Мрънкане за Калояново 2011

Организация и провеждане на клубните сбирки!
Потребителски аватар
groznika
Автомобил: Bora 1.8T
Двигател: AUM

Re: VII Национален VW събор - 21 и 22 май 2011 - писта "Дракон"

Мнениеот groznika » Пон 23 май 2011 22:24

Засразмете се!
Хората събори правят за чудо и приказ и то на връх Гергьов ден, а тука всяка година е едно и също... Единия крив, другия сърдит, третия недоволен, четвъртия излъган, петия недоклатен...

Вижте само BMW сектата как се представя и си дайте сметка къде сте вие като марка, клуб, организация, събор и тн.

Изображение

Ето и още матерял за размисъл:
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 3&t=251167

Потребителски аватар
golfer
The Мaster of PERNIK TUNING performancе
Автомобил: Gandalf the Grey
Двигател: 368kw LPG
Контакти:

Мнениеот golfer » Пон 23 май 2011 22:30

groznika написа:...Вижте само BMW ..

БМВ събора е веднъж годишно.
ФВ клуб има 5 официални мероприятия в годината.

golfmk1
Low rider
Автомобил: OLD
Двигател: OTO

Мнениеот golfmk1 » Пон 23 май 2011 22:38

И на него ако не идат на кой :stll think:

Потребителски аватар
groznika

Мнениеот groznika » Пон 23 май 2011 22:42

golfer написа:
groznika написа:...Вижте само BMW ..

БМВ събора е веднъж годишно.
ФВ клуб има 5 официални мероприятия в годината.

Ако ще и веднъж на петилетка да е май е по-добре от колкто всеки месец ама като хлапетата нали Боби ;)
Не ми се обиждайте. Нищо лично спрямо никого.

Сега може би не съм аз най-правилният и запален фен, който има право да критикува нещата, но за мен VW клуб с малки изключения освен скара/бира събори друго не прави. Всеки път са чалги, караници, простотии. После има сърдити, обидени, омърлушени и вечно са некви драми...
Не съм бил на много клубми мероприятния, но на малкото на които съм бил и от впечатленията, които добивам като наблюдател от последвали теми и коментари не съжалявам и не смятам да присъствам.

Относно Калояново... наречете ме пристрастен, но нещата като, че ли бяха доста гърди напред когато беше VW шампионата на Bobby_

Както и да е. Мир и щастие на всички, много любов, здраве и паричи и дано някой ден в BMW форума се появи тема в която сочат VW съборите за пример.
Успех ;)

Потребителски аватар
heimdal
Автомобил: VW Polo
Двигател: 1997

Мнениеот heimdal » Пон 23 май 2011 22:49

Споделих лично мнение, в мнението на Боби също има верни неща.
Аз съм ПРОТИВ това да се отдава значение на това "НА ВСЯКА ЦЕНА"!
Против съм подобни демонстрации. Нищо лично, напротив! Хареса ми как кара Деспотов.
Заслужи си мястото!
Не ми хареса това, че е карал технически неизправен автомобил!
Още да обясня ?
Нищо лично няма. Определени моменти просто са неприемливи.

грозника след като не си участвал, посетил ...нямаш право на обективно/субективно мнение в никой случай :)
чиста проба спамец. и не ми давай примери с БМВ събора. С 50лв. за паркиране вътре на територията.
с 10лв вход. Цифра пара за имагинерните номера раздавани и лепени по колите на посетителите на събора.
Цифра пара за избран номер. Колко от тия номера са били на пистата ?
Техния събор е като МОЛ на открито, дето гъзарията, на мама дитету са му дали парички да иде на екскурзия да се събере с другити гъзарчета! ЕВАЛА! СтраОтни са! Е***и престижа!
Няма никакви драми, тази мир и любов си я запази за друго мнение, някое което е на място.

Пичага ...изпусна дрАпките бреееееее !!!

Последна промяна от heimdal на Пон 23 май 2011 22:57, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
joromnt
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот joromnt » Пон 23 май 2011 22:57

Къде посетил, къде не посетил, ходя тук там по мероприятия. На това не доидох, понеже нямаше с кой. Както и да е...
След всеки събор/сбирка се почва - ама на тоя що му давате награда, а на тоя не давате, оня заслужаваше, тоя не....
Тия награди ако се махнат, дали няма да се подобри малко климата в това отношение? Класираш се първи, добре първи си. Медал и пътя. Но да се премахнат наградите за оптичен/силов тунинг, тия купи който се дават по мнение на група хора. Всеки път от там се започват нещата. Предложението ми има характер на идея, вече ако решат власт имащите може да го дообмислят.

Потребителски аватар
groznika

Мнениеот groznika » Пон 23 май 2011 23:09

heimdal написа:
грозника след като не си участвал, посетил ...нямаш право на обективно/субективно мнение в никой случай :)
чиста проба спамец. и не ми давай примери с БМВ събора. С 50лв. за паркиране вътре на територията.
с 10лв вход. Цифра пара за имагинерните номера раздавани и лепени по колите на посетителите на събора.
Цифра пара за избран номер. Колко от тия номера са били на пистата ?
Техния събор е като МОЛ на открито, дето гъзарията, на мама дитету са му дали парички да иде на екскурзия да се събере с другити гъзарчета! ЕВАЛА! СтраОтни са! Е***и престижа!
Няма никакви драми, тази мир и любов си я запази за друго мнение, някое което е на място.

Пичага ...изпусна дрАпките бреееееее !!!

Така е баце ама хората са там нали? Лоялни към марката, към форума, към клуба си! Истински фенове!
Тук какво става сега? Показаха се няколко истински фена с наистина подготвени автомобили и какво? Освиркани. Защо? Защото не са клубни членове и не правят евала на клуба ли?
Истината е, че нещата издишат, а защо е така... не съм аз човека, който да обяснява.

Позволявам си да коментирам защото тука сме уж голяма секта, уж голямата работа, уж сме най, уж сме по... пък като отворих снимките от BMW събора се почувствах все едно карам BMX и пиша във някой вело форум :bishop

SToDo
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот SToDo » Пон 23 май 2011 23:15

Ето и моето скромно мнение:

За класовете винаги ще има недоволни и няма как да се стигне до единодушие. Според мен класовете в момента са направени в полза на бензиновите, защото не виждам каква е разликата между бензинови 100 коня и дизелови......сеге 90% ще изпищят че въртящия момент е ОГРОМЕН но има едно НО при което дизела се върти до 4000 оборота и трябва да се раздаваш на 2-ра и 3-рета скорост по половината писта......но както и да е, така са решили така е направено.

Относно квалификациите в събота за мен пускането по 5 коли едновременно е пълна глупост, с тази посещаемост напълно спокойно можеше да се извъртим и по 2ма до 3ма, та било то и по 4 обиколки да се направят. Пък после в свободното каране карай колкото искаш......

А изцепки от сорта че БМВ събора бил веднъж годишно са направо смешни, там също има сбирки по курорти и на други места и посещаемостта е по-голяма от национален събор на VW :обичам ви

Потребителски аватар
ivchoforever
Автомобил: Passat B3 1992
Двигател: 2.0 115 ADY

Мнениеот ivchoforever » Пон 23 май 2011 23:29

BMW това BMW онова,който му харесват техните събори да става BMW-ист и да не спами тук!Тук сме VW CLUB :evil:

Потребителски аватар
groznika

Мнениеот groznika » Пон 23 май 2011 23:32

ivchoforever написа:BMW това BMW онова,който му харесват техните събори да става BMW-ист и да не спами тук!Тук сме VW CLUB :evil:

Брао бе мъж! Още малко ще дойдеш и стикера да ми свалиш... :063:
Я пий една студена вода и лягай без да се газираш, че ще вземе да ти излезе няйкой херпес от нерви...

Потребителски аватар
heimdal
Автомобил: VW Polo
Двигател: 1997

Мнениеот heimdal » Пон 23 май 2011 23:35

А така. Стодо сега се светна, че всичко опира до финансови възможности на отделния индивид.
Още като започна с курорти :)

Е така е! Бедни сме! Нямаме пари за БМВ-та и за курорти (имаме за love.vw и за поляните на Крушуна и Рожен!).
Нямаме 50 лв за паркинг (имаме за 5 лв. за вход).
Нямаме поръчкови номера (имаме номер на случен принцип по реда на записване).
Не продаваме членство за пари !

Тук е мястото да отправя специални поздрави за новоприетите членове на клуба, които
показаха "клубна мощност". Адриан, Джуниъра, Крум .... :bowdown

Потребителски аватар
ivchoforever

Мнениеот ivchoforever » Пон 23 май 2011 23:37

groznika написа:
ivchoforever написа:BMW това BMW онова,който му харесват техните събори да става BMW-ист и да не спами тук!Тук сме VW CLUB :evil:

Още малко ще дойдеш и стикера да ми свалиш... :063:

Не съм казвал подобно нещо,но ми кажи на какво прилича това тук,защото стана бит пазар ...

Потребителски аватар
groznika

Мнениеот groznika » Пон 23 май 2011 23:44

Не съм съгласен колега hemidal...
Половината от кошниците на БМВ събора не струват повече от средно статистически голф 3. Масата от феновете им са същите скъсаняци като нас. Не виждам с какво ни превъзхождат нито като марка, нито като клуб, нито като форум, но ето... нещата им се получават.
Може би защото повечето хора там са малко по-възрастни и улегнали... Не знам...

До ivchoforever:
Не харесвам БМВ като автомобил и нямам намерение да си купувам или да им членувам във форума. Просто дадох елементарно сравнение с друг голям български автоклуб и нищо повече. Нали не смяташ, че е креативно да бъдем коне с капаци, да не виждаме какво и как се случва около нас сляпо вярвайки, че сме върха на имагенерен сладолед? ;)

Manchev89
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Manchev89 » Пон 23 май 2011 23:59

Хайде стига сте мрънкотили. death Снимки вече няма ли да качи някой да припомним свежия уикенд който се получи ? heavy metal zork

Потребителски аватар
ivchoforever

Мнениеот ivchoforever » Вто 24 май 2011 0:04

groznika написа:До ivchoforever:
Не харесвам БМВ като автомобил и нямам намерение да си купувам или да им членувам във форума.

Евала ти правим за тези думи!

groznika написа:Нали не смяташ, че е креативно да бъдем коне с капаци, да не виждаме какво и как се случва около нас сляпо вярвайки, че сме върха на имагенерен сладолед? ;)

Да не виждаме какво?Нима мислиш,че те са по голям клуб от нас?

Върни се в “Организационен”