Ела при нас, ако искаш да си с VW в час!
vwclub.bg

Предложение за разгласяване на vwclub.bg
- vw_golf_2_Memphis
- Автомобил:
- Двигател:
...
Последна промяна от vw_golf_2_Memphis на Съб 22 яну 2011 23:32, променено общо 1 път.
- Kaizer Soze
- Monseigneur
- Автомобил: Dacia Sandero Stepway
- Двигател: 2017
- Контакти:
ruskia написа:Добра идейка. Не по темата:
Къде да си намеря стикерчета за прозорците?
Мини през съседната стая и ме питай....

http://forum.vwclub.bg/viewtopic.ph ... 0%F3%EC%E0
- Kaizer Soze
- Monseigneur
- Автомобил: Dacia Sandero Stepway
- Двигател: 2017
- Контакти:
Като се прави мероприятие трябва да се знае 1. Защо се прави? 2. Крайната цел и 3. Това ли е, което искаме да постигнем?
Аз в постовете видях само юруш на маслините - а що ще ги берем и къде ще ги слагаме - не....
Ако целта на форума е да привлече някъв брой хора, пускайте реклама преди новините - ще има по-голям ефект.....

Аз в постовете видях само юруш на маслините - а що ще ги берем и къде ще ги слагаме - не....

Ако целта на форума е да привлече някъв брой хора, пускайте реклама преди новините - ще има по-голям ефект.....

- FreeSoul
- Автомобил:
- Двигател:
Аз също се включвам за старозагорската област
Даже на последната среща обсъждахме такава идея по въпроса че има доста лачени VW а едва ли са чували за форума.
Според мен е хубаво да се направи пак нещо като конкурс, да има 5-6 предложения и да се пусне една анкета, след което удобрения вариант да бъде разпечатан.
Смятам че е хубаво всички да участваме заедно в създаването на тази "визитка".

Според мен е хубаво да се направи пак нещо като конкурс, да има 5-6 предложения и да се пусне една анкета, след което удобрения вариант да бъде разпечатан.
- Pavcho2
- Автомобил: Golf Mk4 GTI
- Двигател: 1798 Т AGU custom intake
- Контакти:
FreeSoul написа:Аз също се включвам за старозагорската област![]()
![]()
Даже на последната среща обсъждахме такава идея по въпроса че има доста лачени VW а едва ли са чували за форума.
Ето пак има разграничение лачени или не ... защо така колега ?
Не се заяждам ама все пак държа на мойто си... а то е да няма разграничение какво VW караш ...според мен не толкова важно лачено или не ти е возилото . То това излиза като расизма ... не си ли миеш колата често не ставаш.
Поздрави не се заяждам ни най- малко.

- Plumber
- Автомобил:
- Двигател:
Цел?!Ами целта колега е за такива като мене(макар че има и по зле),да разберат какво има под капак на колата ,ако им е интересно.Ако не,няма да се регистрират.Аз лично разбрах за форума като търсех в гугъла книжка за пасат, и ми излезе някакво мнение от някакъв си клуб на VW.А стига бе кво сме имали тукааа.И сега ми е добре щото винаги може човек да разбере нещо за БУ-то си.А както е казал Мечо Пух:Колкото повече,толкова повече...Kaizer Soze написа:Като се прави мероприятие трябва да се знае 1. Защо се прави? 2. Крайната цел и 3. Това ли е, което искаме да постигнем?
Аз в постовете видях само юруш на маслините - а що ще ги берем и къде ще ги слагаме - не....![]()
Ако целта на форума е да привлече някъв брой хора, пускайте реклама преди новините - ще има по-голям ефект.....![]()
![]()
- DrugiaBliznak
- Автомобил: Ford Mustang V8 GT CS
- Двигател: 450bhp