Събора и още нещо...:(

Организация и провеждане на клубните сбирки!
Потребителски аватар
golfer
The Мaster of PERNIK TUNING performancе
Автомобил: Gandalf the Grey
Двигател: 368kw LPG
Контакти:

Мнениеот golfer » Вто 12 юни 2007 22:47

DIABLO 666 написа:golfer аз доколкото разбрах става дума за vasstop а не за теб що се палиш така.

щото при недомлъвки всеки си го интерпретира както му изнася.
а аз пък най "обичам" да се слагат неща под общ знаменател.

другото, което е по-важно в случая, че е написано " някои хора от клуба"
като член на ФВ клуб аз се чуствам част от тази група хора и съм солидарен с тях.за, който и да иде реч аз ще отреагирам така.
вЕрвай ми

Потребителски аватар
DIABLO 666
Автомобил: daewoo racer - citroen xsara
Двигател:

Мнениеот DIABLO 666 » Вто 12 юни 2007 22:51

golfer написа:
DIABLO 666 написа:golfer аз доколкото разбрах става дума за vasstop а не за теб що се палиш така.

щото при недомлъвки всеки си го интерпретира както му изнася.
а аз пък най "обичам" да се слагат неща под общ знаменател.

другото, което е по-важно в случая, че е написано " някои хора от клуба"
като член на ФВ клуб аз се чуствам част от тази група хора и съм солидарен с тях.за, който и да иде реч аз ще отреагирам така.
вЕрвай ми

вервам ти баце ти си от там а и аз съм от там.немисли че като се водя от софия немам общо с перник.но поне васстоп да каже каква е цялата ситуация а не ти да обираш техния пешкир

Потребителски аватар
batmilko
Автомобил: Opel Zafira
Двигател: 1900 CDTI
Контакти:

Мнениеот batmilko » Вто 12 юни 2007 23:19

айде пак нови хранилки.... аре успокойте се малко.... Дина е МНОГО свестен човек, който я познава предполагам е на същото мнение.... афектирала се е от нещата с наградата.... и от некви други явно.... но е разумен човек...
не мисля, че просто ей така ще скъса всички връзки от и към форума/клуба....
все си мисля, че е време за :lock: и за една-две рикии с Дина....
баси, що на маса сме толко добри и толко хапливи пред клавиатурите... (ебаси яловите клавиатури)

Потребителски аватар
DIABLO 666
Двигател:

Мнениеот DIABLO 666 » Вто 12 юни 2007 23:21

batmilko написа:айде пак нови хранилки.... аре успокойте се малко.... Дина е МНОГО свестен човек, който я познава предполагам е на същото мнение.... афектирала се е от нещата с наградата.... и от некви други явно.... но е разумен човек...
не мисля, че просто ей така ще скъса всички връзки от и към форума/клуба....
все си мисля, че е време за :lock: и за една-две рикии с Дина....
баси, що на маса сме толко добри и толко хапливи пред клавиатурите... (ебаси яловите клавиатури)

епа смени клавиатурата щом е ялова, и наче доста хора казаха КРАЙ и спряха да пишат буфка е един от тях ако несе лъжа

Потребителски аватар
batmilko
Автомобил: Opel Zafira
Двигател: 1900 CDTI
Контакти:

Мнениеот batmilko » Вто 12 юни 2007 23:23

но буфка продължава да чете.... само, че скрит.... щото е плъх, докато Дина няма да го направи... сеш се
извинявай, че се мешам на компетентността ти у сичко :roll:

Потребителски аватар
DIABLO 666
Двигател:

Мнениеот DIABLO 666 » Вто 12 юни 2007 23:31

batmilko написа:но буфка продължава да чете.... само, че скрит.... щото е плъх, докато Дина няма да го направи... сеш се

може да не е у всичко но доста неща разбирам, а и буфка не е плъх за твое сведение. ти къв проблем имаш та се заяждаш с мен а

Потребителски аватар
XIKS
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот XIKS » Вто 12 юни 2007 23:43

batmilko написа:но буфка продължава да чете.... само, че скрит.... щото е плъх, докато Дина няма да го направи... сеш се

май ти си по компетентен у сичко.......3277 мнения ......обичаш да си пишеш .......извинявай, че се мешам на компетентността ти у сичко.............

Потребителски аватар
Vlad777
King of the Road
King of the Road
Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
Контакти:

Мнениеот Vlad777 » Сря 13 юни 2007 0:02

Айде стига се карахте!

Много съжалявам за divna_ че така се получи... Знам, че е точна и много хора тук са й благодарни. :idea:

Но в крайна сметка, тя не дойде на награждаването. Ето го и клипчето: http://www.vwclub.bg/~vlad777/kaloy ... U00414.avi

Както се вижда - наградата си е там, но няма кой да я вземе. DJ няколко пъти питаше къде е номер XX, но никой не реагира. Дори не знаех, че е тя.

Така че и двете страни да си стиснат ръцете и да се разберат човешки!

Потребителски аватар
DragoGT
1/8 перничанин
1/8 перничанин
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот DragoGT » Сря 13 юни 2007 0:43

Айде да напиша едно от мен като за последно

Така за начало правя уточнение за Дина
не знаехме коя кола е номера ако знаехме да сме звъннали и да сме те извикали разбра се твърде късно
но недей така всичко е поправимо не е умрял никои....

Дина СЛЕДВАЩИТЕ РЕДОВЕ НЯМАТ НИЩО ОБЩО С ТЕБ! (да не стане грешка)
а сега по излезналата извън контрол тема

Много ви е лесно на вас опозицията ама много
СЕЩАТЕ ЛИ СЕ ЧЕ ВСЕКИ ОТ ОРГАНИЗАТОРИТЕ СИ ИМА РАБОТА СЕМЕЙСТВО ПРОБЛЕМИ И ГРИЖИ?????? че това го прави само за хоби и главно за кеф и благото на всички АААА???
никой не пита абе чакайте бе колко телефони са навъртяли някои.... абе колко бензин са изгорили.... да не си мислите че всичко става от само себе си?!??
Никой не го интересува кой организира пистата никой не го интересува тия с зелените елечета с радиостанциите дето търчаха цял ден наляво надясно вместо да пият биричка и да си гледат кефа
интересува ли го някой и за хората от пловдив които само търчаха по хотели и ресторанти и постоянно нагласяха нещата поради супер честите промени
знаете ли че часове преди събора се тичаше насам натам за какво ли не.... знаете ли че например купите и медалите едвам бяха готови и супер експресно направени и че човек от клуба трябваше да прелети софия за 15мин в последния момент... знаете ли колко ядове колко спорове колко въпроса са решени????
ЗНАЕТИ ЛИ КОЛКО ТРУДНОСТИ СМЕ МИНАЛИ ЗА ДА ИМА САМИЯ ФОРУМ?!?!?!?
колко много жертви са правили много хора!??!?!?
Колко хора са извадили лични средстав като ей така са се надявали че някога ще им бъдат върнати????
НИЩО НЕ ЗНАЕТЕ!!!!!!!
само лаете... като на митинг пред парламента... лаят и не знаят какво точно искат... искат да имат всичко без да направят нищо....
искам искам искам искам искам - само това чета във вашите поустове
искате всичко да е много хубаво ама пък на вас да ви е позволено всичко (анархия...)
искате да серете и след вас някой да мете
държите се все едно някои са на заплата в тоя форум и клуб са ви длъжни
Я СЛЕЗТЕ ВИЕ НА ЗЕМЯТА!!! ....и се чукнете по главата "кой по-дяволите съм аз защо само искам като нищо не съм дал"

искам стрийт рацинг раздел.... - къде бяхте на пистата???
искам нови статии..... - защо няма една пратена от някой??? (то само и един човек прояви интерес да даде нещо...)
искам спам порнич простотии и ебавки - а после се питате къде са сериозните хора.....

и не ми говорете че повечето сериозно хора се отдръпнали защото все още са си тук
не ми говорете че форума отивал на зле и как хората щели да се махат защото и преди време имаше такива приказки и от тогава форума е 5 пъти по-голям
ЯВНО СИ Е ДОБРЕ!!!

айде лека нощ

п.п. и повечето трябва да ви е срам щото сигурно съм по-малък от вас и съм ги проумял тия неща....

п.п. п.п. българина си е егоист и си гледа неговата кочина....

Потребителски аватар
marianchev
Автомобил: Passat B5 + B6
Двигател: AFN + BKP

Мнениеот marianchev » Сря 13 юни 2007 0:53

ей тва е приказка :bowdown

Потребителски аватар
Tyan
Ън Мън
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Tyan » Сря 13 юни 2007 6:34

Ако някой чака благодарсност за мъките и болежките, за труда и старанието ....е объркал планетата .....тъжно.. но факт :)

... за мен тоя събор беше не добре .... в никакъв случай зле ..... но достатъчно "не както трябва"... беше организиран набързо (никъде аз не чух "имаме нужда от помощ") освен за организацията в деня на събитието ;) От Дракон казаха, че само VW клуб БГ са отговорни за организацията .... интересно твърдение, но както и да е...... миналия събор се потрудих ......помагах .... нямаше истински състезания и се получи 1000 пъти по добре и сплотено........ тоя не ми се занимаваше грам и за това си има причина ...а и беше кристално ясно какво ще стане...... когато половината народ е отишъл за да врътка на пистата....
..... ако беше някой казал ..по рано имаме нужда от помощ няма да казвам колко хора щяха да се включат .... най малкото можеше да се иде на Калояново два дни преди това...... щото историята помни и други случай дето е имало нужда от помощ...... решихте да се оправяте сами .... много ясно че хората чернят
......все пак събора се получи от гледна точка на забавление и приятно прекарване .....

Потребителски аватар
mladvampirTDI
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот mladvampirTDI » Сря 13 юни 2007 7:54

Дина, не знам дали ще прочетеш това, но все пак.....
Ако и ти си тръгнеш от този форум, май няма да остане никой от времената, когато беше положено началото....
А найстина форума и клуба се размиха толкова много, че вече почти нема смисъл в тях. Ня че нещо против "ШЕФОВЕТЕ" тук, но нещо нещата не стават така както би трябвало. Като зе замисля колко ценни хора си заминаха и ми става мъчно и се чудя, дали тази работа с клуба не беше леко недообмислена.
ДИНА, помисли пак и не заминавай и ти!!!!!!!!

Потребителски аватар
madmen
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот madmen » Сря 13 юни 2007 7:59

Vlad777 написа:Айде стига се карахте!

Много съжалявам за divna_ че така се получи... Знам, че е точна и много хора тук са й благодарни. :idea:

Но в крайна сметка, тя не дойде на награждаването. Ето го и клипчето: http://www.vwclub.bg/~vlad777/kaloy ... U00414.avi

Както се вижда - наградата си е там, но няма кой да я вземе. DJ няколко пъти питаше къде е номер XX, но никой не реагира. Дори не знаех, че е тя.

Така че и двете страни да си стиснат ръцете и да се разберат човешки
!

1.Според мен тук е разковничето на темата.
2.Не разбирам защо всички семколюпачи гледат да пишат в темата, която според мен засяга единствено организаторите на събора и Дина.
Един съвет -> не се впрягайте толкова. Дине, ти също. Карай го по-спокойно. Надявам се че който е сгрешил ще се поправи.....

Потребителски аватар
DragoGT
1/8 перничанин
1/8 перничанин
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот DragoGT » Сря 13 юни 2007 8:08

mladvampirTDI написа:Дина, не знам дали ще прочетеш това, но все пак.....
Ако и ти си тръгнеш от този форум, май няма да остане никой от времената, когато беше положено началото....
А найстина форума и клуба се размиха толкова много, че вече почти нема смисъл в тях. Ня че нещо против "ШЕФОВЕТЕ" тук, но нещо нещата не стават така както би трябвало. Като зе замисля колко ценни хора си заминаха и ми става мъчно и се чудя, дали тази работа с клуба не беше леко недообмислена.
ДИНА, помисли пак и не заминавай и ти!!!!!!!!

чакам списък на л.с. да те видя колко човека са....

Потребителски аватар
Pichaga
Антиспамър №1
Антиспамър №1
Автомобил: Opel Zafira B
Двигател: Z19DT
Контакти:

Мнениеот Pichaga » Сря 13 юни 2007 8:38

опозицията е ЯЛОВА
Дина и Ръководството ще се разберат
аре стига сте акали по темата :twisted:
ще преспят, ще премислят