пренебрегнаха семействата и децата си заради всички нас, БЛАГОДАРЯ!

Потребителски аватар
Дашо
Пернишки бек
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Дашо » Пон 22 юни 2009 9:33

Аз си изкарах чудесно!
Поздравления за организаторите!!!!
:beer :drinking:

П.ПV А тортата беше направо невероятна. Страшна вкусотия!!!

Потребителски аватар
radotom
Модератор
Модератор
Автомобил: Passat B6
Двигател: CBBB

Мнениеот radotom » Пон 22 юни 2009 9:39

Е след това, което е написала и жена ми (която по принцип много ме яде заради форума и сбирките :lol: ) просто нямам какво друго да добавя!

Момчета: Поклони ще са малко!!! :bowdown :bowdown :bowdown :bowdown :bowdown :bowdown
БЛАГОДАРЯ! :обичам ви

Потребителски аватар
MITKO_DVD
Автомобил: Passat B4
Двигател: 2E 1994
Контакти:

Мнениеот MITKO_DVD » Пон 22 юни 2009 9:39

Верно беще убава ма накрая аз изедох шамарите :evil: :evil: :evil: ,ма аз съм си виновен :banghead:

Потребителски аватар
Snejoky
R.I.P
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Snejoky » Пон 22 юни 2009 10:03

Мога само да кажа едно огрооомно БЛАГОДАРЯ на организаторите за перфектната организация! Няма да ги изброявам, за да не забравя някой.
Много съм доволен от всичко, на жената също и хареса, най-доволни останаха децата, а това е най-важното за мен. Вярвам, че на същото мнение са всички, които бяха с децата си, а те бяха много повече от тези, който бяха дошли, за да спечелят купа или някакъв приз и побързаха да си отидат.
На този перфектен събор се запознах с хубави хора и си изкарах супер, това е най-важното!

Последна промяна от Snejoky на Пон 22 юни 2009 16:28, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
ceko_76
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ceko_76 » Пон 22 юни 2009 12:36

евала на организаторите радвам се 4е всеоще има хора които мислят и за другите а не само за себе си :bowdown

Потребителски аватар
XaBaTa™
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот XaBaTa™ » Пон 22 юни 2009 14:39

Ще бъда кратък и ясен - много Ви БЛАГОДАРЯ, момчета, че направихте това изкарване възможно! :обичам ви

Потребителски аватар
dobrin
Чингис хан
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот dobrin » Пон 22 юни 2009 16:44

Съборът се получи точно така, както беше предвиден - приятна среща на познати и непознати фенове на марката, много басейн, наздраве :beer , малко наградки за най-подготвените фенове с най-подготвените автомобили.
Специално в оптичния тунинг имаше много сериозно подготвени автомобили, браво на всички, които се бяха постарали. Някои автомобили имат още неразкрит потенциал и съвсем скоро ще могат да се конкурират на световно ниво.
Eвала на DragoGT за организацията на събора.
Евала на golfer за това, че направи възможно рекламните материали да са готови за събора.
Евала на Glove и VWfenka за това, че повечето време в събота висяха на шатрата с рекламните материали.
П.П: Копирано от членската зона ...

Потребителски аватар
Stefan
R.I.P Madcap
Автомобил: VW mk1 Cabrio VW mk2 Black Betty
Двигател:

Мнениеот Stefan » Пон 22 юни 2009 17:30

Момчета, поздравления за събора който организирахте. Макар и за кратко си прекарах перфектно сред всички вас. Радвам се, че има хора като мен, които оценяват труда ви и ви дават стимул когато наближи времето за организиране на следващия събор :kef: :kef: :kef: :bowdown :bowdown :bowdown

Потребителски аватар
Чудомир
Автомобил: Passat 5.5 + Caravelle T4
Двигател: 03 V6 AMX + 97 VR6 AES

Мнениеот Чудомир » Пон 22 юни 2009 18:57

С малко закъснение (все пак трябваше да се прибера до вкъщи :Mr Green Fun) искам да изкажа и нашите поздравления към организаторите. Досега бях сам фен на форума, на събора станахме двама, а другата година ако обещаете да няма басейн в ресторанта (че малката е дрифтаджийка) ще сме трима mhihi.

Според мен много хора са разбрали събора като място да покажат колите си, а не като възможност да се видят/запознаят с хората, с които (д|г)невно си пишат.

За мен събитието си заслужаваше - запознах се с доста хора, с които само съм си писал, полафих си с малкото хора, които познавах от преди, понапекохме се порядъчно, хапнахме....

П.С. Само една препоръка имам за следващия път - помислете как може (нови) членове на форума да се интергрират по-лесно в кръга на "дъртите кучета". Защото ако човек не познава никой ще му е малко трудно да се приобщи...А все пак това са потенциални членове на клуба

До следващия път,
Ч.

Потребителски аватар
heimdal
Автомобил: VW Polo
Двигател: 1997

Мнениеот heimdal » Пон 22 юни 2009 19:49

Аз какво да Ви кажа ? ДРАЗНИТЕЛИ !!! Само да е посмял да ме модерира някой :evil:

А знайнайнайнай нещо го обърна на оф на топика. :beat_butt2
Не оцапвайте малкото "балгодаря" за което са въртяни телефони до изпържване на ущи и падане на батерии!
Смътно предположих, че пропускам ...и май ще ме е яд дълго ...да кажем поне до Рожен ?

:drinking:

Потребителски аватар
PESHERLAN
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот PESHERLAN » Пон 22 юни 2009 20:05

Като гледам снимките,наистина е било страхотно!!!Наистина евала за организацията и на организаторите!!!Бравос!!! :applause: :applause: :applause:
Следващия път си пускам отпуск от 2 мес. напред!!! mhihi :beer :beer

Потребителски аватар
VW-fenka
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот VW-fenka » Пон 22 юни 2009 20:15

Благодаря Ви ! :bowdown
Благодаря Ви, за положения труд по организирането на събора ! Няма да изброявам, за да не пропусна някой ... вие си знаете. :mrgreen:
Прекарах си чудесно ! Няма такъв релакс и кеф ! Запознахме се с нови хора, видяхме се с приятелите от форума, хапнахме, пийнахме, повеселихме се. Бяхме миналата година на Калояново и мога да заявя, че този събор ни хареса повече. :beer
Радвам се, че Ви познавам ! :обичам ви
Живот и здраве другата година пак... дори да сме в чужбина ще се постараем да дойдем :!:
Винаги съм/сме на среща за помощ и т.н :да:
:respect

П.П. Копирано от членската зона...

Потребителски аватар
Bratt
Drivers wanted
Автомобил: MKII
Двигател: EZhko

Мнениеот Bratt » Пон 22 юни 2009 20:28

Ако се впусна в ластиците, ша стане мазало.. само да кажа на недоволните:
Имате си вече "обеца" на ухото.. епа...не идваите, кат не ви харесва. Присъствието винаги е било пожелателно! България е толкова голяма и хубава. ;)

Майната им на 'сички ламарини, железа, пластмаси, дяволски очи и рога, купи и чаши. Те са само повод да ни съберат, но не те ни държат заедно.

Аз ще продължавам да присъствам на всичките следващи събори (живот и здраве), още повече и ако са организирани по този начин.
Радвам се че имам истински приятели в този клуб/форум и че намирам нови такива! :bowdown :bowdown :bowdown

БлагодарЪ! ... Драго, Бобо, Вассе, Добри, Борисови (и дваматa ей, не само фенката mhihi ), Балкански, бЛабуса...блах.. упущам некой... ама вие си знаате!... :обичам ви ... Ол ъф Ю...

Потребителски аватар
titi7707
Автомобил: Golf 3
Двигател: ABS 1993

Мнениеот titi7707 » Вто 23 юни 2009 20:04

с две думи ПЕРФЕКТЕН СЪБОР
благодарности за организаторите за тези два незабравими дни който прекарахме моето семейство и цялата група от Плевен :applause: :banana и занапред все такива събори да организирате!
преди две години имахме спор с един от организаторите на съборите няма да споменавам имена и се нядявам че той вече е разбрал че не е бил прав да се промени мястото на събора от тази прекрасна природа към една писта без грам сянка и адска жега и въпреки големите пререкания преди години колега :beer :beer :beer

Върни се в “Организационен”