Как се оценяваха колите на Елена

Организация и провеждане на клубните сбирки!
Потребителски аватар
MITKO_DVD
Автомобил: Passat B4
Двигател: 2E 1994
Контакти:

Re: Как се оценяваха колите на Елена

Мнениеот MITKO_DVD » Пон 22 юни 2009 9:46

Специално не го очаквах от пОзярчето-Визорчето,направо Иво ме отчая не си такъв човек май бе дееба или съм грешал,за таз прословутя купа се изпокарахте и напрайхте на нищо дееба и купата следващия път лично ше купа неколко-10 поне и ше ги напишем 1-во място и ше ги раздам лично да не се дърлите и да разваляте мерака на организаторите и оценителите.Ако Брабуса-Иво незна как се оценяват коли ,вие ли знаете дека седите само пред комповете и дразните останалите и им убивате желанието за каквото и да било,баси направо съм разочарован от тез който ги познам и се заяждат с останалите ,говорите ма не сте били там да видите за кво иде реч :evil:

Потребителски аватар
Snejoky
R.I.P
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Snejoky » Пон 22 юни 2009 10:21

И на всички да се раздадат купи за първо място, пак ще има някой да плаче. Абе хора, полудяхте ли? Купата ли е най-важна на тоя свят, това ли е смисълът на живота ви? Баси ревльовците! Бях на този прекрасен събор и си изкарах перфектно и изобщо не ме интересуваха вашите тунинги, защото се запознах с хубави хора с които можеш да седнеш и да говориш за всякакви смислени неща от живата, а не само за коли, масла, окачване и т.н.

Потребителски аватар
Vizor
Изгубена душа
Автомобил: Subaru Forester XT
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Vizor » Пон 22 юни 2009 10:45

MITKO_DVD написа:Специално не го очаквах от пОзярчето-Визорчето,направо Иво ме отчая не си такъв човек май бе дееба или съм грешал,за таз прословутя купа се изпокарахте и напрайхте на нищо дееба и купата следващия път лично ше купа неколко-10 поне и ше ги напишем 1-во място и ше ги раздам лично да не се дърлите и да разваляте мерака на организаторите и оценителите.

Аз пък какво общо имам с оценяването и с купите? Знаех много добре защо 'Golfa e lud' мрънкаше и му го обясних на лично. А това за събора вече си е лично мнение. За мен това не е събор на Volkswagen просто. Не говоря, че е нямало дрАпки или такива глупости. Говоря за посещаемостта. Повече хора се събираме на НИМ на някоя хубава месечна. Това имах в предвид и за това дадох клипа на БМВ форума как го правят те. Просто останах малко недоразбран, но това си е мой проблем вече. А останалото беше покрай изказването на Влади...

Потребителски аватар
lou
Автомобил: Passat Variant
Двигател: BMR TDI

Мнениеот lou » Пон 22 юни 2009 10:59

При следващия такова събиране просто се спира оценяването на оптичния тунинг и готово.Някой от вас изобщо не оценяват за какво става дума, а че колата ти имала там Angel yeas фарове и т.н. не спечелила а голф 2ка с теглич била на 3-то място.А знаете ли че победителя от оптичния в Русе даже неможа да се класира за финала ? :screwy Помислете малко, а колкото до "колегата" Golfa e lud мога да кажа че тази тема която е пуснал е чисто и просто завист или незнам и аз как да го нарека че не се е наредил в челната тройка.

Потребителски аватар
Vlad777
King of the Road
King of the Road
Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
Контакти:

Мнениеот Vlad777 » Пон 22 юни 2009 11:05

Темата е "Как се оценяваха колите на Елена?"

Не виждам какво има да коментират хора, които не са били там, не са наясно и нямат нищо общо със случая, а дават "компетентни" мнения... :idea:

На всяка манджа мерудия!

Потребителски аватар
rosy
Вечен БАН
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот rosy » Пон 22 юни 2009 11:19

Vlad777 написа:Темата е "Как се оценяваха колите на Елена?"

Не виждам какво има да коментират хора, които не са били там, не са наясно и нямат нищо общо със случая, а дават "компетентни" мнения... :idea:

На всяка манджа мерудия!

То най-добре автора на темата да зададе въпроса на лично на Брабуса и с това ще се изчерпи интереса. Но понеже така и така има тема, а и се чуствам компетентен да се изкажа по нея ще взема отношение mhihi
От снимките които са показани, журито си е свършило прерфектно работата. А това че има спорове означава че има хъс за победа, което е много готино. Мисля, че това тук не е северокорейски форум, за да има пълна подкрепа към направения избор или организация. Тази тема и другата която е заключена ме размяха от сърце :обичам ви :beer

Потребителски аватар
bobo7
форумно КГБ
Автомобил:
Двигател: AGN
Контакти:

Мнениеот bobo7 » Пон 22 юни 2009 11:19

еее как си знаеех че до обяд и розу ке се обади :0

Потребителски аватар
vaso18
T.N.T.
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vaso18 » Пон 22 юни 2009 11:30

дайте повече снимки :) да се радваме тези които не успяхме да дойдем :(

Потребителски аватар
leonardo_vd
Автомобил: Golf mk1 VR6 TURBO
Двигател: AAA
Контакти:

Мнениеот leonardo_vd » Пон 22 юни 2009 11:34

Хора абе всичко ми е ясно. Не ми е първия събор. Казах че мероприятието ми хареса, но така и не разбрах по каква система са оценявани автомобилите. Трябва да има някаква точкова система по категории и накрая да се сумират точките от всяка категория. Това ми и идеята и такива коли които са недовършени, но пък за сметка на това имат доста доработки ще имат шанс.
Мисля че видяхте аргументите поради които колата ми не се класира. А ако капака беше затворен, как щяха да видят одрасканата разпънка. Ако си бях с никелираните джанти нямаше да се виждат малките дискове. Това ми е мисълта, ама всички я заобикалят.
И недейте да ми говорите че ако не съм платил такса за участие не мога да имам претенции, напротив пътувах 800км в голф1 с твърдо окачване за да присъствам, което хич не е малко. Миналия път на шампионата кат си платих па не карах ???? Оставете ги тези неща и да говорим само по темата, защото ако аз и още други не дойдат, как ще го има тоя събор???

Пак искам да знам системата за оценяване, защото съм сигурен че няма такава.

Потребителски аватар
Ivailo
Автомобил: VW Golf mk3
Двигател: AAZ
Контакти:

Мнениеот Ivailo » Пон 22 юни 2009 11:40

Изпуснах събитието.. Ама имам един съвет към организаторите на следващото:
Без оптики и аудио!
Или ще е само еденйе + пиенйе или ще е шампионат с всичките му екстри.
Жалко е, че някои хора като чуят "събор" си мислят за Калояново, дрАпки и изпилени гуми.
Жалко е, че поло-то е второ, на мен лично повече ми харесва от 3-ката (и двете съм ги виждал на живо). Ама:
1. Въпрос на вкус
2. Има някои неща, които не ги виждаме ние, а ги виждат хората от журито, които НЕ СЛУЧАЙНО са там.
3. Журито ги решава тия неща, а не Драган и Петкан. Ако си Петкан и ти се иска ти да ги решаваш го докажи и може да те изберат за жури следващия път.

Забравих да кажа:
Митко, дори и да раздадеш 10 купи на следващите, ПАК ще се намери някой недоволен!
НЕ може да мине едно подобно мероприятие без недоволни!

Потребителски аватар
rosy
Вечен БАН
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот rosy » Пон 22 юни 2009 11:51

Забравих да попитам, каква е процедурата другата година да бъда в журито :roll:

Последна промяна от Pichaga на Пон 22 юни 2009 11:56, променено общо 1 път.
Причина: питай браб,уса на лични

Потребителски аватар
ceko_76
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ceko_76 » Пон 22 юни 2009 12:46

нима за пове4ето от вас купата е наи важна все пак като погледнем реално това сие една празна 4аша

rally_pilota
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот rally_pilota » Пон 22 юни 2009 13:00

колеги 2-ката класирала се на 3 място която много хора одумват просто слага тапа на устата на всички щом вдигнете капака и. четох това онова че били дали мн пари някой хора по колите си пак накрая 2 с теглич ги е била.бих попитал тези хора знаят ли как се вкарва мотор VR6 и табло от 3 в купе на 2......е аз бях свидетел на процеса и смея да твърдя че тази кола беше за 1 място. и на идея си нямате колко пари са вкарани в нея и че всичко по нея е направено от ръцете на собственика и .........това аз наричам истински фен. браво Светльо. и най важното момчето не дойде заради конкурса а за види още красавици а някои зависливци вместо да му стиснат ръката пишат глупости . всеки си цини колата но не е ли по важно да се радваме и на успехите на другите маняци

Потребителски аватар
MITKO_DVD
Автомобил: Passat B4
Двигател: 2E 1994
Контакти:

Мнениеот MITKO_DVD » Пон 22 юни 2009 13:21

Абе някой няма ли да пусне снимки на въпросната 2-ка,защото немога да се сетя за какво иде реч пък и доста хора са като мен :Mr Green Fun

Потребителски аватар
Bobi_S13
Der Polizist
Автомобил: VW Passat
Двигател: AVF

Мнениеот Bobi_S13 » Пон 22 юни 2009 13:22

Мите,
на първа страница брат :Mr Green Fun

Върни се в “Организационен”