По повод тази тема предлагам на вашето внимание кратък текст, по който очаквам предложения и бележки. Предлагам да бъде предоставен на някоя медия, за да получи нашата инициатива отглас сред повече българи и да ги подтикне да направят същото.
Позволих си да се свържа с БТА-редакция"Вътрешна информация" Г-н Желязков, на когото дадох съвсем кратка информация по телефона за инициативата и датата, час на тръгване от София. Той ще се свърже по-нататък с мен за уточняване.
Инициатива „Да бъдем щедри и добри в един различен ден” на vwclub.bg - Форум на българския фолксваген клуб.
На 17.06.2007 г. /неделя/ членове на vwclub.bg - Форум на българския фолксваген клуб и притежатели на автомобили от марката фолксваген ще посетят дом „Надежда” в град Белоградчик за деца и юноши, лишени от родителска грижа, за да ги дарят с внимание и обич. Тръгването е в 9.00 ч. от паркинга на Националния исторически музей в София, като се предвижда да се включат 14 собственици на марката с 8 автомобила. Дарението включва 44 броя спални комплекти, храна, дрехи, тетрадки и книги, тоалетни принадлежности на обща стойност около 1500 лева, събрани от членовете на форума и от доброволно присъединили се граждани. Част от посочената сума е заделена за ремонт на едно спално помещение в дома. Мероприятието е продължение на инициатива, започнала през 2006 г. с дарение в подобен дом в Благоевград. Инициаторите на това дело планират продължаване на подобни събития и през следващата година.
Моля да бъда извинен, за допуснати неточности.
Браво на
madmen, мисля че ще има още един колега с автомобил(от списъка за пътуването) за пазаруването, но нека той да си каже

.
.
По въпроса на didoriginal от предишната страница за останалото капаро от Събора, предлагам да се използва при недостиг на пари за закупуване на продуктите за децата в дом "Надежда", а ако останат, да се преведат в клубната каса за следващо дарение.
А за ремонта, нека човека който го организира да си каже кога и как ще може да го извърши.
корегирах текста с част от предложените уточнения на didoriginal и нещо от мен
Днес с мен се свърза журналист на БТА от град Видин(във връзка с проведен преди това от мен разговор с негов колега от редакция "Вътрешна информация" на същата информационна агенция). Той ще бъде в Белоградчик, за да отрази нашето посещение на дом "Надежда". Предложих час на срещатата там към 11.00 ч., като предполагам, че ще пристигнем до това време.
Изпратих на служебните ел. адреси и на двамата, материала който описва нашето мероприятие във вида в който е тук. Вероятно е да има и анонс по повод на събитието.
Пиша цветно последното, за да не пускам нов пост в темата.