п.с. на някой да му се намира карта с отстъпка за гориво на еко-то

ReCaRo` написа:п.с. на някой да му се намира карта с отстъпка за гориво на еко-то
radotom написа:ReCaRo` написа:п.с. на някой да му се намира карта с отстъпка за гориво на еко-то
Ще трябва да се намери
Относно разчистването - има си Архив
http://vwclub.bg/forum/viewtopic.php?t=106770
АА работи си хайвана, ама искам да му инсталирам програми, за които е нужен някакъв сертификат, демек Нокия искат пари. За всяка програмка между 10 и 50 евро...nero написа:тръба написа:Искам да хакна (все още не в земята) един телефон Нокия е51. Можете ли да ме пратите при някой да го направи? Аз не можах да се справя.
що бре, аз имам такъв телефон и съм много доволен. кажи какво си го мъчил, че неще да работи
тръба написа:АА работи си хайвана, ама искам да му инсталирам програми, за които е нужен някакъв сертификат, демек Нокия искат пари. За всяка програмка между 10 и 50 евро...nero написа:тръба написа:Искам да хакна (все още не в земята) един телефон Нокия е51. Можете ли да ме пратите при някой да го направи? Аз не можах да се справя.
що бре, аз имам такъв телефон и съм много доволен. кажи какво си го мъчил, че неще да работи...
...На теория се инсталира софтуер, който бута защитата на телефона и можеш да гъчиш всичко, което ти е нужно-БЕЗПЛАТНО.
тръба написа:АА работи си хайвана, ама искам да му инсталирам програми, за които е нужен някакъв сертификат, демек Нокия искат пари. За всяка програмка между 10 и 50 евро...nero написа:тръба написа:Искам да хакна (все още не в земята) един телефон Нокия е51. Можете ли да ме пратите при някой да го направи? Аз не можах да се справя.
що бре, аз имам такъв телефон и съм много доволен. кажи какво си го мъчил, че неще да работи...
...На теория се инсталира софтуер, който бута защитата на телефона и можеш да гъчиш всичко, което ти е нужно-БЕЗПЛАТНО.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 44 госта