Ако някой чака благодарсност за мъките и болежките, за труда и старанието ....е объркал планетата .....тъжно.. но факт
... за мен тоя събор беше не добре .... в никакъв случай зле ..... но достатъчно "не както трябва"... беше организиран набързо (никъде аз не чух "имаме нужда от помощ") освен за организацията в деня на събитието

От Дракон казаха, че само VW клуб БГ са отговорни за организацията .... интересно твърдение, но както и да е...... миналия събор се потрудих ......помагах .... нямаше истински състезания и се получи 1000 пъти по добре и сплотено........ тоя не ми се занимаваше грам и за това си има причина ...а и беше кристално ясно какво ще стане...... когато половината народ е отишъл за да врътка на пистата....
..... ако беше някой казал ..по рано имаме нужда от помощ няма да казвам колко хора щяха да се включат .... най малкото можеше да се иде на Калояново два дни преди това...... щото историята помни и други случай дето е имало нужда от помощ...... решихте да се оправяте сами .... много ясно че хората чернят
......все пак събора се получи от гледна точка на забавление и приятно прекарване .....