vackooo написа:и една малко барната
тва мойта ако лъска така наистина хич нямаше да правя другата

vackooo написа:и една малко барната
n-i-k-o написа:vackooo написа:и една малко барната
GT limited edition написа:n-i-k-o написа:vackooo написа:и една малко барната
... ами тогава по често ще я гледаш на снимки ...обаче кво забелязвам на снимките .... вацо не е снимал колите,а по конкретно СИ е снимал колата ....
значиии днеска съм много разочарован .... не беше моята сервитиорка и съм леко депресиран (и колата ми е мръсна) , ще се опитам да го приживея някак си ...
vackooo написа:GT limited edition написа:n-i-k-o написа:vackooo написа:и една малко барната
... ами тогава по често ще я гледаш на снимки ...обаче кво забелязвам на снимките .... вацо не е снимал колите,а по конкретно СИ е снимал колата ....
значиии днеска съм много разочарован .... не беше моята сервитиорка и съм леко депресиран (и колата ми е мръсна) , ще се опитам да го приживея някак си ...
ОооО колко си прост има ли смилъл със теб да говоря...Ооо колко си прост има ли смисъл оооо нЕЕЕ![]()
![]()
![]()
GT limited edition написа:vackooo написа:GT limited edition написа:n-i-k-o написа:vackooo написа:и една малко барната
ОооО колко си прост има ли смилъл със теб да говоря...Ооо колко си прост има ли смисъл оооо нЕЕЕ![]()
![]()
![]()
На теб ти казах какво имам за баране .... още веднъж ще ти предложа .... ако трябва ще се скрием да не гледа никои .. ще ти стане навик пък и ще ти хареса ... (с твойте коментари "цапаш" темата) въздържай се да пишеш излишни коментари![]()
![]()
![]()
GT limited edition написа:![]()
n-i-k-o написа:vackooo написа:има ли живи бе? тая вечер??? кво правим
квот си искаме19.00ч на известното място
който закъснее плаща сметката
n-i-k-o написа:ангел вече е закъснял
тръгнааааааах
GT limited edition написа:n-i-k-o написа:ангел вече е закъснял
тръгнааааааах
Аааа ... не бях аз последния ..... като изключим факта че пак платих повечето ... следващия път който дойде първи той ще плаща ...
П.С. ВАЦОООО .... качвай снимките че не издържам вече ...
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 12 госта