За конструктивни предложения към админи и модове

Организация и провеждане на клубните сбирки!
Потребителски аватар
Syncro
Автомобил: Passat 1.8T
Двигател: ANB 1999
Контакти:

Мнениеот Syncro » Пет 04 апр 2008 8:17

Syncro написа:Няколко пъти споменавах насам и натам,но този път ще искам и отговор
Всички караме със стикери vwclub.bg а началната страница не е разработена все още.Не може ли vwclub.bg да отваря направо форума?Лично аз си мисля,че ще е по-ефективният вариант
Очаквам някакъв отговор за да знам,че този път въпроса ми е прочетен
Благодаря предварително :D

Предложението ти е подложено на гласуване
mod edit: Sunny

Потребителски аватар
dlug
Автомобил: Passat B5.5 2003 1.9 TDI
Двигател: AVB

Мнениеот dlug » Пет 04 апр 2008 11:27

Знам че е обсъждано и по-горе, но все пак...
Не знам модовете на какво мнение са, но мен лично това ограничение на 50 мнения почва да ме изнервя в някои случаи...пр. http://forum.vwclub.bg/search.php?s ... hor=vovdvd
Отварям техническият за пасат и почвам да си губя времето и да чета маса безмислени мнения чиято явна цел е да се намножат (може би до 50...кой знае :roll: ) Дали не е удачно малко от малко трябва да се промени това изискване?

Потребителски аватар
Biser
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Biser » Съб 05 апр 2008 13:45

Sunny написа:Или не ме разбираш какво пиша, или не искаш да го направиш.
В момента форума е разделен на 32 подфорума (не ги брой - ти виждаш по-малко)
Ако се разделят всички модели на техните версии, форумите ще станат над 60.
Това води до:
- излишно разводняване
- ненормално много работа за екипа по преместването
- досадно скролиране да си намериш търсения раздел
- объркване на потребителите, ако дадения проблем е общ за няколко модификации
- затруднения при търсене
- и т.н.

С две думи - искането ти е разгледано, но няма да бъде осъществено.

Съжалявам предварително, че не се съгласявам с мнението на екипа, както се вижда не съм само аз, а и отдавна беше обещана промяна от Васко. В момента видимите подфоруми за обикновените потребители са 25, а не 36, като има поне 5 подфоруми който може да се сложат под организационен защото самите форуми са от организационен характер, не са често посещавани и не се пише често в тях (Клубен календар, VW Футболен отбор и тн..).
Както се вижда от днес, вместо отделяне имаме сливане на няколко форума, а именно "Технически Форум за VW Golf / Jetta / Bora", който преди си беше само Технически Форум за VW Golf :shock
Това до което ще доведе това сливане и неразделянето са точно причините който ти си посочил, а именно:
- излишно разводняване
- объркване на потребителите
- затруднения при търсене и т.н.
Според мен голяма посещаемост на форума налага смяната на модула и разделянето на подфоруми, ще бъде много по приятно за всички.
Съжалявам пак, знам че не го правите за пари. Но мисля че ще е много по приятно за всички.

Потребителски аватар
dobrin
Чингис хан
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот dobrin » Съб 05 апр 2008 18:35

Най-приятно ще е ако се ползва търсачката - тогава независимо на колко подраздела е разделен форума, винаги лесно ще се намира търсения резултат.

Потребителски аватар
vasstop
Гадфадъ'
Гадфадъ'
Автомобил: Golf 2 syncro
Двигател: 1P 1990
Контакти:

Мнениеот vasstop » Съб 05 апр 2008 20:26

Не е направено събиране днес на този технически форум, а просто е преименуван.
От доста време нешата за Бора и Джета се слагат там - може би години.
А промяната - не зависи само от мен, при новия пхпББ3 има възможност да се правят доста нива подфоруми и там ще систематизираме нещата, но още не сме готови.
Проблема е, че нямаме достатъчно време да отделим за това. :(

Потребителски аватар
Gigabyte
Автомобил: neko drugo
Двигател: vaprosche

Мнениеот Gigabyte » Съб 05 апр 2008 20:42

Кога ще бъде реализиран phpbb3 ъпдейта :roll:

Потребителски аватар
Bob.Baev
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Bob.Baev » Пон 07 апр 2008 22:02

Виждам, че е обявен траур във форума.

Предлагам, ако наистина ще е траур, до петък да бъдат заключени темите FUN, Кой какво видял в нета и евентуално Бисери от форума. Нека и по този начин изразим съпричастност към мъката на близките и роднините на това младо момче, мир на праха му.

ЕДИТ: Току-що видях, че Драго вече го е направил!

Потребителски аватар
mr_bush
Автомобил: Vw Transporter T6
Двигател: 2016

Мнениеот mr_bush » Пон 07 апр 2008 22:37

http://forum.vwclub.bg/viewtopic.php?t=86784 и тая тема да се заключи
мисля, че е малко кофти при такава случка да се говори за ЦС :?

Потребителски аватар
dobrin
Чингис хан
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот dobrin » Пон 07 апр 2008 23:50

mr_bush написа:http://forum.vwclub.bg/viewtopic.php?t=86784 и тая тема да се заключи
мисля, че е малко кофти при такава случка да се говори за ЦС :?

Не смятам, че заключването на почти всички теми, които са в офф топик е оправдано.

myrshavija
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот myrshavija » Нед 13 апр 2008 7:36

Предлагам да бъде премахнато изискването за обявяване на цена в темите в раздел продава. Очевидно е, че голяма част от потребителите не смятат да се съобразяват с него и го заявяват съвсем открито. Както и нежеланието на модераторите да контролират спазването му. Смятам, че е глупаво да съществува правило, което не се спазва.

Потребителски аватар
IvanMan
джедай
джедай
Автомобил: Golf 7 TDI Estate BlueMotion
Двигател: CRLB

Мнениеот IvanMan » Нед 13 апр 2008 13:18

myrshavija написа:Предлагам да бъде премахнато изискването за обявяване на цена в темите в раздел продава. Очевидно е, че голяма част от потребителите не смятат да се съобразяват с него и го заявяват съвсем открито. Както и нежеланието на модераторите да контролират спазването му. Смятам, че е глупаво да съществува правило, което не се спазва.

смятам че това правило е важно и трябва да се спазава, много от колегите които продават във форума се опитват да продават на завишени цени (някой неща са по-скъпи от новите в магазин).по този начин се прави някакъв контрол и се предпазват незнаещите от измами.

Потребителски аватар
Ivailo
Автомобил: VW Golf mk3
Двигател: AAZ
Контакти:

Мнениеот Ivailo » Вто 22 апр 2008 8:34

handycam написа:
myrshavija написа:Предлагам да бъде премахнато изискването за обявяване на цена в темите в раздел продава. Очевидно е, че голяма част от потребителите не смятат да се съобразяват с него и го заявяват съвсем открито. Както и нежеланието на модераторите да контролират спазването му. Смятам, че е глупаво да съществува правило, което не се спазва.

смятам че това правило е важно и трябва да се спазава, много от колегите които продават във форума се опитват да продават на завишени цени (някой неща са по-скъпи от новите в магазин).по този начин се прави някакъв контрол и се предпазват незнаещите от измами.

Подкрепям, мразя обяви за продажба без цени, както и обяви за работа без някакви граници за заплата.

Потребителски аватар
mladvampirTDI
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот mladvampirTDI » Вто 22 апр 2008 10:50

До модовете:

Искам да питам не може ли да има отделна тема в Оф-топика за нови(стари) автомобилни придобивки, друга за "здравейте/нов във форума" защото сега всеки път като отворя оф топик и половината теми са "да се похваля', "новата ми кола", "нов член на форума" и т.н. Като допълнение, тези теми са прекрасен повод за трупане на мнения. Ако има една или две теми с подобно съдържания където всеки да си напише новата придобивка и че е нов тук, без да има коментари, ще е по-подредено и доста боклук ще изчезне.

--Младен

myrshavija
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот myrshavija » Сря 23 апр 2008 8:23

Някакво отношение? Ша стане/ няма да стане? И на "глей си работата и не се ври там дет не ти е мястото!" ще съм доволен.

Потребителски аватар
dobrin
Чингис хан
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот dobrin » Сря 23 апр 2008 9:02

myrshavija написа:...

Глей си работата тогава mhihi
Сериозно сега - правилото нека си стои, пък когато на модератори и админи им остане време да се занимават с това, демек да модерират обявите в продава, които не отговарят на това изискване, правилото ще го има и няма да има нужда от обяснения.

Върни се в “Организационен”