Пак съм демоде ...

Взех да се депресирам, отцепвам се в собствен клуб с членове един брой в мое лице с гръмкото име: Кореселин пауъъъ ...

wierdo написа:Там се влиза само след кръвосмешение и трябва да си от семейството.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
trunner написа:wierdo написа:Там се влиза само след кръвосмешение и трябва да си от семейството.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Колега от една седмица чакам одобрение на профила ми, но уви! Не се прави на много остроумен след като не знаеш за какво става дума. Сега разбирам защо имаше толкова много дразги помежду ви - като в аржентински сериал.
wierdo написа:trunner написа:wierdo написа:Там се влиза само след кръвосмешение и трябва да си от семейството.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Колега от една седмица чакам одобрение на профила ми, но уви! Не се прави на много остроумен след като не знаеш за какво става дума. Сега разбирам защо имаше толкова много дразги помежду ви - като в аржентински сериал.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Yeaah Whatevaa ...![]()
wierdo написа:Ти пък от къде разбра, че се "барам умник". Умника тука си Ти Знайнайнайнай. Аз си изразявам мнението, а ти ме категоризираш. Недей, че взе да ми идва в повече заклет форумецо. Като не ти харесва какво пиша, не го чети.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 27 госта