Отзиви за VW феста

Организация и провеждане на клубните сбирки!
Потребителски аватар
Dead man
Предупреждение за вечен БАН
Автомобил: Hyundai Sonata 2007
Двигател: 2.0 16V 145HP
Контакти:

Re: Отзиви за VW феста

Мнениеот Dead man » Нед 28 мар 2010 18:35

За липсата на Пасатите имах предвид да имаше едно Б3 и едно Б4 примерно. :deal
Другите два ги видях-Сръбския беше неземен ! :bowdown

Bobi_S13 написа :

Точните думи за всичко около Феста !! :bowdown :bowdown :обичам ви

Потребителски аватар
fronte
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот fronte » Нед 28 мар 2010 18:37

Много готино беше много добре организирано и догодина очаквам още повече коли моита оценка е Отличен 10+ :beer

Потребителски аватар
Pec
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Pec » Нед 28 мар 2010 18:49

Вчера го посетих... красота! Още от самия вход ти се лепва усмивката на лицето при гледката на толкова много прелести! Кофтито беше, че бях сам, опитах се да поговоря с някои колеги известни из форума ама нещо подхода ми куцаше май :Mr Green Fun Сериозно - беше уникално. Евала на всички изложили си колите, неповторими са. Догодина двойно повече от всичко видяно на този фест!

Потребителски аватар
titi7707
Автомобил: Golf 3
Двигател: ABS 1993

Мнениеот titi7707 » Нед 28 мар 2010 19:13

перфекто 6+++++!евала на организаторите пожелавам и догодина още по добре и още повече коли!

Потребителски аватар
empaher
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот empaher » Нед 28 мар 2010 21:17

като всички колеги преди мен и аз съм много доволен....кармана съм го виждал в княжево или просто има още 1 такъв в перфектно състояние....отвън на паркинга мернах още 1 битъл ,който си залужаваше да се види....оранжев!Като за първи път е много добро.....догодина повече коли!

Потребителски аватар
neon
Автомобил: S3
Двигател: BAM

Мнениеот neon » Нед 28 мар 2010 21:33

:да: Според мен всичко беше ОК. Може да се иска повече, ама ако правиш 3-4ти фест. За първи беше идеално.
П.П. Искам да изкажа специални благодарности на колегата group®, който положи големи усилия всички коли ( както и моята) да изглеждат максимално добре. БЛАГОДАРЯ! :bowdown

Потребителски аватар
kiko06
Автомобил: golf 1 cabrio
Двигател:

Мнениеот kiko06 » Нед 28 мар 2010 21:40

Хайде и аз в групата в групата на доволните-оценка 10.Другата година повече 1-ци.....

Потребителски аватар
sashobas
Щастлив голфаджия
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот sashobas » Нед 28 мар 2010 21:48

Салончето беше много добре като организация и участващи коли.Аз лично се забавлявах,отидох да видя определени коли и приятели и не съжелявам и за миг че съм присъствал.Благодаря на организаторите че ни събраха пак на едно място. :bowdown

Потребителски аватар
skyfucker
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот skyfucker » Нед 28 мар 2010 21:59

Еми какво да кажа колеги просто съм удивен . Радвах се като малко дете днес . Може и по добре , но като за 1ва година е повече от добре от мене оценка 10+ по десетобалната. Очаквах и варненската Джета . Ама като цялоо изобщо не съжалявам ,че отидох :)

Потребителски аватар
cardan
Автомобил: Audi A4 avant
Двигател: ABC

Мнениеот cardan » Нед 28 мар 2010 22:34

днес посетих феста и успях да си прекарам наистина добре.успях да видя на живо наистина качествени коли,както и хора които не съм виждал отдавна.искам да кажа едно голямо БЛАГОДАРЯ на организаторите,които направиха това събитие факт.хора,големи сте!!! :bowdown :bowdown :bowdown

Потребителски аватар
Ivailo
Автомобил: VW Golf mk3
Двигател: AAZ
Контакти:

Мнениеот Ivailo » Нед 28 мар 2010 22:56

Колеги, ако имате забележки и предложения не си мълчете де! Нали трябва да се стремим нагоре!
Това за влизането само веднъж важи и по партита, където има печати, гривни и т.н. На тоя етап разчитахме на хартиени билетчета, дано занапред да минем на други методи :) Като цяло не смятам, че сме върнали някой, който има билетче, стремяхме се да запомним физиономиите просто.
Аз бях един от всички на входа, съжалявам ако не съм познал някой колега, или ако съм допуснал някоя грешка, просто станах разноглед :oops: А днес пък изтрезнявах от вчерашния запой по случай автосалона и бях малко неадекватен (2 часа сън за тия 2 дни).
Радвам се на добрите отзиви и пак казвам - не си спестявайте ГРАДИВНА критика.
Това за повече пасати - ами добре, намерете Passat B1, B2, B3, B4, B5, B5.5 и B6 без забележки и/или с някакви модификации (тунинг) и ще ги включим догодина. Ама като няма откъде да ги изкараме как да стане?
Повече 1-чки - имаше 3 броя. Според мен бяха достатъчно :да:

Потребителски аватар
MK4
Автомобил: Seat Leon
Двигател: ARY 2003

Мнениеот MK4 » Нед 28 мар 2010 23:29

Аз като собственик на Сеат бих отправил препоръка за разширяване на феста от VW фест на VAG фест. Според мен има потенциал, ще се съберат още повече коли и като мащаб събитието ще е по-голямо и ще трябва още една зала може би. Организацията между различните VAG форуми може би ще е по-трудна за координация но си заслужава опита поне според мен.
Тъй като Сеат форума е голяма боза, аз продължавам да си ползвам VW и GTI форумите като основни изотчници на полезна информация, в крайна сметка и моята кола си е чист Голф 4 с различни теникии.

Феста беше супер и се надявам да стане ежегоден и да върви само нагоре :да:

Потребителски аватар
CoZmO
Автомобил: Passat Golf Scirocco Allroad A6C4
Двигател: PG EX EG BAU CAS AEL
Контакти:

Мнениеот CoZmO » Нед 28 мар 2010 23:41

ISRalien написа:...
Това за повече пасати - ами добре, намерете Passat B1, B2, B3, B4, B5, B5.5 и B6 без забележки и/или с някакви модификации (тунинг) и ще ги включим догодина...

Обещавам догодина едно Б5 без забележки, едно Б3 без забележки и евентуално едно Б3 тунинговано (стига всичко да ми върви добре!).

За критиките си мислех, че тези анкети, които попълвахме и участвахме с тях в томболата са за тази работа, но след томболата вече не бях много сигурен за предназначението им... Та като градивна критика:

1. Следващият път напиването след края на феста.
2. Повече рекламни материали.
3. Повече видове рекламни материали.
4. И най-важното да има 3-4 броя по-големи размери тениски, че срамота - днес гол си тръгнах... :Mr Green Fun

Като пожелания - за следващия път дано:

1. Да има повече автомобили като модели и като цяло участници.
2. Да има повече посетители и повярвали във вас фенове.
3. Да има повече спонсори.
4. Да има повече щандове за "шукарийки". Мисля че на подобен фест би било интересно и да имат щанд Хеед Ауто например. И някоя озвучителна фирма.
5. Да бъдете все по-добри и по-професионални.

Ами това е засега, ако се сегя още нещо пак ще надам глас... :обичам ви :roll:

Потребителски аватар
yori
Автомобил: VW Golf II
Двигател: PB 1991
Контакти:

Мнениеот yori » Нед 28 мар 2010 23:45

ходих в събота на бързо! имаше какво да се види интересно, но може и по - добре! браво на колегите, които се бяха постарали толкова много! надявам се това изложение да стане традиция!

Потребителски аватар
alpine
wheels dealer
Автомобил: L-Es
Двигател: 1H-1H-PG-1V-1Z-AJL-Cosworth
Контакти:

Мнениеот alpine » Нед 28 мар 2010 23:55

Страхотно събитие :bowdown :bowdown :bowdown :bowdown Благодарности на всички организатори , страхотно изживяване .

Върни се в “Организационен”