Рожен 2011 - 27 и 28 август

Организация и провеждане на клубните сбирки!
Потребителски аватар
joromnt
Автомобил:
Двигател:

Re: Рожен?

Мнениеот joromnt » Чет 07 юли 2011 11:58

Аз на Рожен не съм ходил. Но това не ми пречи да имам яснота дали ще го има като мероприятие.
rabotnika написа:... ами много по лесно ще е да се каже имаме проблем ПРИМЕРНО с кмета някой може ли да направи нещо и видиш ли яви се някой дето може да оправи нещата ....

Ето за това говоря. Като има трудности да се споделят. А не след това да се натяква че видите ли то "имало трудности за който не знаете, недейте да лаете толкова". Като има яснота с проблемите, ще има и яснота и помощ при решенията им. Като няма, 3-4 човека от управата ще си гърбят цялата организация.
Поздрави.

Потребителски аватар
vasstop
Гадфадъ'
Гадфадъ'
Автомобил: Golf 2 syncro
Двигател: 1P 1990
Контакти:

Мнениеот vasstop » Чет 07 юли 2011 12:42

Проблемът при събор Рожен е че няма как да се изиска официално разрешение от общината за провеждането на такова мероприятие, понеже земите на поляните са частни и не могат да се питат всички собственици дали са съгласни.
С две думи този събор е "леко" нелегален и недай си Боже нещо да стане, всичко пада като отговорност върху раменете на главния "Организатор", в частност Стефан от Чепеларе.
Нямате си и идея какви страхове са да не стане нещо, а на всички събори там досега винаги е имало поне по една простотия, която остава незабелязана за множеството или просто се правят, че нищо не е станало.
За щастие до момента няма фатални инциденти, но представете си АКО стане, какво правим тогава?
Въпрос на самосъзнание на всички нас е да се държим прилично и да си изкарваме хубаво на такива събори, но за съжаление винаги се намира по някоя черна овца да "омаже пейзажа".

Вие, който и да е от вас, бихте ли се нагърбили с такава организация, при която ако стане нещо фатално да следва затвор за вас?
Честно казано много добре го разбирам Стефан и ако той реши, че няма да има събор аз бих го подкрепил, защото не мога да разчитам, че няма да стане нещо.
В крайна сметка трябва да се сърдите на онези, които решават, че на Рожен може да се прави всичко и никой не може да им държи сметка.

И никой от "властимащите" няма да ви спре да организирате каквото и да е мероприятие, даже бихме ви подкрепили, стига да има план за провеждане, посочени хора, които да носят отговорността и готови да отделят от личното си време, за да може останалите да си прекарат добре.

Погледнете от тази гледна точка, погледнете и себе си и решете.
На мен също много ми се иска да има този събор, но рисковете са прекалено много, на фона на това, което се е случвало досега на Рожен.

Кой от вас би поел такъв риск?

Потребителски аватар
rabotnika
Предупреждение за вечен БАН
Автомобил: VW Golf MK3
Двигател: AJM++

Мнениеот rabotnika » Чет 07 юли 2011 19:16

При нас няма добро място за събор иначе с удоволствие бих организирал нещо не че не съм преди за един друг форум

Потребителски аватар
stisho
Автомобил: Vw polo gti
Двигател:

Мнениеот stisho » Чет 07 юли 2011 20:25

Дайте нещо да направим да има това събиране толкова хора го учакват с нетарпение и аз сам един от тях mhihi

Потребителски аватар
rabotnika

Мнениеот rabotnika » Чет 07 юли 2011 20:53

Нека всеки помогне с каквото може

Потребителски аватар
GREEN_lADY
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот GREEN_lADY » Чет 07 юли 2011 21:01

Именно в такъв момент трябва да покажем, че форумът е СИЛА! :headbang : vw fen : само VW :обичам ви

Потребителски аватар
basata-user
Автомобил: pasat b5
Двигател: 1.8T AEB
Контакти:

Мнениеот basata-user » Чет 07 юли 2011 21:12

кажете с какво можем да помогнем в бг всичко е с връзки 8)

Потребителски аватар
profesor humel
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот profesor humel » Чет 07 юли 2011 21:22

аз предлагам да направим едно общо споръзомение , което да дава право да се голобявът тези колеги които не спазват правилата :012:

Потребителски аватар
rabotnika

Мнениеот rabotnika » Чет 07 юли 2011 21:50

profesor humel написа:аз предлагам да направим едно общо споръзомение , което да дава право да се голобявът тези колеги които не спазват правилата :012:

+1

Потребителски аватар
Stefan
R.I.P Madcap
Автомобил: VW mk1 Cabrio VW mk2 Black Betty
Двигател:

Мнениеот Stefan » Чет 07 юли 2011 22:34

Тази година събор на Рожен НЯМА да има или поне аз няма да съм човека, който ще се нагърбва с това :!:

:arrow: Сърдете се на колегата ви с АТВ-то;
:arrow: Сърдете се на приятелите му, които вместо да го спрат, му гледаха сейра отстрани;
:arrow: Сърдете се на хората, на които им предложих да се наказват хора с подобни прояви по обществени мероприятия, а те ми отхвърлиха предложението и ми заключиха темата.
:arrow: Има още доста неща, които смятам да не ги коментирам :!:

Ако има някой, който иска да се пробва като организатор, с удоволствие ще му обясня какво трябва да подпише, каква отговорност ще поеме и какво го очаква като организация и най-вече с какви проблеми ще се сблъска. Ако има такъв човек, събор може и да има, но много ме съмнява...

Потребителски аватар
niks76
VW експерт
VW експерт
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот niks76 » Чет 07 юли 2011 22:51

няма нищо за сърдене в това което си написал-то си е градивна критика

Потребителски аватар
hoax
Автомобил: VW Golf II
Двигател: GX

Мнениеот hoax » Чет 07 юли 2011 23:07

Ето че стана ясно, че Рожен няма да има :( няма и да има човек който да го организира ! Гадното е това, че ще загубим Роженския събор като традиция !... защото както тази така и следващата година няма да се проведе :!: поне аз някак си така ги чувствам нещата, не знам ако греша то някой да ме поправи, и така ако все пак някой не се появи и да каже аз съм човека .... eusa

Потребителски аватар
Weezy
Автомобил: VW Golf mk2 1987
Двигател: JP
Контакти:

Мнениеот Weezy » Чет 07 юли 2011 23:13

Дано някой да се нагърби с организацията, защото това си е събора на съборите, както викa madcap :) Ако имах тази възможност, веднага щях да се заема, но уви......

Потребителски аватар
hoax
Автомобил: VW Golf II
Двигател: GX

Мнениеот hoax » Чет 07 юли 2011 23:35

и аз може би , но най- малкото от Ловеч малко ще ми е зор, пък и нямам много отпуска да си позволя да съм там за организирането

Потребителски аватар
Traytor
Автомобил: Passat B8
Двигател: DSRB

Мнениеот Traytor » Пет 08 юли 2011 0:34

Stefan написа:Тази година събор на Рожен НЯМА да има или поне аз няма да съм човека, който ще се нагърбва с това :!:

:arrow: Сърдете се на колегата ви с АТВ-то;
:arrow: Сърдете се на приятелите му, които вместо да го спрат, му гледаха сейра отстрани;
:arrow: Сърдете се на хората, на които им предложих да се наказват хора с подобни прояви по обществени мероприятия, а те ми отхвърлиха предложението и ми заключиха темата.
:arrow: Има още доста неща, които смятам да не ги коментирам :!:

Ако има някой, който иска да се пробва като организатор, с удоволствие ще му обясня какво трябва да подпише, каква отговорност ще поеме и какво го очаква като организация и най-вече с какви проблеми ще се сблъска. Ако има такъв човек, събор може и да има, но много ме съмнява...

Никой според мен не може да те обвинява за това че нямаш намерение да се занимаваш, аз още след 2009 (мисля че беше) когато беше изцепката с колибата се чудих как пак има събиране...

Върни се в “Организационен”