Отзиви за Национален VAG Събор - писта Дракон 2014

Организация и провеждане на клубните сбирки!
Потребителски аватар
ZeroCool
Автомобил: ImamDa
Двигател: sVatreshnoGorene
Контакти:

Re: Отзиви за Национален VAG Събор - писта Дракон 2014

Мнениеот ZeroCool » Вто 10 юни 2014 0:20

chiki-riki, мене не ми пречеше аз на тоя събор не съм спал....както и на доста други, не отивам да спя по тея места....а да натъртя нещо споменах в едно мнение, ама Влад ми го изтри.
И музика чувах цяла нощ от една кола, ама бях зает да търся да търтя....lingerov обаче спеше до музиката и се събуди и малко му е оставало да забие бухалката в плеъра, та само се е скарал на собственика да я спре....интересното е че каза че пича си ззапалил колата, надул музиката и си заспал най-спокойно аааахах
Мене ми е интересно и защо се събуждат тея хора при изгрев слънце...все едно ше ходят царевица да берат.

Потребителски аватар
ch5393ah
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ch5393ah » Вто 10 юни 2014 0:53

Аз лично съм доволен! За 5 лв. покарах на пистата, което не ми се е случвало до сега, ползвах къмпинга с wc и вода за миене, имаше си всичко! Направих си кефа на пистата, давах повече от всичката газ както исках и до колкото моторчето позволяваше! Все пак доколкото четох списака с организацията разбрах, че шоуто ще е на пистата, а не на къмпинга или някъде на място с ядене, пиене и оркестър! Не ми пречеха и хората, които се веселиха цяла нощ, все пак за това са отишли и който искаше да спи можеше да си остане вкъщи, защото на такова мероприятие е ясно, че не отиваме на релакс.....Единствено не ме изкефи обърквация с резолтатите от свободното каране в B1, но все пак не е професионално и си е за кеф, че не е голяма загуба! И така, аз за първи път посещавам това мероприятие и мисля, че беше добре! Да не говорим, че имаше много автомобили и всичко беше пълно, което означава, че някой се кефи на цялата работа и за това е там, защото нещо като не ти е кеф не го правиш, нали!? Колкото до охраната мисля, че трябва да има, защото на нас българите като ни дадат малко свобода и се самозабравяме и като стане беля търсим под вола теле...Нека организаторите не губят кураж и все така......!

Потребителски аватар
sashobas
Щастлив голфаджия
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот sashobas » Вто 10 юни 2014 1:16

Точно това се коментира около Калояново вече 5г.може да си направите труда да прочетете темите от минали години кое липсва на това меропршятие.Мислех че тази 10г.ще е по специална като празник за всички а не да се делим на участници и публика.

Потребителски аватар
ZeroCool
Контакти:

Мнениеот ZeroCool » Вто 10 юни 2014 1:37

Понеже, се получи неква кореспонденция м/у мене и Влад166 на лично....и стана на въпрос за конкренти предложения...които щели да бъдат оценени и взети под внимание (както нали последните 10 години)...

Макар sashobas да го е казал всичкото в неговото мнение....ма сякаш вие не го забелязахте...и така поне да му напишете "евала Саше за идеите"

Една от причините да ида на калояново на десетата година чак.....е че аз там няма кво да правя...аз кола за писта нямам...и като мене така има много...та какво х*я ми да дирим там? Айде върху тва да помислите..ние нали ПУБЛИКАТА дет ни викате...па аз мислех, че съм част от събора...ама явно вие и тея дето карат са част от събора....па ние сме отишли да гледаме само...еми аз не гледах кво става на пистата...отидох за малко само да видя Стенли как кара пасата и Боби как кара 2ката....
ей ви предложения.....
Изображение
Имаше доста хора чието коли ми липсваха на тоя събор.....дето е нали за тея дето карат.....ми тея дето само пием ко да правим? Да не идваме.....ми то така ше стане....и накрая събора ше ви е 150 човека...дето карат.
Варненци отидоха на драга да си карат...не дойдоха на 10 годишнината...те и на крушуна отидоха да карат де ама тва е друг въпрос, вие знаете ли за кои варненци говоря? или то като не е Софията..
Огито от Варна не дойде...супер интересна кола която се променя постоянно...
Лимбото е тъпо..и не разбирам логиката най-ниска кола да се мери на най-високата и точка..пуснахме се с кабриото за шоуту и да пия една студена вода..затова и имаше сигурно 10 коли ли колко на него...
На драга ако има една мацка посредата да дава старт....дали нема да е яко? Шото реално там не е за времена, за времена са Сливен, Кондофрей....кръгове от бг драг шампионата...калояново е за кеф...да нека има кеф...
Ако не съм такъв тъпанар...ше умра от скука на тоя събор....преместихме си столовете до алеята към пистата, да гледаме кой минава да си говорим с хората..Добрин дойде да ни каже да се преместим зад огражденията...с какво повече пречим ние там от хората които вървят там неразбрах...затова и му казах "от де ти дойде тва на акъла" и не се мръднахме.....та нарекохме тази наша идея "Вьотерзето"....ама не видяхме нищо...освен една мацка с перде в дънките, и макар да беше интересна, не беше достатъчно :)
Догодина ше вземеме детско басейнче и маркуч да го напълниме с вода....да ни е баш арно.
Можеше да заринем пистата с коли и да се снима от "офиса" от където вие боговете гледахте.
Да се дава малко думата на собствениците, не да слушам постоянно Добрин докато ми втръсне...
Ние се качихме да побръмчим и щяха да ни бият....миналата година Пиронски е излязал с кабриото натварено с к*чки и сте го изгонили...доколкото чух....а тва е шоу, на Здравко му е в кръвта тва...и хората му се радват на него. Добри ти фенове имаш ли да идват да се снимат с тебе?
На крушуна като Водех аз, едно момиченце дойде и ме попита "може ли да се снимаме" Ти да видиш.
10 години го правите тоя събор....и той е все същия...като ще сте организатори...напънете се малко и вие да разчупите с нещо, да се кефи....как беше ПУБЛИКАТА..аз ПУБЛИКАТА я наричам...хората без, които събор ше има ама друг път..
Самият смисъл на думата събор е това .....да се съберем...а то се усеща едно разделение...на хора дето карат, на вас...и на другите като нас дето само пият, ядат, пърдят и се оригват.
Клоун земете на пистата....НЕЩО! Разчупете...ако исках да давам идеи как да правите събора, щях да стана член, аз член на тая организация нема да стана никога, щото половината сте супер спрели пенсионери със стокови пасати б5...

СТЕНС!

Потребителски аватар
Pavcho2
Автомобил: Golf Mk4 GTI
Двигател: 1798 Т AGU custom intake
Контакти:

Мнениеот Pavcho2 » Вто 10 юни 2014 1:44

"мрън мрън мрън" - кажете едно евалата за труда, който са положили организаторите и активните участници на пистата толкова ли е трудно да стиснете зъбите ? Оу забравих - перфекционисти сте - много vbox не е помогнал на никого особено много.
Бахти нетолерантния народ.
Благодаря за събора на организаторите и участниците :love.vwclub
- мрънчовците да си направят друг ако е в Калояново и него ще посетя ако имам възможност.
Със здраве и мислете малко по-позитивно :beer

Потребителски аватар
ZeroCool
Контакти:

Мнениеот ZeroCool » Вто 10 юни 2014 1:46

Ние си имаме няколко ......
Ама...нали идеята е да има хора по тея събори....да се сбират!
споменах го в горния си пост...а тука доста от как да го нарека....по известните голфаждии ги нямаше.

Потребителски аватар
vasstop
Гадфадъ'
Гадфадъ'
Автомобил: Golf 2 syncro
Двигател: 1P 1990
Контакти:

Мнениеот vasstop » Вто 10 юни 2014 1:50

Калояново е събор НА ПИСТА.
Винаги е бил такъв и винаги ще си остане такъв.
Искам да благодаря на всеки един от хората, които бяха там, за да може който иска да дойде и да покара, да натисне педала на газта до долу и да стигне до предела на своите лимити, а и на автомобила си.

Публика няма, има участници - всички вие.
Всеки един бе добре дошъл да дойде и да излезе да покара - ти, автомобилът ти и пистата.
При това за символична сума.

Всичко останало е само една подготовка.
Цел на този събор бе каране, каране и пак каране.
С оглед на големия брой желаещи няма как всички да излязат заедно на пистата.

Само ще ви кажа едно нещо - аз бях един от малкото, от тези 20-на човека организатори, който излезе и направи една единствена обиколка на пистата и съм щастлив за което.
Повечето от останалите даже въобще не стъпиха на нея, за да може всички ВИЕ да покарате, може би не толкова, колкото ви се иска, но няколко обиколки пак са повече от нищо.

И ми става мъчно като чета как плювате, че не е имало забавления за публиката и как някой бил недоволен от времето си.
А повярвайте ми, на тези 20-на човека им се караше най-много...

Потребителски аватар
Pavcho2
Автомобил: Golf Mk4 GTI
Двигател: 1798 Т AGU custom intake
Контакти:

Мнениеот Pavcho2 » Вто 10 юни 2014 2:01

Нали знаеш, че колкото повече хейт толко повече на организацията им писва и като кажат .!. за догодина хейтърите ще се споменават - само дето не с добро.
А тва че с по-маломощните колици не се навиват хора да влизат да карат - честно не го разбирам какъв е проблема - нали има категории, дисциплни и т.н. (все пак идеята е състезание за време не да си пръв на финиша - това и в други държави е така).
Идеята за събитие на писта е ясно - състезание а не мивка от гола кака - като е толкова важно - ами поръчват се щом е по-добре да мият коли вместо друго ОК.
Ама все пак аз си казах мнението поздрави.

Потребителски аватар
Vlad777
King of the Road
King of the Road
Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
Контакти:

Мнениеот Vlad777 » Вто 10 юни 2014 2:08

тъй като това е наистина конструктивен диалог с леки изключения и чисти обиди за финал, веднага ще отговоря точка по точка.
ZeroCool написа:Изображение

Такива девойки търсихме, но за съжаление не намерихме. Дори извикахме едни на пистата, които обаче като дойдоха и се отказаха. Намерихме и други - професионални стриптизьорки, които всъщност искаха по 200 лв на час на брой + такса за охрана + транспорт. За събора догодина ако някой успее да намери - нека заповяда. Аз нямам против.
ZeroCool написа:Лимбото е тъпо..и не разбирам логиката най-ниска кола да се мери на най-високата и точка..
Още на място и преди лимбото коментирахме да се направят 2 категории - една за най ниска кола отгоре и една за най-ниска кола отдолу, но не бяхме подготвени. За догодина може и да стане ако има кой да се занимава с това.

ZeroCool написа:На драга ако има една мацка посредата да дава старт....дали нема да е яко? Шото реално там не е за времена, за времена са Сливен, Кондофрей....кръгове от бг драг шампионата...калояново е за кеф...да нека има кеф...
На старта имаше и мацки, но явно не си ги видял.
ZeroCool написа:Догодина ше вземеме детско басейнче и маркуч да го напълниме с вода....да ни е баш арно.
Това е интересна идея - дано от управата на пистата нямат нищо против.
ZeroCool написа:Можеше да заринем пистата с коли и да се снима от "офиса" от където вие боговете гледахте.
Както видя, в неделния ден по време на драга специално направихме организация на движението така, че да може кроасана да се ползва за снимки. Ти защо не си закара колата и не снима? ТО не е само до какво може, но и желание трябва да има от участниците, което явно отсъстваше, а пък в последствие се появило тук в темата, но е късно вече.

ZeroCool написа:Да се дава малко думата на собствениците, не да слушам постоянно Добрин докато ми втръсне...
Това го приемам. Наистина е по-интересно, когато и собствениците казват по нещо.
На крушуна като Водех аз, едно момиченце дойде и ме попита "може ли да се снимаме" Ти да видиш.
Без да се обиждаш, обаче по-добре не бъди толкова самонадеян, защото на Крушуна доста хора се прозяваха, докато водеше.
10 години го правите тоя събор....и той е все същия...като ще сте организатори...напънете се малко и вие да разчупите с нещо, да се кефи....
Да ти кажа честно голяма част от хората в този клуб доста се понапънаха, за да могат всички желаещи да карат на пистата безпроблемно. Просто не ни останаха хора, които да се занимават с другата част.
Клоун земете на пистата....НЕЩО!
За клоун и аз мислех, но няма да е.

Разчупете...ако исках да давам идеи как да правите събора
Е това е всъщност проблема. Или има идеи, които някой дава, но никой не се наема да реализира или идеи няма. Плюнки обаче има изобилно.

За финал искам да добавя, че противно на мненията в темата, този събора не го организирахме аз и Добрин, а доста повече хора, които дадоха много от себе си и работиха през цялото време, за разлика от доста други, които да могат да си седят и да релаксират, а ако искат и да покарат. Благодаря на тези хора, които направиха това възможно, защото няма друг клуб, който да е направил такъв жест към феновете! :bowdown :bowdown :bowdown

Потребителски аватар
Aleksey
Автомобил:
Двигател: 1996 ABF

Мнениеот Aleksey » Вто 10 юни 2014 7:46

Всичко беше организирано добре както винаги и си изкарахме доста приятно. На тези на които не им харесва просто да не идват повече :wink

Потребителски аватар
radotom
Модератор
Модератор
Автомобил: Passat B6
Двигател: CBBB

Мнениеот radotom » Вто 10 юни 2014 7:57

lilqnka написа: .. паркинга бил пълен .. КОГААА ?? ..

Уффф... цяла нощ си играя с фотошоп, фотомайна, фотозара и още няколко фото*, за да 'нарисувам' пълен паркинг :mhihi
http://media.snimka.bg/s1/3564/033372808.jpg?r=0
http://media.snimka.bg/s1/3564/033372810.jpg?r=0
http://media.snimka.bg/s1/3564/033372811.jpg?r=0

А къде са били хората ли?!?
Определено не там, където си била ти! :h020
Бяха по и около пистата
http://media.snimka.bg/s1/3564/033372826.jpg?r=0
http://media.snimka.bg/s1/3564/033372784.jpg?r=0
http://media.snimka.bg/s1/3564/033372758.jpg?r=0

БЛАГОДАРЯ! :bowdown :bowdown :bowdown :bowdown :bowdown :bowdown :bowdown :bowdown :bowdown :bowdown :bowdown :bowdown :bowdown :bowdown
Благодаря на всички, които дойдоха и които спомогнаха това да се случи! :iloveu_all_bitches.gif

ZeroCool написа: аз там
няма кво да правя...аз кола за писта нямам... та какво х*я ми да дирим там?

:bowdown :bowdown :bowdown
Ето, че си можел и умни неща да напишеш!

Потребителски аватар
SVETLIO-VR
Автомобил: BORA
Двигател: AJM 250+ps

Мнениеот SVETLIO-VR » Вто 10 юни 2014 8:27

tubotipo написа:голяма борба в класа дизел +
1 вия бая напред обаче след него се наредихме през 0.05 десети
2ри 13.5
3ти 13.55
4 ти аз 13.62 :)) яка битка
сега разбрах че техниката отчитала след 0 а не след като се пресече линията

Няма да се разбере кой е първия, тея времена са пълна измислица, RS- 2тона кола няма как да даде 9 и нещо си :scare3 като на Кондофрей е давал 11 и нещо си :no

Потребителски аватар
dobrin
Чингис хан
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот dobrin » Вто 10 юни 2014 9:01

Така е, времената не са съвем реални по няколко причини. Първо, разстоянието не е 400 метра, а около 360 заради ограниченото място за спиране. Второ, апаратурата мери по различен начин от стандартния драг и се получават разлики. Като цяло, идеята е, че всеки е участвал при равни условия.
Всички конструктивни предложения ще бъдат взети под внимание. Ако има как - ще ги реализираме. Тази година по ред независещи от нас причини не успяхме да реализираме половината от предвидените забавления за публиката, която не кара на писта. Времето ни изигра лоша шега в събота вечерта и предвиденото парти беше съкратено като време и обем. Жалко, но факт.
Що се отнася до този събор на писта, мисля че успяхме да реализираме основната му цел - възможно най-голям брой фенове да имат възможност да управляват автомобилите си на пистата.

Потребителски аватар
SVETLIO-VR

Мнениеот SVETLIO-VR » Вто 10 юни 2014 9:04

Ловещката група е много доволна от събора, добре си изскарахме двата дена :th_up единствено не сме доволни от техническия преглед. 110 коня ТДИ с чип го сложихте в клас над 200коня, а ВР6-ца с овита генерация в клас с турбини по 400коня.

Последна промяна от dobrin на Вто 10 юни 2014 9:59, променено общо 1 път.
Причина: Моля без епитети и определения.

Потребителски аватар
SVETLIO-VR

Мнениеот SVETLIO-VR » Вто 10 юни 2014 9:07

dobrin написа:Така е, времената не са съвем реални по няколко причини. Първо, разстоянието не е 400 метра, а около 360 заради ограниченото място за спиране. Второ, апаратурата мери по различен начин от стандартния драг и се получават разлики. Като цяло, идеята е, че всеки е участвал при равни условия.
Всички конструктивни предложения ще бъдат взети под внимание. Ако има как - ще ги реализираме. Тази година по ред независещи от нас причини не успяхме да реализираме половината от предвидените забавления за публиката, която не кара на писта. Времето ни изигра лоша шега в събота вечерта и предвиденото парти беше съкратено като време и обем. Жалко, но факт.
Що се отнася до този събор на писта, мисля че успяхме да реализираме основната му цел - възможно най-голям брой фенове да имат възможност да управляват автомобилите си на пистата.

Аз съм много доволен от карането на пистата и времената въобше не ме интересуват :beer

Върни се в “Организационен”