Kuncavia написа:А ще спираме ли за пазар че гледам 6:30 е раничко или да пазаруваме от предния ден?
Май ще трябва да пазаруваме от предния ден

Kuncavia написа:А ще спираме ли за пазар че гледам 6:30 е раничко или да пазаруваме от предния ден?
stisho написа:Kuncavia написа:А ще спираме ли за пазар че гледам 6:30 е раничко или да пазаруваме от предния ден?
ISRalien написа:stisho написа:Kuncavia написа:А ще спираме ли за пазар че гледам 6:30 е раничко или да пазаруваме от предния ден?
![]()
По бензиностанциите не продават кюфтета и кебапчета, а покрай градовете минаваме транзит.
Ако спреме на някой магазин да пазаруваме забрави за колона
azrodе, балига, към 7:20 - 7:30 освен да ни чакате някъде... Прати един телефон на лс да ти звънна като тръгваме от София
kaiser666 написа:Пътя в какво състояние е?
stisho написа:Kuncavia написа:А ще спираме ли за пазар че гледам 6:30 е раничко или да пазаруваме от предния ден?
kolbasara написа:stisho написа:Kuncavia написа:А ще спираме ли за пазар че гледам 6:30 е раничко или да пазаруваме от предния ден?
аз ставам по рано примерно към 5:30 и си пазарувам от Метро
п.п.Аиде още 10 дена
ISRalien написа:stisho написа:Kuncavia написа:А ще спираме ли за пазар че гледам 6:30 е раничко или да пазаруваме от предния ден?
![]()
По бензиностанциите не продават кюфтета и кебапчета, а покрай градовете минаваме транзит.
Ако спреме на някой магазин да пазаруваме забрави за колона
azrodе, балига, към 7:20 - 7:30 освен да ни чакате някъде... Прати един телефон на лс да ти звънна като тръгваме от София
Данко написа:и аз най вероятно ще пътувам с вас
dobrin написа:Метро е денонощен, така че няма проблем и в 3 да пазарувате.
Аз сигурно също ще пътувам в събота, но още не е сигурно. Принципно спирането е веднъж в Пловдив на Лукойла за събиране с пловдивската група и след това направо на поляната, освен ако не спрем като миналата година да се събере колоната на една бензиностанция малко преди това.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 15 госта