vasstop написа:От 2 до 8 Януари съм там (по предварителен план).
А за новите цени ето тук: http://banskoski.com/ceni.xhtml
Лифт-картата в Пампорово докосна 50 лева!
12 декември 2005 / News.dir.bg
Дневна лифт карта в Пампорово през новия зимен сезон ще струва 48 лв., за деца до 14 години - 28 лв., съобщиха от "Пампорово".
Двупосочен билет за лифта ще е 14 лв., а за деца до 14 г. - 9.50 лв. Поскъпването на лифт картите е със 77% спрямо м.г. (само преди 3 седмици от сдружението на хотелиерите в курорта казаха, че ще бъдат запазени старите цени!) За сезонна лифт карта ще се плаща 1280 лв., а за 13-дневна - 530 лв. Подобно на Банско и тук ще има 35% намаление на лифт картите за постоянни клиенти и 20% за ученици и студенти. Засега не е съвсем ясно кои са постоянните клиенти, освен тези плащали за лифт-карти за 3+ дни. Банско и Боровец фиксираха картите на 50 лв. Мнозина фенове вече ровят из австрийските сайтове за по-добри оферти, особено извън активния сезон. У нас цените са еднакви цяла зима.
През 2006 г. в Чепеларе ще започне изграждането на 2 нови лифта, съобщи кметът Тодор Бозуков.
vasstop написа:...но за "редовни" клиенти (в скоби под редовни разбирай - българи!) се дава 35% отстъпка, което от 50лв на ден прави 32.50лв, което не е чак толкова зле...
paradiselost написа:Аз мисля да карам ски в Алпите .....
Informations Caméra
Date: 19.12.2005
Position: Le Signal
Altitude: 2100 m
Département: Rhône-Alpes
Pays: France
Informations météo
Température de l'air: -4.5°C
Humidité de l'air: 63.2%
Vent: 0.0km/h
D'autres images/streamings
Image fixe