Събора в Калояново през мойте очи.

Организация и провеждане на клубните сбирки!
Потребителски аватар
musura
Сър
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот musura » Сря 13 юни 2007 19:27

Stoi написа:Дасега с никой не се бях виждал от тук присъстващите. Както бях предложил в една тема бях си направил лисче с ника, и стоеше на таблото на колата. След пристигането огледах почти всички коли и разбрах, че май само аз съм се излъгал с това лисче..

А видя ли бате Musura с големия надпис на гърба?

Потребителски аватар
radotom
Модератор
Модератор
Автомобил: Passat B6
Двигател: CBBB

Мнениеот radotom » Сря 13 юни 2007 20:27

musura написа:А видя ли бате Musura с големия надпис на гърба?

Аз го видях! :maaad:
По това и го познах! ;)

Потребителски аватар
nero
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот nero » Сря 13 юни 2007 20:28

musura написа:
Stoi написа:Дасега с никой не се бях виждал от тук присъстващите. Както бях предложил в една тема бях си направил лисче с ника, и стоеше на таблото на колата. След пристигането огледах почти всички коли и разбрах, че май само аз съм се излъгал с това лисче..

какви листчета, какви надписи...спираш зад колата която ти харесва и той собственика сам ще те намери и ще се запознаете ;) нали така бате Musure :twisted:

Потребителски аватар
MITKO_DVD
Автомобил: Passat B4
Двигател: 2E 1994
Контакти:

Мнениеот MITKO_DVD » Сря 13 юни 2007 20:35

musura написа:

А аз го видех и се запознах с него,едрото мумченце със синята блузка помнишли го Мусуре mhihi mhihi mhihi mhihi mhihi

Потребителски аватар
alexx
Автомобил: SantaFe
Двигател:

Мнениеот alexx » Сря 13 юни 2007 20:36

Това ми беше първия VW събор на който ходя.Определено бях разочарован от малкия брой присъстващи и от липсата на добри шофьори.

и съответно последен
според мен организацията си беше на ниво.
а бе хич не беше на ниво като започнем с уговорката 8:00 тръгване от Лукойл та там нямаше никой. висене до към 11 и никъв ред нито помен за VW клуб едни си дигнаха шатра и откриха битака и кой с който се познава и така
при Алфаджийте е доста различно в това отношение
Дасега с никой не се бях виждал от тук присъстващите. Както бях предложил в една тема бях си направил лисче с ника, и стоеше на таблото на колата. След пристигането огледах почти всички коли и разбрах, че май само аз съм се излъгал с това лисче..
аз лично не видях нито единия нито другия, но за лисчето не съм се сетил пък и не бях с мойта кола
общо взето мойто мнение няма значение важното е на болшинството да им носи радост
[/u]

Потребителски аватар
driver
Автомобил: diesel
Двигател:

Мнениеот driver » Сря 13 юни 2007 21:08

Айде и аз да си каже моето мнение:

Тези които бяха миналата година на Елена могат да направят разликата м/у тогава и таз годишния. :wink:

Аз лично съм много доволен от събора. Все пак е трети, а не 30-ти така, че със всеки следващ ще става по-добре, надявам се.
Има различни хора и всеки си има свое мнение, но лично за мен този събор е милион пъти по-добър от миналогодишния по посещаемост и т.н.

Тва което ме подразни е, че програмата както беше обявена по часове изобщо не се спази и накрая не остана никакво време за така любимия ми драг, който цял ден чаках с нетърпение на жаркото слънце. Измервателната апаратура няма да я коментирам изобщо, но и без нея си личаха вървящите коли и според мен логично бяха наградени. Класовете и те малко куцаха, ама айде все пак никой не се е родил научен.

Тва е, нека са по-мако негативите защото хората са положили усилия да се организира цялата работа и хубаво или лошо все пак се получиха добре нещата.

Потребителски аватар
musura
Сър
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот musura » Сря 13 юни 2007 21:50

На мен ми хареса :) Беше ми първи събор и не познавах никой от присъстващите на живо, но доста бързо се изпозапознахме и всичко беше ОК :)

Предполагам, че всеки следващ събор ще става все по-добър :wink:

Потребителски аватар
golfer
The Мaster of PERNIK TUNING performancе
Автомобил: Gandalf the Grey
Двигател: 368kw LPG
Контакти:

Мнениеот golfer » Сря 13 юни 2007 21:53

musura написа:А видя ли бате Musura с големия надпис на гърба?

а моя надпис?
mhihi mhihi mhihi

Потребителски аватар
Dan4ote
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Dan4ote » Сря 13 юни 2007 21:54

И аз съм много доволен от събора, запоснах с няколок души и ми беше приятно да си прекарам времето с тях. Верно, че беше много жега, но организаторите не са виновни за това :lol: - само ги храните. Да имаше какво да се иска, позабавиха се нещата и се губеше време, но някама как - не бяхме чак толкова малко хора. Сигруен съм, че всяка година ще става все по-добре!
Мога да се оплача, че на Лукойл бяхме много малко хора, щеше да е гот да сме повечко или всички да тръгнем. Толкова Софиянци да има във форума и толкова малко да се отзоват. :?

Аз за това, че оирганизаторите не можах да угодят на всеки, да забавляват всеки поотделно, да си говорят с всеки, за да не се чувстват изолирани, че не можаха да опънат шатра за всеки, сте си виновни само вие!
Събрхме се, лафихме си, имаше рацинг, беше гот.

Последна промяна от Dan4ote на Сря 13 юни 2007 22:28, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
DragoGT
1/8 перничанин
1/8 перничанин
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот DragoGT » Сря 13 юни 2007 22:17

и не забравяйте че беше за първи път на тази писта...

Вече има идей за догодина
ще е по-различно
вече сме наясно как трябва да протече
че трябва да има повече хора за организацията и всеки да има определена задача и т.н.
дайте го по оптимистично

+ това аз събора го разбирам като събор
събираме се да лафиме да изкараме готино и така

не е нито състезания от някой шампионат нито шоу или каквото и да е...
все пак сами си го правиме събора...

Потребителски аватар
Dan4ote
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Dan4ote » Сря 13 юни 2007 22:28

А техническия преглед направо ме уби от потрес. Тези от пистата отварят капака, поглеждат тук там, пипнат някой маркуч и готово. Знам, че ако стане нещо, те вече са си измили ръцете с този преглед, но поне да има някакъв смисъл от него. Видях само един преглед как подбутнаха един акумулатор, който как не беше изпаднал на земята на някой завой до сега, не ми стана ясно. После се хвана за маркуча след въздушния филтър, огледа целия мотор полят от масло и затовори капака :lol:

Потребителски аватар
DragoGT
1/8 перничанин
1/8 перничанин
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот DragoGT » Сря 13 юни 2007 23:47

всъщност май гледаха само едно и то е акумулатора
което е доста важно на италянското...
че имаше еднииииииииииии
особено едно сиво венто с ниски 15-ки mhihi mhihi mhihi

Потребителски аватар
Tyan
Ън Мън
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Tyan » Сря 13 юни 2007 23:49

ти се ебавай ама той беше тръгнал да бяга неговата кожица :) и го стегнах и като се включи хипербустера и загря териевите кристали..... и 15ки ;)

Потребителски аватар
Vlad777
King of the Road
King of the Road
Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
Контакти:

Мнениеот Vlad777 » Сря 13 юни 2007 23:59

И аз да се включа и да благодаря на организаторите за прекрасно прекараният ден в Калояново.

Има и критики разбира се, които могат да се отбележат за следващият събор, но като цяло:
:bowdown

Потребителски аватар
Stoi
Вечен БАН
Автомобил: Golf2EJettaMk2coupeZZR600
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Stoi » Чет 14 юни 2007 6:43

Dan4ote написа:А техническия преглед направо ме уби от потрес. Тези от пистата отварят капака, поглеждат тук там, пипнат някой маркуч и готово. Знам, че ако стане нещо, те вече са си измили ръцете с този преглед, но поне да има някакъв смисъл от него. Видях само един преглед как подбутнаха един акумулатор, който как не беше изпаднал на земята на някой завой до сега, не ми стана ясно. После се хвана за маркуча след въздушния филтър, огледа целия мотор полят от масло и затовори капака :lol:

На това и аз присъствах с акумолатора. Беше един голф, и да тоя акумолатор на магия стоеше :lol: Собственика на голфа каза нещо от сорта "Няма къде да иде"....тогава се спомних как моя беше изпаднал под гумите на едно кръстовище в Пловдив :lol:

Сега като се замисля май кибичех зад теб по едно време. Ама кой да се сети че ник това....бях вече слънчасал и много не можех да мисля. Беше и с шапка нали ? Май беше пред мен на майсторското шофиране. Ние се бяхме качили на гумите.

Върни се в “Организационен”