dobrinb написа:sashobas написа:Абе за .... календари има организация и реализация.
Не съм разбрал да има такова нещо...

Kahn_Fan написа:Ами примерно ако обикалям България и ми се наложи недай си Боже нещо закъсам в Бургас.
Не мога да имам кординатите на всички, пък няма да пътувам с компютър
...
dobrinb написа:...
като който има нужда, си копира темата, или само телефоните на хората от градовете,
през които ще минава, и си ги разпечатва/преписва.
...
vointex написа:Rabbit_TDI написа: Освен това дали има начин хората с примерно под 100 мнения да не виждат тези координати?
Да разбирам ли, че този който има по малко от 100 мнения не заслужава да му се помогне ако закъса някъде. Все едно сега трябва да започна да спамя здраво за да натрупам необходимия брой. Мисля че не е честно така.![]()
![]()
n_i_x написа:vointex написа:Да разбирам ли, че този който има по малко от 100 мнения не заслужава да му се помогне ако закъса някъде
...
Не е редно това според мен...не виждам от какво значение
са броят мнения за да се помогне на човек, ако има нужда...
За варианта с книжката става, но няма ли да е добре, да се
направи една тема и там който иска да си сложи координатите
и да не се пише в нея...
Kahn_Fan написа:Айде някой мод да пуска една тема само за кординати, или да му пращаме на ЛС, за да няма спам и той да ги публикува в темата.
Аз тея дни ще отида до печатницата и ще питам за книжка, ще ви кажа и цена и ако има желаещи направо ще давам заявка.
Ама първо нека видим какво ще стане с темата за кординатите!
Rabbit_TDI написа:Ами аз не бих си дал личния телефон да виси из нета и секи "погледнал" във форума да го вижда
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 39 госта