Кодекс за притежателите на VW
- kris11
- VW експерт
- Автомобил: VW Sharan 7M8
- Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
- Контакти:
GoGo82 написа:DragoCL написа:....помощ голфа
прегря щото се возиме аз и шест блондинки не виждали мъж от 6 месеца ела помагай или кажи кой ще свърши работа...
В такива случаи съм пътна помощ за цялата страна!![]()
Подкрепям идеята за малък каталог с тел. номера на хора от различните градове(а за по-големите градове, може дори и поквартално)! Ако някой не успее да се отзове, поне ще те насочи към кого да се обърнеш.![]()
Естествено може и да званнеш на някой колега и за по Beer вместо да се луташ в някой чужд град.![]()
За жалост е много гадно колата да те предаде на повечко км. от твоето градче (веднъж го изпитах)....
Ето това е много важно когато не си в "познати води".Подкрепям изготвянето на такъв каталог.
Off topic : Варненци да не се очудват когато "РВ "Алфа /служебна/ им дава предимство, когато най -малко очакват.
Някой започна ли да прави каталога с тел. номера??
Последна промяна от kris11 на Пет 05 авг 2005 19:32, променено общо 1 път.
- VW_FEN
- Автомобил:
- Двигател:
Кибо, пич,
ако трябва да има някаква точка, в такъв теоретичен кодекс на ФВ феновете, която ме задължава да свиркам и да мигам на всяко срещнато ФВ, просто ще остана без акумулатор, без светлини и без клаксон - не мога да свиркам на всеки 50 метра - ФВ е една от най-срещаните марки напоследък в България... а и ще ме помислят за луд...
Screwy

-
- Автомобил: Passat B7
- Двигател: CFFB -2 0 4motion
за кодекс

- SkyWalker
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
ре
Кибо, сори, но ...
Я пробвай да мигаш и свиркаш на някоя мутра във Файтон или Туарег и сподели впечатления!
А ако си екстремист може да посветкаш и посвиркаш и на някоя яка п-ка на паркинга на Арена в събота или в ст. град, Витошка и т. н., когато слиза от Бийтъл-а си!
А ако решим да закриваме клуб-а е достатъчно да приемем и точка да подсвиркваме на "братовчедите от Порше, Ламборгини, Бентли" bishop
Аз обаче, не помагам на закъсал Кайен, даже и да пуши преди експлозия!!!

Я пробвай да мигаш и свиркаш на някоя мутра във Файтон или Туарег и сподели впечатления!
А ако си екстремист може да посветкаш и посвиркаш и на някоя яка п-ка на паркинга на Арена в събота или в ст. град, Витошка и т. н., когато слиза от Бийтъл-а си!
А ако решим да закриваме клуб-а е достатъчно да приемем и точка да подсвиркваме на "братовчедите от Порше, Ламборгини, Бентли" bishop
Аз обаче, не помагам на закъсал Кайен, даже и да пуши преди експлозия!!!

- SkyWalker
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
ре
А за сервизите си има отделен подфорум! Там май има доста инфо, дори и за Плевен, което лично мен ме впечатли!
Кибо, сори още веднъж за иронията в предния пост, но аз ако се приеме такова нещо, ще съм вечния бунтар и няма да свиркам и мигам на никой непознат!
Кибо, сори още веднъж за иронията в предния пост, но аз ако се приеме такова нещо, ще съм вечния бунтар и няма да свиркам и мигам на никой непознат!