Среща на 09.09.2006 в Стара Загора

Организация и провеждане на клубните сбирки!
Потребителски аватар
rusiq_24
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот rusiq_24 » Съб 09 сеп 2006 23:21

Наистина имаше такава 3ка със стикер и аз дори си помислих че е с нас ама после видях че била със сватбата. :wink: Ама колегата най вероятно сега е :drunk (все пак е на сватба)и не може да каже кой е бил :lol:

Потребителски аватар
Stefan
R.I.P Madcap
Автомобил: VW mk1 Cabrio VW mk2 Black Betty
Двигател:

Мнениеот Stefan » Нед 10 сеп 2006 9:56

Колеги не чи нещо ама дайте го по-сериозно с тези събирания, Стара Загора е голям град. Ние в Чепеларе сме толкова малко хора, а като се съберем през деня Голфаджийте на кафе без никаква организация май сме повече отколкото когато вие се организирате. Изкам да поканя всички членове на клуба да присъстват на организирания от нас събор на в.Рожен на 16-ти септември (събота). На събора през юни бяхме около 45 VW, сега се очаква да сме два пъти повече. 8)

Потребителски аватар
B_O_S_S_S
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот B_O_S_S_S » Нед 10 сеп 2006 12:35

абе за съжаление и аз само клипчета правих и нямам снимки може тези дни да си поиграя да направя малко скреен шотчета и да ги пусна като снимки ама ... те са само от стартовете като цяло не съм снимал колите които бяха там Бат'Ицо ти не снима ли колите като панорамна снимка е

Потребителски аватар
rusiq_24
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот rusiq_24 » Нед 10 сеп 2006 15:03

B_O_S_S_S написа:абе за съжаление и аз само клипчета правих и нямам снимки може тези дни да си поиграя да направя малко скреен шотчета и да ги пусна като снимки ама ... те са само от стартовете като цяло не съм снимал колите които бяха там Бат'Ицо ти не снима ли колите като панорамна снимка е
Не ве много съм прост само клипчета правих :roll:

Потребителски аватар
driver
Автомобил: diesel
Двигател:

Мнениеот driver » Нед 10 сеп 2006 17:05

Изображение
Изображение

Потребителски аватар
Beast
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Beast » Пон 11 сеп 2006 10:47

rusiq_24 написа:Срещата се състоя макар че бяхме малко хора НО колегата от Сливен се оказа много сериозен и дойде наистина и дори плати цялата сметка за което му свалям шапка :kef: :bowdown Колега ако дойдем до Сливен ще върнем жеста :beer После ходихме да си правим дръпки и стана шоу.Дано колегите пуснат снимки понеже аз правих само клипчета и нямам снимки :wink: п.п Дано другият път се съберем повечко хора :wink:

То пък , една сметка ...... !
Сега сериозно , благодаря за посрещането и за компанията , а като дойдете в Сливен ще я смятаме.
Дано следващия път да сме повече хора.

Потребителски аватар
ivo8181
Автомобил: MK 4 GTI
Двигател: 1.8 TURBO

Мнениеот ivo8181 » Пон 11 сеп 2006 11:07

Бях на свадба и се отбихме до Техномаркета аз видях на трьгване че бяхте се сьбрали но нямаше време хора!!!!! :roll: :yeaha: : vw fen

Върни се в “Организационен”