Ще помагам с каквото мога!
dobrin написа:Принципно е добре, просто не се знае дали ще има живи на другия ден след преспиването
Много е вероятно да бъде първо мероприятието в дома, след това другите събития, и накрая вечерта, където ще бъде ...
Ще стане ясно ...
dobrin написа:Идея за следващо мероприятие има!
Става въпрос за дом за деца, лишени от родителски грижи "Надежда" в Русе.
Идеята е да се направи мероприятие на 02.05.2009г., което да бъде съчетано с мини събор.
Програмата в момента се уточнява. След като това стане, ще се уточни и от какво точно имат нужда в дома, както и в какво ще се състои нашето мероприятие. Евентуално ще има надсвирване, при което ще има замерване с професионална апаратура, и след това сбирка, подобна на това, което беше направено във Варна декември.
1z написа:dobrin написа:.
.....
saiman написа:1z написа:dobrin написа:.
.....
Eдин вътрешен човек(тоя дето ти счупи фара) ми подсказа , че май ще е на полянката до хижа Приста
p.s.Петко пак ще ме бие , че издавам информация![]()
![]()
dobrin написа:...
Bobi_S13 написа:Първо няма ли да организирате нещата с дома и след това да му мислите за сбирката??? Някак си не ми се вижда правилно. Както се казва: ,,първо работата, после удоволствиете''.
Rijo написа:В крайна сметка, за да можем да се организираме за пътуване, трябва да има осигурена нощувка. То си е част от благотворителното мероприятие.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 30 госта