Тръгване за Белоградчик - 17.06.2007г., НИМ Бояна, 9:00 AM

Организация и провеждане на клубните сбирки!
didoriginal
Фотограф на VWClubFest
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот didoriginal » Сря 13 юни 2007 8:18

°niksi° написа:Така като гледам тотално се разочаровам, но какво да се прави.

И аз съм разочарован, но какво да се прави. Явно хората искат да има преспиване и по-скоро да си направят екскурзия до дадено място (визирам предното ни посещение), отколкото "само" да направят дарение.

Потребителски аватар
luciuz
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот luciuz » Сря 13 юни 2007 8:19

аз съм обещал компютър и монитор.

Ако не мога да дойда ще ги дам на някой да ги закара.

didoriginal
Фотограф на VWClubFest
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот didoriginal » Сря 13 юни 2007 8:34

luciuz написа:аз съм обещал компютър и монитор.

Ако не мога да дойда ще ги дам на някой да ги закара.

ОК, колега. :)

Потребителски аватар
Dpop
Автомобил: VW
Двигател:

Мнениеот Dpop » Сря 13 юни 2007 8:51

madmen написа:... .

п.с. Вчера си мислех ..... Кали, имат ли си тетрадки, моливи тези деца. Ако нямат може да вземем малко и такива неща.

:)
Аз ще нося 31 тетрадки с карирани листи, 42 комплекта-четки и пасти за зъби, осигурени от едно момиче, което не членува тук, но е запалена привърженичка на VW. Тя е подготвила дрешки, няколко книги, ще вземе и плодове-ок 50 банана.

Потребителски аватар
madmen
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот madmen » Сря 13 юни 2007 10:32

Брашно тип500 -> 50кг чувал -> 26,54лв
Леща "Панино" ->2,5кг ->2,89лв х 5 = 14.45
Бял боб "Панино" ->2,5кг ->4,55лв х 10 = 45.50
Макарони Мелиса "фусили" ->3кг -> 5,30лв х 5 = 26.50
Ориз Бисерен 2,5кг ->3,30лв х 5 = 16.50
Захар Бяла кристална -> 25кг ->39,26лв
Готварска сол ->10кг(10х1кг) ->2,03лв
Олио Роса тенекия -> 18л ->35,11лв х 2 = 70.22
Доматено пюре "Дерони" -> 6кг -> 9,98лв х 3 = 29.94
Мармалад Асорти -> 10кг -> 18,65лв х 2 = 37.30
Лютеница "Дерони" -> 6кг -> 11,99 лв х 2 = 23.98
Картофи чувал около 17кг х 0,67лв за кг
Лук кромид чувал около 17кг х 0,90лв за кг
Вафли обикновенни "Ная" кутия(35бр вътре) -> 3,05лв х 3 = 9.15

Дотук тези болдваните неща ги изкарах около 341 лв.
Освен тях ще погледнем за Кус-кус, някакво масло или маргарин, млечни продукти??????, месни -> не знам как ще се запазят. Тези останалите -> картофи,лук казвайте вие дали ще се взимат.
Петък вечерта за пазаруване -> освен мен и нии трябват още две коли.

Потребителски аватар
Dpop
Двигател:

Мнениеот Dpop » Сря 13 юни 2007 11:06

По повод тази тема предлагам на вашето внимание кратък текст, по който очаквам предложения и бележки. Предлагам да бъде предоставен на някоя медия, за да получи нашата инициатива отглас сред повече българи и да ги подтикне да направят същото.
Позволих си да се свържа с БТА-редакция"Вътрешна информация" Г-н Желязков, на когото дадох съвсем кратка информация по телефона за инициативата и датата, час на тръгване от София. Той ще се свърже по-нататък с мен за уточняване.

Инициатива „Да бъдем щедри и добри в един различен ден” на vwclub.bg - Форум на българския фолксваген клуб.

На 17.06.2007 г. /неделя/ членове на vwclub.bg - Форум на българския фолксваген клуб и притежатели на автомобили от марката фолксваген ще посетят дом „Надежда” в град Белоградчик за деца и юноши, лишени от родителска грижа, за да ги дарят с внимание и обич. Тръгването е в 9.00 ч. от паркинга на Националния исторически музей в София, като се предвижда да се включат 14 собственици на марката с 8 автомобила. Дарението включва 44 броя спални комплекти, храна, дрехи, тетрадки и книги, тоалетни принадлежности на обща стойност около 1500 лева, събрани от членовете на форума и от доброволно присъединили се граждани. Част от посочената сума е заделена за ремонт на едно спално помещение в дома. Мероприятието е продължение на инициатива, започнала през 2006 г. с дарение в подобен дом в Благоевград. Инициаторите на това дело планират продължаване на подобни събития и през следващата година.

Моля да бъда извинен, за допуснати неточности.

Браво на madmen, мисля че ще има още един колега с автомобил(от списъка за пътуването) за пазаруването, но нека той да си каже :wink: .

. По въпроса на didoriginal от предишната страница за останалото капаро от Събора, предлагам да се използва при недостиг на пари за закупуване на продуктите за децата в дом "Надежда", а ако останат, да се преведат в клубната каса за следващо дарение.
А за ремонта, нека човека който го организира да си каже кога и как ще може да го извърши.

корегирах текста с част от предложените уточнения на didoriginal и нещо от мен

Днес с мен се свърза журналист на БТА от град Видин(във връзка с проведен преди това от мен разговор с негов колега от редакция "Вътрешна информация" на същата информационна агенция). Той ще бъде в Белоградчик, за да отрази нашето посещение на дом "Надежда". Предложих час на срещатата там към 11.00 ч., като предполагам, че ще пристигнем до това време.
Изпратих на служебните ел. адреси и на двамата, материала който описва нашето мероприятие във вида в който е тук. Вероятно е да има и анонс по повод на събитието.

Пиша цветно последното, за да не пускам нов пост в темата.

Последна промяна от Dpop на Пет 15 юни 2007 15:21, променено общо 3 пъти.

Потребителски аватар
madmen
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот madmen » Сря 13 юни 2007 13:08

Dpop написа:А за ремонта, нека човека който го организира да си каже кога и как ще може да го извърши.

Ами там е въпроса, че никой нищо не организира!!!!!!!!!!!!!
Добрин беше говорил с човека който да извърши ремонта, човека беше ходил да гледа какво ще се прави и беше написана приблизително цена(в другата тема).
Оттогава насам -> НИЩО! Никои не е дал разрешение или пари за да се прави нещо! Тъй че засега ремонт нанайси!

didoriginal
Фотограф на VWClubFest
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот didoriginal » Сря 13 юни 2007 13:18

Инициатива „Да бъдем щедри и добри в един различен ден” на vwclub.bg за безвъзмездно дарение на средства на деца, лишени от родителска грижа, в дом „Надежда”, град Белоградчик.
На 17.06.2007 г., членове на Българския Фолксваген форум - vwclub.bg и притежатели на автомобили от марката Фолксваген организират посещение на дом за деца, лишени от родителска грижа, за да ги дарят с внимание и обич. Тръгването е в 9.00 ч. от паркинга на Националния исторически музей в гр. София. Дарението включва 44 броя спални комплекти, храна, дрехи, тетрадки, книги и тоалетни принадлежности. Събрана е сума и за ремонт на едно спално помещение в дома. Общо събраната сума възлиза на около 1500 лева, събрани от членовете на форума. Предвижда се да се включат 14 собственици на марката с 8 автомобила. Мероприятието е продължение на инициатива, започнала през 2006 г. с дарение в подобен дом в Благоевград. Инициаторите на това дело планират продължаване на подобни събития и през следващата година.

Потребителски аватар
Dpop
Двигател:

Мнениеот Dpop » Сря 13 юни 2007 15:11

Колеги, някой приготвил ли е дрешки(пижамка) за 3-4 годишно дете? Днес разбрах, че от това се нуждае много едно момченце на такава възраст от дома в Белоградчик.

KENTAWAR
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот KENTAWAR » Сря 13 юни 2007 22:11

Ей хора утре съм в София и ще нося чаршафките дайте идея на кого мога да мина да ги оставя че ще съм само за през деня?

Потребителски аватар
madmen
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот madmen » Чет 14 юни 2007 7:24

KENTAWAR написа:Ей хора утре съм в София и ще нося чаршафките дайте идея на кого мога да мина да ги оставя че ще съм само за през деня?

:lol: Писах в другата тема

KENTAWAR
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот KENTAWAR » Чет 14 юни 2007 17:10

ДОСТАВЕНИ!

Потребителски аватар
rojo
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот rojo » Пет 15 юни 2007 8:43

Едно уточнение от моя страна. За неделя нямам свободни места в колата, но багажника е празен. Ще мога да разтоваря някой колега, ако има много багаж ;).

Потребителски аватар
Dpop
Двигател:

Мнениеот Dpop » Пет 15 юни 2007 8:54

Ако правилно разбирам чаршафите, доставени до София от KENTAWAR са при madmen, браво за което и на двамата.
А за това което са писали rojo и Доктора по-горе, предлагам да се съберем малко по-рано(примерно 8.40 - 8.45 ч.) пред НИМ, за да разпределим по-равномерно багажа по колите.

Потребителски аватар
madmen
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот madmen » Пет 15 юни 2007 9:08

Чаршафите не са при мен, а при Дидо доколкото знам.
Най-вероятно ще трябва да се разберете с него -> при кой какво и кога да бъде натоварено.
Довечера ще ходим да пазаруваме хранителни, тъй че на Дидо и на Нии колите ще бъдат пълни. Някой трябва да поеме останалите неща.
Или пък да дойде една кола още довечера на Метро(цариградско).

Върни се в “Организационен”