1-во форумно събиране на Крушунски водопади 11-12 Април 2009

Организация и провеждане на клубните сбирки!
Потребителски аватар
GOLF
!!!ИЗМАМНИК!!!
Автомобил:
Двигател:

Re: 1-во форумно събиране на Крушунски водопади 11-12 Април 2009

Мнениеот GOLF » Нед 12 апр 2009 19:39

Евала Пироние! :applause: :applause: :applause: Жив и здрав и кога сме най-зле все така да сме!!!

Събирането беше перфектно, като исключим контузийте!!! mhihi

Лично искам да искажа и благодарностите си към Младост Тийм за гостоприемството (някои хора знаят за какво става въпрос). Благодаря ви много!!! :обичам ви

П.С. Мисля, че трябва да се измисли някакво наказание за испълнения с ръчна на такова място!

П.С.1 И айде на животнитиеее.... mhihi mhihi

Потребителски аватар
Tinko
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Tinko » Нед 12 апр 2009 19:43

Евала Здравко бъди все така добър тъпкано ще ти се връща!
Младоската група както винаги най-силна и най-емоционална. Хиляди благодарности на хулигански!

Имаше малка издънка с колега с пернишкия пасат, за което ще го помоля ако не може да пие, следващия път да не го прави както и хора, които си показват пиянската простотия...

За мястото направо нямам думи, отново благодарности на Здравко. Толкова се изкоших че чак се топнах във водопада.... :applause:

Секс със ЖИВОТНИиееее!!! :drunk
Абре Ивчо тури гаража! :talk:

Потребителски аватар
paff83
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот paff83 » Нед 12 апр 2009 19:56

голяма природААА.... :012: и голям студ ...... :screwy mhihi щ

Потребителски аватар
BoromiR
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот BoromiR » Нед 12 апр 2009 19:58

Заглавие: 1-во форумно събиране на Крушунски водопади 11-12 Април 2009

GOLF написа:Евала Пироние! :applause: :applause: :applause: Жив и здрав и кога сме най-зле все така да сме!!!

Събирането беше перфектно, като исключим контузийте!!! mhihi

Лично искам да искажа и благодарностите си към Младост Тийм за гостоприемството (някои хора знаят за какво става въпрос). Благодаря ви много!!! :обичам ви

П.С. Мисля, че трябва да се измисли някакво наказание за испълнения с ръчна на такова място!

П.С.1 И айде на животнитиеее.... mhihi mhihi

Колега за такова наказание според мен е трябвало да има правилник , който е нарушен :да: Аз не бях чул да има такъв правилник , но това не пречи за следващото подобно мероприятие да се състави такъв правилник в полза : Опазване на природата . :да: Примерно забележка и при повторно правене на такива изцепки , се събира агитката колеги и го гониме от мероприятието или 30 удара с камшик , изгаряне на кладата , но първото е по за предпочитане :D . Това е пример , за какво може да се направи .

Последна промяна от BoromiR на Нед 12 апр 2009 20:02, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
Ivailo
Автомобил: VW Golf mk3
Двигател: AAZ
Контакти:

Мнениеот Ivailo » Нед 12 апр 2009 19:58

Аз понеже бях доста жаден пих от водата покрай водопадите, ама се сетих, че пиронски беше писал, че не било добре да се пие.. Нищо ми няма още (тва беше вчера след обяд), ама да знам, ще ли оцелея до утре?

Потребителски аватар
Дашо
Пернишки бек
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Дашо » Нед 12 апр 2009 19:59

Евала Пироне - изкарах си чудесно! Да си жив и здрав!
Младостката група - №1
Евала и на Хулигана за организацията на Младостката група и за поддържането на колоната на идване :wink:
Получи се едно много приятно събитие, като изключим тъпите селски изцепки на рацерите по поляните - направо се удивявам колко прост народ има. После защо "Голфаджия" се ползва като обида - е заради такива тапети като тях
Но радостта от прекарването не може да бъде помрачена от подобни глупости :wink: Водопада е уникален :maaad:

Надявам се друг път пак да се събереме там!

П.П. Благодарности на нашите момичета че ни готвеха и ни обгрижваха на място :kissy:

П.П.2 Кой каза нещо за СЕКС СЪС ЖИВОТНИИИИИ!!!!!! mhihi

П.П.3 А къде ни е Гаража :gruebel :dontknow: mhihi

Потребителски аватар
dimitarpetrov
Автомобил: HONDA CR-V 2003
Двигател: K20 i-VTEC - 150 hp

Мнениеот dimitarpetrov » Нед 12 апр 2009 19:59

Ееееее,
Пълните ми душата!
Радвам се че сте изкарали добре и сте харесали мястото.
Идната седмица ще хода по работа до завода ни там и ще събера инфо за отношението на местните към мероприятието!

ПП - надявам се рацерите другия път да си избиват комплексите на друго място

Потребителски аватар
Ivailo
Автомобил: VW Golf mk3
Двигател: AAZ
Контакти:

Мнениеот Ivailo » Нед 12 апр 2009 20:00

BoromiR написа:Колега за такова наказание според мен е трябвало да има правилник , който е нарушен :да: Аз не бях чул да има такъв правилник , но това не пречи за следващото подобно мероприятие да се състави такъв правилник в полза : Опазване на природата . :да:

Аз не си мисля, че е нужно да има правилник, за да се сетиш, че на подобно място, да си показваш простотията, е най-малкото неуместно!
Събрали сме се да се видим, да хапнем, да пийнем. Не сме на писта "Дракон" на дрифт шоу!!!

Потребителски аватар
Дашо
Пернишки бек
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Дашо » Нед 12 апр 2009 20:02

dimitarpetrov написа:ПП - надявам се рацерите другия път да си избиват комплексите на друго място

Аз също :wink:

Съжалявам че не присъства на мероприятието :( Но се надявам следващия път да присъстваш :beer

Потребителски аватар
BoromiR
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот BoromiR » Нед 12 апр 2009 20:03

Добре бе братле следващият път тези хора пак ще въртят ?!? Защо да тъпчем на едно място , а да не го ограничим :?: :!: :?: Защото следващият път може да не е псотрадала само поляната :| Ами и някоя кола или човешки живот .

Потребителски аватар
dimitarpetrov
Автомобил: HONDA CR-V 2003
Двигател: K20 i-VTEC - 150 hp

Мнениеот dimitarpetrov » Нед 12 апр 2009 20:04

Дашо написа:
dimitarpetrov написа:ПП - надявам се рацерите другия път да си избиват комплексите на друго място

Аз също :wink:

Съжалявам че не присъства на мероприятието :( Но се надявам следващия път да присъстваш :beer

Даше, нямаше как...
Както е казал поета - "стига ми тая награда..." че помагах с квото можах да стане хубаво събиране

Потребителски аватар
Дашо
Пернишки бек
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Дашо » Нед 12 апр 2009 20:08

BoromiR написа:Добре бе братле следващият път тези хора пак ще въртят ?!? Защо да тъпчем на едно място , а да не го ограничим :?: :!: :?: Защото следващият път може да не е псотрадала само поляната :| Ами и някоя кола или човешки живот .

Колега следващия път няма така да станат нещата!
На няколко човека им се размина да не им отупат праха от дрехите заради напористата им простотия.
Просто следващия път ще извадят "късмет" - но защо трябва да се стига до подобни глупости и всички да си разваляме приятното прекарване. Според мен е най-логично, като види подобно красиво място един нормален човек да не се стреми да го развали, като се прави на "карач" не където трябва.
За тея където си мислят че могат да карат има на 19 Април в Калояново мероприятие - цял ден могат да се доказват, само че хората които правеха на Куршуна простотии съм сигурен че няма да присъстват там- щото няма да се справят, ама хич даже.

Потребителски аватар
arni 74
Автомобил: Audi S3
Двигател: 1.8T

Мнениеот arni 74 » Нед 12 апр 2009 20:11

Много добра среща беше :applause: ,благодарности на колегата Здравко :да: ,всичко беше на ниво ,имаше хубави коли,времето беше с нас ,сори че не можах да остана до край,но вьпреки всичко си изкарах супер :banana

Потребителски аватар
Hertz
Автомобил: vw
Двигател:

Мнениеот Hertz » Нед 12 апр 2009 20:13

ISRalien написа:
BoromiR написа:Колега за такова наказание според мен е трябвало да има правилник , който е нарушен :да: Аз не бях чул да има такъв правилник , но това не пречи за следващото подобно мероприятие да се състави такъв правилник в полза : Опазване на природата . :да:

Аз не си мисля, че е нужно да има правилник, за да се сетиш, че на подобно място, да си показваш простотията, е най-малкото неуместно!
Събрали сме се да се видим, да хапнем, да пийнем. Не сме на писта "Дракон" на дрифт шоу!!!

Макар че и аз се врътнах две завойчета, съм абсолютно съгласен с ISRalien. BoromiR, не виждам за какъв правилник говориш, и да бяхме само аз и Веско на поляната пак не трябваше да се парзаляме. Както и да е станалото станало, поуките са налице (поне за мен). Направи ми впечатление обаче че по малките часове 1-2-3 часа се парзаляха доста усилено по полянката. :screwy

Потребителски аватар
GOLF
!!!ИЗМАМНИК!!!
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот GOLF » Нед 12 апр 2009 20:20

Правилника, както каза Хулигана е морален и културен! Но за съжаление при накой такъв липсва, малко или много! :evil:

Върни се в “Организационен”