Сбирка на VW в Пловдив края на всеки месец!!!
-
- Автомобил: Passat B3 Variant
- Двигател: 1.8mi AAM 1993
- Контакти:
Re: Сбирка на VW в Пловдив края на всеки месец!!!
Събота или неделя е по-гадно. Или ще съм извън града, или няма да ми се излиза... И повечето хора са така - да избираме дали да сме някъде на семейно гостуване/излетче или да се насочим към лично удоволствие. Докато през седмицата по-малко хора ще са планирали да ходят/ гостуват вечерта.
- rufkata
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил: Seat Ibiza 1.9 TDI 305 Nm
- Двигател: 1.9 TDI ASV
Ето малко снимки от мен, направени докато чаках на грешното място на гребната 
Предполагам някой от колегите ще качи и на другите коли по късно, защото имаше много добри екземпляри

Предполагам някой от колегите ще качи и на другите коли по късно, защото имаше много добри екземпляри

- Golf6000
- Автомобил:
- Двигател:
RUFKATA- колега видях те беше при нас мина и после изчезна говоря за края на гребната паркинга джия бийч сигурно после си отишъл до стадиона където се бяхме събрали миналия път :(
- rufkata
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил: Seat Ibiza 1.9 TDI 305 Nm
- Двигател: 1.9 TDI ASV
Golf6000 написа:RUFKATA- колега видях те беше при нас мина и после изчезна говоря за края на гребната паркинга джия бийч сигурно после си отишъл до стадиона където се бяхме събрали миналия път :(
Не първо бях на стадиона, но като не дойде никой влезнах в фейса и видях "джия бийч" питах къде е и се довлякох. Дойдох казах здравейте, само един колега ми отвърна в същото време бях и паркирал кофти, тръгнах да преместя колата и чух неприятен коментар зад гърба си. Точно в този момент реших, че трябва да си тръгна.

- Golf6000
- Автомобил:
- Двигател:
rufkata написа:Golf6000 написа:RUFKATA- колега видях те беше при нас мина и после изчезна говоря за края на гребната паркинга джия бийч сигурно после си отишъл до стадиона където се бяхме събрали миналия път :(
Не първо бях на стадиона, но като не дойде никой влезнах в фейса и видях "джия бийч" питах къде е и се довлякох. Дойдох казах здравейте, само един колега ми отвърна в същото време бях и паркирал кофти, тръгнах да преместя колата и чух неприятен коментар зад гърба си. Точно в този момент реших, че трябва да си тръгна.
Колега няма такива работи аз нищо не съм чул видях те а и момчетата са пекани може и да не си разбрал точно следващия път заповядай ще се запознаем всеки път има и нови някой пък имат работа не идват различно е но се събираме не малко хора за което ви благодаря става мухабед

- Golf6000
- Автомобил:
- Двигател:
Събиране на VW CLUB PLOVDIV 6000
на 28.04.2013г.-неделя от 16:00ч.
Место; "Бензиностанция-SNG" Бул. Кукленско Шосе!!!
Oписание на местото; "Бензиностанцията-SNG"===>Намира се до новия бетонен мост от към страната и в близост до "бензиностанция OMV"
Всеки който има възможност и желание е добре дошъл на събирането на групата!!!!
информация има и на https://www.facebook.com/events/338509346259651/

на 28.04.2013г.-неделя от 16:00ч.
Место; "Бензиностанция-SNG" Бул. Кукленско Шосе!!!
Oписание на местото; "Бензиностанцията-SNG"===>Намира се до новия бетонен мост от към страната и в близост до "бензиностанция OMV"
Всеки който има възможност и желание е добре дошъл на събирането на групата!!!!
информация има и на https://www.facebook.com/events/338509346259651/

- donotdisturb
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Малко е глупаво това което правиш, опитваш се да си направиш твоя си група там vw club plovdiv 6000 ,но пък си правиш реклама в форума и групата на истинския vwclub.bg . Защо не си направиш твой форум и там да си постваш събиранията ми използваш този ? Като дефакто не си част от него, а си от друга група ?
P.S. Какво означава Vw club plovdiv 6000 сигурно е нещо като Gumball 3000?
- jocha
- Автомобил: VW Golf 2
- Двигател: 1.3NZ 1990
реално погледнато си е пловдивска група на vwclub не виждам къде е проблема инициалите 6000 са рег. цифри на колегата, който е инициатор на събирането + това всички които присъстват на сбирката са членове на vwclub и реално не правим нищо по-различно от сбирките в Стара Загора, София или където и да е другаде с разликата че е 1 път месечно и не мисля,че по някакъв начин се нарушава нещо forum-но или club-но в края на краищата не може само на 3 сбирки в годината да се ходи, а седмичната не е удобна на всеки затова се правят и в неделя в края на месеца събиранията,а и много пъти колеги от други градове са присъствали на седмичната,а и на месечната така че щом форума не е изтрил темата значи е сметнал,че си е напълно легално и разбираемо да съществува такова събитие...поздрави колега и никой не те задължава да харесваш нашата инициатива или да присъстваш на нея 

- Angel Stavrev
- Автомобил: VW Polo 86c 2f
- Двигател: AAU 1994
Здравейте колеги!Искам да попитам дали някой случайно не знае адреса на слад или магазин(Незнам точно)за авто тапицерии който се намира в Пловдив.Тапицер при когото ходих в Хасково ми каза че много хора пазаруват от там и цените уж били разумни,но забравих да питам адреса.Може да ми дадете и адрес на повече от един склад или магазин не е проблем.Търся платове наподобяващи платовете на VW.Благодаря !
- Golf6000
- Автомобил:
- Двигател:
donotdisturb написа:Малко е глупаво това което правиш, опитваш се да си направиш твоя си група там vw club plovdiv 6000 ,но пък си правиш реклама в форума и групата на истинския vwclub.bg . Защо не си направиш твой форум и там да си постваш събиранията ми използваш този ? Като дефакто не си част от него, а си от друга група ?
Значи ще ти отговоря сега тъка чети внимателно!!!!!
1-во Тази група във facebooka съм е направил с цел да се събираме и да обменяме някоя друга приказка,както за автомобилите ни така и за всичко което ни интересува нас самите!
2-ро Не си правя реклама а просто оповестявам събирането на групата ни и не задължавам на сила никой да идва надявам се че можеш да четеш цитирам-
(((Всеки който има възможност и желание е добре дошъл на събирането на групата)))!!!!
3-то Аз съм част от този форум няма какво да коментирам ако не можеш да направиш разлика между VW CLUB BG VW CLUB PLOVDIV 6000 значи си е твой проблема!
4-то VW CLUB PLOVDIV 6000 e група в която има 182-човека до момента в нея присъстват всички фенове на марката VW!!!Има снимки на нашите автомобили,клипове,обяви, полезни сайтове, информация която може да бъде в полза на някого, събития организационни като това което правим заедно и се допитваме едни с други къде кога да направим и много други работи!!!! А колкото до това 6000 просто ми харесва цифрата и ме кефи повече няма какво да ти се обяснявам надявам се че съм бил изчерпателен!
- donotdisturb
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Темата е тази http://www.vwclub.bg/forum/viewtopic.php?f=4&t=12941&hilit=%D0%BF%D0%BB%D0%BE%D0%B2%D0%B4%D0%B8%D0%B2
Не знам защо е нужно да се прави друга "група" и да се променят вече утвърдили се неща, но както и да е твой проблем си е, просто ми беше интересно. Успех с групата

Не знам защо е нужно да се прави друга "група" и да се променят вече утвърдили се неща, но както и да е твой проблем си е, просто ми беше интересно. Успех с групата

- Golf6000
- Автомобил:
- Двигател:
[quote="donotdisturb"]Темата е тази http://www.vwclub.bg/forum/viewtopic.php?f=4&t=12941&hilit=%D0%BF%D0%BB%D0%BE%D0%B2%D0%B4%D0%B8%D0%B2
[/quot
Проблема е твой ти ревеш и мрънкаш

Проблема е твой ти ревеш и мрънкаш

- jocha
- Автомобил: VW Golf 2
- Двигател: 1.3NZ 1990
Те са си утвърдени за всяка седмица в четвъртък ние просто добавяме 1 неделя като бонус за ентусиастите а отделно ние пак си ходим на седмичните айде стига вече спам 

- radotom
- Модератор
- Автомобил: Passat B6
- Двигател: CBBB
jocha написа:Те са си утвърдени за всяка седмица в четвъртък ние просто добавяме 1 неделя като бонус ...
Всъщност - и аз съм на това мнение

Не виждам грижи да се прави и една месечна сбирка. Наистина доста хора не могат да дойдат в четвъртък по ред причини.
Мен, пък, примерно, едва ли ще ме видите на сбирка в неделя.
Прчините са, че съм женен, с деца, и трябва да им пообърна малко внимание или поне да съм около тях.
Отделно, в неделя, както съм се разплул пред компютъра, да ме вдигне някой да 'одя на майната си по слънцето или в студа?!?
Да, бе, ДА!

- Благовест
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: AFN
А защо не се едитне заглавието на другата тема като ще е за броя на срещите?