Andonov написа:Weezy написа:Уредих и една А4-ка за срещата... към 250-300 коне
Опссс....намали конете. 1.8Т само с чип няма как да стане толкова. Макс 200 коня.
Кой е казал, че е само с чип

Andonov написа:Weezy написа:Уредих и една А4-ка за срещата... към 250-300 коне
Опссс....намали конете. 1.8Т само с чип няма как да стане толкова. Макс 200 коня.
ribara написа:един път в месеца ми се струва доста рядко, по добре всяка седмицаВинаги некой ще е зает или на работа, и че чака чак другия месец
ribara написа:Аз лично съм на събор на пежата в Хасково , на пистата! До обяда, мисля че ще се върна!
За часа ,мисля че е раничко, ако е некоя жега че се опечем, към 17 00 мисля е по добра идея, хем после да пийнем по бира!
dinkonikolaev написа:Аз не обещавам но може да скокнаСамо се уточнете в колко часа и после на кое заведение ще ходите(за по укъснелите)
Офф;за хората които не са от Раднево пообяснетя малко къде е въпросното заведение,нищо че майка ми е от него край ама я дойта веднъж на 3 месеца я не
puman написа:Здравейте колеги - Радневци. Сега тъкмо видях, че сте ми пратили съобщение на ЛС. Няма лошо да се видим. Диколкото разбирам искате в неделя на 5 юни (17:00)да се съберем. Лидъл ми е наблизо, а Красен още повече. Стига да не съм ангажиран и ще дойда. То нямам какво да покажа на моето комби, ама ще видя вашите коли.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 26 госта