ОК значи ще съм там но малко след 20:30
Седмична среща кв.Герена -София - АРХИВ
- GOLF III PLAY STATION3
- Автомобил:
- Двигател:
!
Последния пат преди няколко дена имаше малко коли повечето БМВ-та
и аз сам от скоро във форума до сега не сам ходил по такива сбирки а искам да се видя с някой и да ми даде лепенката на клуба.С голфа сам от 2004-а и една сериозна сбирка не сам чул да има освен 5/6 човека Васко маско и там няколко човека....въобще много несериозни ми се виждат тия хора дано не се засегне някой от критиката ми но тя е сериозна все пак смешно е един календар на клуба да не можеш да направиш.клиучодаржатели и фланелки само! някой беше споменал за сбирка на паркинга на стадион Герена...одобрявам я но пак никой не уточнява дата.Дано на събора на 21 да се видим всички сериозни и несериозни!
и аз сам от скоро във форума до сега не сам ходил по такива сбирки а искам да се видя с някой и да ми даде лепенката на клуба.С голфа сам от 2004-а и една сериозна сбирка не сам чул да има освен 5/6 човека Васко маско и там няколко човека....въобще много несериозни ми се виждат тия хора дано не се засегне някой от критиката ми но тя е сериозна все пак смешно е един календар на клуба да не можеш да направиш.клиучодаржатели и фланелки само! някой беше споменал за сбирка на паркинга на стадион Герена...одобрявам я но пак никой не уточнява дата.Дано на събора на 21 да се видим всички сериозни и несериозни!

- Persefona
- Пололизирана
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: !
GOLF III PLAY STATION3 написа:Последния пат преди няколко дена имаше малко коли повечето БМВ-та
Колега, очевидно е, че си отскоро...
Хубаво е да прочиташ цялата тема или поне цялото заглавие преди да пишеш, че няма дата за срещата на Герена, защото срещата е седмична, тоест всяка седмица
Ако се поразровиш малко в търсачката, избираш подфорум организационен и разглеждаш снимките. Има си да се занимаваш едно известно време
А календар няма направен тази година, може би защото има твърде много хубави снимки и трудно могат да се определят няколко най-хубави...
Заповядай на 25 Май пред Националния Исторически Музей и след ттова вече ще имаш реални факти и лични впечатления, върху които да пишеш мненията си
- groznika
- Автомобил: Bora 1.8T
- Двигател: AUM
Re: s
VERI написа:mi aide de
20:30 ще съм там.
ПП
Пиши на кирилица! Не си в Турция.
- bbboiko2004
- Автомобил: VW Polo 2f
- Двигател: 3f - 1993