Ограничаване на събиранията
- GREEN_lADY
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Ограничаване на събиранията

Последна промяна от GREEN_lADY на Пон 16 юли 2012 10:13, променено общо 1 път.
- Luciano
- Автомобил: Golf IV
- Двигател: 1.9TDI AHF
- Контакти:
ssimoo написа:човека казва, че е по добре да има 1-2 сбирки за да се натрупа тръпка, а не да има 365 в годината с по един участник- ти самиязатова примерно нова година е един път в годината

GREEN_lADY написа:за Вас 3 събора в годината много ли са? Айде спрете да ревете. Досега толкова години не ви бяха много, то на тая немотия и мизерия и ако и събоите се ограничат ...тотал щета ще е форума
.... да си чул някой да казва че 3 събора са много???? Никой не реве!!!!! ако не ти харесва да четеш и пишеш не влизай в темата! или може би те дразни че свети в червено.... (а то е противоположното на зелено)...
Досега толкова години .... какво??? повярвай ми и все си мисля че в този форум съм от повече време от теб и имам доста по добро наблюдение върху съборите и сбирките. Знам колко места се смениха зареди неуредици и т.н.
Толкова години.... много хора си мълчат с идеята че това е форум и клуб с различни хора с различни идеи и се надяваха нещата да се напаснат и машината да заработи неистово силно .... ама е пълно с лицемери и точно когато всичко е ОК се оказва че изобщо не е така
Досега толкова години всички се оплакват винаги след събор.... а преди него.... тези хора ги няма и няма кой да помогне за нищо
Другото което си мисля е че съборите реално са 2 а не 3. Феста е изложение на автомобили и е създадено по други поводи... не да седнем на маса или да покараме заедно ....
клуба организира 3 такива мероприятия и подкрепя мноооооооого повече отколкото си мисля дори
Точно на тази мизерия и немотия (според теб) трябва да има ограничаване на събиранията (националните) за да може хората които живеят в мизерия и немотия (според теб) да спестят парички за гориво и да се появят на това място което им е присърце!
Съборите и броя им не прави форума по силен или...
Ще цитирам: "Клуба и прилежащите му форум,страница и ......"
Форума е мястото което създава предпоставки за добри членове на клуба които със своите способности ще въздигнат клуба и автоматично с него ще скочи нивото и на форума . ФОРУМА НЕ Е КЛУБА!!!!!
Ще се оптам да говоря с факти и потвърждения от други инстанции. само трябва да намеря нужната ми информация и нужните хора които да ми я дадат.
Основно ще разпитам в БМВ управата защото те са единствения клуб който е по силен от нашия и правят ужасяващо силен събор ... и то всяка година...
Боби
- sashobas
- Щастлив голфаджия
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Няма как VW събор да привлече хора колкото на събор на BMW защото зрелището при тях е много по различно.На техните събори ходят автомобилни фенове от всички марки само заради това да отидат и да гледат дрифтове ,пушек на гуми ,жени и т.н.BMW феновете и карачите се събират по няколко пъти в годината на различни писти в България и пак събират тълпи от хора от всички краища на страната.Няма как това да се случи с VW събор.Там се събираме само заглетите фенове на марката.Не виждам смисъл да се сравняваме с тях.По скоро трябва да се работи върху това как да се подобри събора на Калояново и да е интерес за всички фенове на марката а не само на тези дето карат.Относно съборите не мисля че са много както Боби сам каза че са 3 на бр Феста е друг формат.А това че има регионални събирания не виждам нищо лошо.Едно време имаше и силни месечни сбирки когато и посещаемостта на Калояново беше по голяма.Къде останаха и тези месечни сбирки?Явно я няма онази сплотеност по между ни която я имаше преди.
- rabotnika
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил: VW Golf MK3
- Двигател: AJM++
чета ти постовете и си мисля че цялата тая работа я правиш заради Калояново?
кажи какво е станало да ти помогнем да си решиш проблема
малко те аплодираха ли ? малко бяха хората пред които кара ли ? какво ?
- vucata
- Автомобил: Ford Mondeo MK2
- Двигател: 1.8TD 2000
- Контакти:
Подкрепям...ако всички фолксвагени бяха със задно, и нашите събори щяха да са фул...днешно време хората търсят олигофрения така да го кажа...не изложения...Нашите събори са за истинските фенове на марката. Всеки може да пили гуми и да прави атракция, но не всеки може да прави сбирки като Фолксваген Клуб България
. Аз съм от хората които предпочитат да отидат и да видят автомобил от същия модел, да се запознае със собственика му и да черпи идея за неговия...Не всеки ден ходя на Крушуна, или Узана...Така или иначе в София всяка улица е писта като гледам, виждам всякакви олигофрени всеки ден да се правят на пилоти, така че Калояново не искам и да видя
. Боби е прав...за съжаление...Не сме виновни, че обществото търси тръпка под формата на изгорени гуми и пълен резервоар. Вижте Wörthersee treffen 2012...как хората се събират и показват колите си...въобще даже не знам, защо се сравняват 2те марки...БМВ феновете се събират заради дрифта...за нищо друго...аз различни коментари от това как ги е пекло слънцето и оня с е30-ската кво напрай не съм прочел.....

- GREEN_lADY
- Автомобил:
- Двигател:

Последна промяна от GREEN_lADY на Пон 16 юли 2012 10:13, променено общо 1 път.
- Angel Stavrev
- Автомобил: VW Polo 86c 2f
- Двигател: AAU 1994
Абе незнам защо всички се правите на луди..Всички знаете Боби за какво говори..
- bobocamaro
- R.I.P
- Автомобил: Golf 3 GTI
- Двигател: 2E
vucata написа:..днешно време хората търсят олигофрения така да го кажа........
Имате я в пълна сила http://vimeo.com/23146995
Аз лично, заради подобни изпълнения съм отеб@л всякакъв вид Ваши, ливадни събори.
Поради същата причина съдрах и стикерите от колата, не желая модела Й да се свързва с организатора на подобни изстъпления.
А на въпроса "Е куо да слушаме уе, коуега - Чайковски ли?"
Да, и простейте по-малко.
- vucata
- Автомобил: Ford Mondeo MK2
- Двигател: 1.8TD 2000
- Контакти:
bobocamaro написа:vucata написа:..днешно време хората търсят олигофрения така да го кажа........
Имате я в пълна сила http://vimeo.com/23146995
Аз лично, заради подобни изпълнения съм отеб@л всякакъв вид Ваши, ливадни събори.
Поради същата причина съдрах и стикерите от колата, не желая модела Й да се свързва с организатора на подобни изстъпления.
А на въпроса "Е куо да слушаме уе, коуега - Чайковски ли?"
Да, и простейте по-малко.
Ха...сега трябва да ровя за проявите на другите събори ли...

- StS
- Автомобил: Golf VI
- Двигател:
- Контакти:
rabotnika написа:честно казано изобщо не съм съгласен с теб
ами ако е едно събирането ПРИМЕРНО на Рожен и точно тогава съм зает и на всичко отгоре Рожен ми е на приблизително 1000км.и по родните пътища с нашите коли........е не ми говори просто за такова пътуване
примерно събиранията са 2 второто е на Калояново еми мен не ми се кара а съм пропуснал Рожен е ко правим пропускаме събиранията тази година така ли?
а и нека не забравяме че не съм само аз мисля така а сигурно има още сумати хора които мислят като мен
НЕ ти се кара ?! Човек що за фен си ?!? Аз може да не те разбирам, а и не държа де, но когато мога -- карам - щото съм ФЕН...То иначе в авто клуб ко да праа??! Клуб на лаф моабета и семкаджииството ли ?
Точно за тва и не ходя по нищо друго освен основното събитие, /пропсуки имам но не бяхв БГ/ Човека е прав...
- radotom
- Модератор
- Автомобил: Passat B6
- Двигател: CBBB
Angel Stavrev написа:Абе незнам защо всички се правите на луди..Всички знаете Боби за какво говори..
Защото, Ачо, изглежда слънцето е доста силно и повечето предпочитат просто да си пишат.
Май не са много хората, писали тук, дето знаят кой точно е Bobby_.
И че той доста е помислил, преди да напише нещо.
И най-важното - изживял го е и на собствен гръб!
Все ми се чини, че темата не е толкова дискусионна, колкото за размисъл и изводи.
По написаното от Зелената не ми се коментира - то сигурно е от ника, но виж, rabotnika наистина ме изненада

- Pironski
- Автомобил: VW Golf II GTI 8V
- Двигател: PB
- Контакти:
Познавам Боби от 6г. и разбирам много добре какво му е,разбирам също и защо тази година бе със слаба посещаемост от към публика на пистата.
Повечето причини са ясни на всички,но има и стари причини които никой не изтъква и не споменава!
Няма и аз да споменавам тъй като не искам да засягам никой!
На мен Калояново ще ми стане по-интересно когато всички 100 участника са с коли над 200к.с
иначе си е гранд-туризмо,седиш и гледаш поло от 55к.с как се вози по пистата и т.н
Досега съм ходел там заради хората и техните автомобили които не са предназначени за карена на писта,но за мен е чест да ги видя,усетя дори измия,защото знам колко много значат тези автомобили за тях,а също така съм и добре запознат с историята им...
Моето мнение за офицялни събори,а и на повечето хора от форума с които общувам е:
1.Пролетен събор (откриване на сезона) пример:Крушунските Водопади,имал съм идея всяка пролет да е на различно място,но да е свързано с някаква забележителност,да не е само "равно-поле"!
2.Калояново,писта Дракон. Там е ясно какво се прави,но трябва да се направят и много други неща за да се привлекът повече фенове. Примерно Клуба да има отбор от няколко души на които да помага финансово за да могат да подготвят автомобилите си за каране на писта!
После обикновнния фен с "ежедневката" да може да сравни сили/умения на такъв тип каране.
Както и след показване на добри резултати да може при собствено желание да се присъедини към отбора на Клуба!
Единствения човек към момента който може да създаде "отбор" е именно Боби!
Но първо трябва да се изгладят отношенията м-у него и Клуба!
Имам още много какво да кажа за това мероприятие,но към момента това е достатъчно.
3.Летен събор,къмпинг на морето който може да се проведе в едноседмичен период,а не само петък,събота и неделя.
За този събор има също много варянти,като моята идея е първата година да е в близост до някой Аквапарк.
Още през 2009-та на Крушуна,колегата radinski ми предложи да направим събор в "Action Aquapark"
но така и не се реализира... (за сега)
4.Фоксваген Клуб Фест. За него всичко е ясно и знам,че по това време експото е заето,но и знам че има и други места на които може да се проведе!
5.Закриване на сезона на Драг-Писта,заедно всички колеги от VAG-групата.
Да се поканят колегите от другите форуми ауди,шкода,сеат и т.н
Да се премерят силите на пистата (въпреки,че повечето ауди-та са си фаворити)
Да е три дни с палатки,скари и т.н
Това е моето виждане за Офицялни Събори на Клуба през годината.
Иначе ми се ще във всеки град да си имат не само седмични срещи,но да си имат и веднъж в месеца една по-голяма среща към която може да се присъедини всеки които има път или просто този град му е роден,любим,има
приятели от там и т.н Формата му да е от типа които предпочитат домакините му,било то палатки скари...
Важното е да се събираме и да се сплотяваме!
Благодаря за вниманието на всеки които е прочел мнението ми!
Поздарви Здравко Пиронски
Повечето причини са ясни на всички,но има и стари причини които никой не изтъква и не споменава!
Няма и аз да споменавам тъй като не искам да засягам никой!
На мен Калояново ще ми стане по-интересно когато всички 100 участника са с коли над 200к.с
иначе си е гранд-туризмо,седиш и гледаш поло от 55к.с как се вози по пистата и т.н
Досега съм ходел там заради хората и техните автомобили които не са предназначени за карена на писта,но за мен е чест да ги видя,усетя дори измия,защото знам колко много значат тези автомобили за тях,а също така съм и добре запознат с историята им...
Моето мнение за офицялни събори,а и на повечето хора от форума с които общувам е:

После обикновнния фен с "ежедневката" да може да сравни сили/умения на такъв тип каране.
Както и след показване на добри резултати да може при собствено желание да се присъедини към отбора на Клуба!
Единствения човек към момента който може да създаде "отбор" е именно Боби!
Но първо трябва да се изгладят отношенията м-у него и Клуба!
Имам още много какво да кажа за това мероприятие,но към момента това е достатъчно.

За този събор има също много варянти,като моята идея е първата година да е в близост до някой Аквапарк.
Още през 2009-та на Крушуна,колегата radinski ми предложи да направим събор в "Action Aquapark"
но така и не се реализира... (за сега)

Да се поканят колегите от другите форуми ауди,шкода,сеат и т.н
Да се премерят силите на пистата (въпреки,че повечето ауди-та са си фаворити)

Да е три дни с палатки,скари и т.н
Това е моето виждане за Офицялни Събори на Клуба през годината.
Иначе ми се ще във всеки град да си имат не само седмични срещи,но да си имат и веднъж в месеца една по-голяма среща към която може да се присъедини всеки които има път или просто този град му е роден,любим,има
приятели от там и т.н Формата му да е от типа които предпочитат домакините му,било то палатки скари...
Важното е да се събираме и да се сплотяваме!
Благодаря за вниманието на всеки които е прочел мнението ми!
Поздарви Здравко Пиронски

rabotnika написа:чета ти постовете и си мисля че цялата тая работа я правиш заради Калояново?
...Да си ме виждал на друг събор??? Ходил съм веднъж и на Рожен преди 4 години и видях за какво става въпрос. А и чета много за другите събори и отзивите от тях.
Какво е станало ли???? ще се опитам да ти обясня:
Аз проблем реално нямам! отидох и карах което беше целта!
Яд ме е че 5 човека за 10 дни направиха чудеса от храброст само и само да стане хубав събор! Единия от тях се включи в последния момент защото имаше други ангажименти пак с клубни мероприятия, друг пък се скъса от търчане за този събор въпреки че знаеше че няма да присъства изобщо. Останалите трима пък не знаеха откъде да захванат щото има да се върши толкова много работа за толкова кратко време, а все пак това не им е основната прехрана в живота...
Да не говориме за хората на входа които даже не разбраха какво се случва на пистата, умряха от жега, и от скука...
А тези от хората които поддържаха събора .... за тях не говориме и те се спукаха от търчане по пистата...
И накрая какво стана???? ефект близък до нула.... персонала повече от гостите и състезателите заедно.... не е да не съм бил на тяхното място....
Е кажи ми ся как да се кефя и да поддържам тезата че всичко е било ПЕРФЕКТНО... еми не беше и вина откривам в много фактори... но това е фактор който може да се промени с желанието на няколко човека
Реши НЕ моя проблем а проблема наречен СЛАБ събор!!!! и се постарай на другите да им е добре и след това мисли за своя гьол!
Другия въпрос:
ЛЕЛЕ , аз не карам за аплауси а за мое удоволствие... и удоволствието на отбора!!!
Никой от нас не кара за награди или нещо такова!! ЦЕлия отбор кара за удоволствие и за тренировка за по мащабни мероприятия, където да караш Голф е обида според някои хора и все някой трябва да им докаже че и голфчетата понавървяват стига да има кой да ги кара и т.н.
Green lady
Това че си си изтрил мненията не ти прави чест и не те отървава от това че всички помниме какво си написал.
Кажи ми ти кой събор да ограничиме....
В заключение на това ми мнение.... не мога да спра да мисля за съборите .... защото това е едно от местата на които зареждам с позитивна енергия и ми е кеф да бъда!!!
Боби
- GREEN_lADY
- Автомобил:
- Двигател:
Нали ги има цитирани, а и моето мнение не е важно. Ако може Радо или някой друг да ги изтире.
Аз не искам да се ограничава нищо и никого, който има желание ще дойде, който не и пари да раздаваш няма да дойде.
Мое мнение, не задължаващо никого с нищо.
Напълно съм съгласен единствено със Здравко, чест му прави, че е честен в думите си.
Успех на всички
Аз не искам да се ограничава нищо и никого, който има желание ще дойде, който не и пари да раздаваш няма да дойде.
Мое мнение, не задължаващо никого с нищо.
Напълно съм съгласен единствено със Здравко, чест му прави, че е честен в думите си.
Успех на всички