PACH написа:Всяка година едни и същи оплаквания![]()
Време е да се направят нещата, като на рокерските събори. Влизаш и плащаш такса от 10 лв. на човек. С тези пари се наема някой известен изпълнител/група/DJ, професионална сцена, офектно осветление и т.н. ентъртеймънт, който се вписва най-добре с духа на партито. Силната музика приключва в 1 след полунощ, след това на групички забавленията продължават в по тих формат, за да не се пречи на останалите, които са решили да почиват. През деня като има такива мераклии, да направят състезание за прекъсвачи, дрифт, най-цигански кючек на капака и т.н. свободни дисциплини. Гайдарите не знам колко време са свирили, но повече от час явно идва в повече и на най-заклетите фенове. Разберете че клуба няма как да бъде благотворително дружество и да поеме целия този разход, ако искате забавления на по-високо ниво, ще трябва всеки да се включи финансово. На фона на останалите разходи тези 10 лв. са нищо, срещу това което ще получите.
dobrin написа:Според мен има разлика между нашите и рокерските събори. А и такси за вход на поляната - звучи ми пресилено.
Иначе за DJ си прав - догодина си ти, запазваме те за събота вечер.
PACH написа:dobrin написа:Според мен има разлика между нашите и рокерските събори. А и такси за вход на поляната - звучи ми пресилено.
Иначе за DJ си прав - догодина си ти, запазваме те за събота вечер.
Не асоциирам нашия с рокерските, хората и мероприятията са тотално различни. Таксата ще е за покриване на разходите за забавления, всеки ще се накефи ако примерно поканим 100 Кила с един отбор мацки в оскъдно облекло, които да направят една демонстрация как се мие голф 1 по бански, да ама това са едни 5-6000 лв. Според мен е справедливо да дадеш, за да получиш. Обясни ли се на хората за какво ще се похарчат събраните пари, никой копче няма да каже.
Аз съм най-лесната работа, само намерете агрегат десетина киловата и ще видите бусаджиите какви сме купонджии
Kozunak написа:Мъчно ми е за времето, когато автомобилните събори бяха автомобилни.
Kozunak написа:Мъчно ми е за времето, когато автомобилните събори бяха автомобилни.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 62 госта