Кодекс за притежателите на VW

Организация и провеждане на клубните сбирки!
Потребителски аватар
vasstop
Гадфадъ'
Гадфадъ'
Автомобил: Golf 2 syncro
Двигател: 1P 1990
Контакти:

Мнениеот vasstop » Чет 16 юни 2005 9:09

Няма ли да се усетите малко? Всяко нещо е добре да има граници. Разсъждавайте като големи хора, а не да се дърляте като махленски кучета. Аман/... :evil:

Потребителски аватар
Lawyer
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Lawyer » Чет 16 юни 2005 14:57

Кибо_Том, усещаш ли се въобще какви неща пишеш по различните теми напоследък?!

Потребителски аватар
kris11
VW експерт
VW експерт
Автомобил: VW Sharan 7M8
Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
Контакти:

Мнениеот kris11 » Пет 24 юни 2005 18:39

GoGo82 написа:
DragoCL написа:....помощ голфа
прегря щото се возиме аз и шест блондинки не виждали мъж от 6 месеца ела помагай или кажи кой ще свърши работа...

В такива случаи съм пътна помощ за цялата страна! :lol:
Подкрепям идеята за малък каталог с тел. номера на хора от различните градове(а за по-големите градове, може дори и поквартално)! Ако някой не успее да се отзове, поне ще те насочи към кого да се обърнеш. :wink:
Естествено може и да званнеш на някой колега и за по Beer вместо да се луташ в някой чужд град. :wink:
За жалост е много гадно колата да те предаде на повечко км. от твоето градче (веднъж го изпитах).... :?

Ето това е много важно когато не си в "познати води".Подкрепям изготвянето на такъв каталог.
Off topic : Варненци да не се очудват когато "РВ "Алфа /служебна/ им дава предимство, когато най -малко очакват.

Някой започна ли да прави каталога с тел. номера??

Последна промяна от kris11 на Пет 05 авг 2005 19:32, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
VW_FEN
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот VW_FEN » Съб 02 юли 2005 1:18

Кибо, пич, :) ако трябва да има някаква точка, в такъв теоретичен кодекс на ФВ феновете, която ме задължава да свиркам и да мигам на всяко срещнато ФВ, просто ще остана без акумулатор, без светлини и без клаксон - не мога да свиркам на всеки 50 метра - ФВ е една от най-срещаните марки напоследък в България... а и ще ме помислят за луд... :D Screwy

kibo_tom_8440
Автомобил: Passat B7
Двигател: CFFB -2 0 4motion

за кодекс

Мнениеот kibo_tom_8440 » Пон 04 юли 2005 11:48

:lol: До VW_FEN Това е само идея какво може да включва, което не е задължително. Но ако има някой закъсал на пътя VW, няма ли да помогнеш на човека при положение че можеш. Можеш да направиш някои предложения които да са от полза за всички карачи на VW Beer

Потребителски аватар
VW_FEN
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот VW_FEN » Пон 04 юли 2005 17:56

Е, разбира се, че ще му помогна :) Само VW !!! bowdown :heavymetal:

Потребителски аватар
SkyWalker
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

ре

Мнениеот SkyWalker » Пет 30 сеп 2005 2:21

Кибо, сори, но ...
Я пробвай да мигаш и свиркаш на някоя мутра във Файтон или Туарег и сподели впечатления!
А ако си екстремист може да посветкаш и посвиркаш и на някоя яка п-ка на паркинга на Арена в събота или в ст. град, Витошка и т. н., когато слиза от Бийтъл-а си!
А ако решим да закриваме клуб-а е достатъчно да приемем и точка да подсвиркваме на "братовчедите от Порше, Ламборгини, Бентли" bishop

Аз обаче, не помагам на закъсал Кайен, даже и да пуши преди експлозия!!! :oops: :evil:

Потребителски аватар
SkyWalker
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

ре

Мнениеот SkyWalker » Пет 30 сеп 2005 2:24

А за сервизите си има отделен подфорум! Там май има доста инфо, дори и за Плевен, което лично мен ме впечатли!

Кибо, сори още веднъж за иронията в предния пост, но аз ако се приеме такова нещо, ще съм вечния бунтар и няма да свиркам и мигам на никой непознат!

Върни се в “Организационен”