1-во форумно събиране на Крушунски водопади 11-12 Април 2009

Организация и провеждане на клубните сбирки!
Потребителски аватар
BoromiR
Автомобил:
Двигател:

Re: 1-во форумно събиране на Крушунски водопади 11-12 Април 2009

Мнениеот BoromiR » Нед 12 апр 2009 20:21

Точно затова са грешките да се учим от тях . Погледнете от страна на тези хора с ръчните : Хора караме коли с предно , а на такава поляна колите с предно най-добре поднасят дупета , нормално е някой да се възбуди от това и да дръпне 1-2 ручни . Организацията беше добра , но следващият път ще бъде на още по-добро ниво :да: Събора беше страхотен и на мен ми хареса , до следващият път .

П.п Точно затова е този правилник , че едни ще си вземат поука от тоя събор , но други не . ЗАтова правилника ще ограничи тези хора . Като се опарят 2-3 колеги от тоя правилник , останалите ще гледат да го следят .

Потребителски аватар
Hertz
Автомобил: vw
Двигател:

Мнениеот Hertz » Нед 12 апр 2009 20:34

BoromiR написа:Точно затова са грешките да се учим от тях . Погледнете от страна на тези хора с ръчните : Хора караме коли с предно , а на такава поляна колите с предно най-добре поднасят дупета , нормално е някой да се възбуди от това и да дръпне 1-2 ручни . Организацията беше добра , но следващият път ще бъде на още по-добро ниво :да: Събора беше страхотен и на мен ми хареса , до следващият път .

BoromiR-e стига си писал глупости. :не: :screwy

Потребителски аватар
eb7817av
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот eb7817av » Нед 12 апр 2009 20:42

:bowdown Благодарности от Габровската група!Лично на мен и на семейството ми много ни хареса,както организацията така и природата.Надявам се да стане традиция!До следващото събиране!

Потребителски аватар
Tinko
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Tinko » Нед 12 апр 2009 20:43

Правилника го има на лице с хилядите му промени всеки месец, но никой не го спазва! В България е забранено но не и отменено! Липса на елементарна култура и възпитание води до подобни сцени!

ПП. Всички бяхме в нарушение... При такава огромна колона задължително трябва да има жълти буркани! Именно за това ще се заема да се снабдя с такъв ( а не син! :evil: ). При следваща подобна збирка мисля да съм за опашка на красивата колона, понеже отдавна не ме влекат високи скорости и маниери на шофиране пък и джетата неще вече да върви... :)

Последна промяна от Tinko на Нед 12 апр 2009 20:57, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Bubetooo
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Bubetooo » Нед 12 апр 2009 20:57

Аз нямам думи просто,незнам какво да кажа!Благодаря на всички за хубавото изкарване!!!
Животнииии супер стее :обичам ви :обичам ви :обичам ви :обичам ви никога няма да забравя тези 2 дни!Браво на всички и евалата на организацията!
Много красиви водопади,мога да кажа само,че тези които не бяха с нас доста изпуснаха!
Секс с ЖиВоТнИииииИииииии....
А ваната беше супер,ама беше тесничко малко :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :обичам ви :обичам ви :обичам ви

Потребителски аватар
xuliganin
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот xuliganin » Нед 12 апр 2009 20:58

Pironski направо ни заби бре братле!!! Мястото беше уникално колите още повече абе нз немога да опиша с думи преживяното

п.п.КОЛЕГИ ИМАМ ЕДНО ОГРОМНА МОЛБА КЪМ ВАС!!! ИЗГУБИХ СИ ТЕЛЕФОНЧЕТО (nokia 6500 classic) МОЛЯ ВИ АКО НЯКОЙ ГО Е НАМЕРИЛ И СЕ ЧУВСТВА МОРАЛНО ЗАДЪЛЖЕН ДА МИ ГО ВЪРНЕ ЩЕ СЪМ МНОГО БЛАГОДАРЕН!!! ЕСТЕСТВЕНО НЯМА ДА ОСТАВЯ НЕЩАТА ТАКА И ТОЗИ ЧОВЕК ЩЕ Е ВЪЗНАГРАДЕН ПОДОБАВАЩО

БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО

Потребителски аватар
L&R
Автомобил: CCC
Двигател:
Контакти:

Мнениеот L&R » Нед 12 апр 2009 21:01

Bubetooo написа:Секс с ЖиВоТнИииииИииииии....
А ваната беше супер,ама беше тесничко малко :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :обичам ви :обичам ви :обичам ви

:shock a?

Потребителски аватар
Bobi_S13
Der Polizist
Автомобил: VW Passat
Двигател: AVF

Мнениеот Bobi_S13 » Нед 12 апр 2009 21:10

колега да беше дошъл и щеше да видиш и да знаеш за тези фрази!

Потребителски аватар
brumbar4e
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот brumbar4e » Нед 12 апр 2009 21:11

Bubetooo написа:Аз нямам думи просто,незнам какво да кажа!Благодаря на всички за хубавото изкарване!!!
Животнииии супер стее :обичам ви :обичам ви :обичам ви :обичам ви никога няма да забравя тези 2 дни!Браво на всички и евалата на организацията!
Много красиви водопади,мога да кажа само,че тези които не бяха с нас доста изпуснаха!
Секс с ЖиВоТнИииииИииииии....

Бубеееее душко, ама другия път викам да напълним ваната, че така на сухооо ... беше малко неудобно сякаш за всичките 6 животни ... :ihihih: :ihihih: :ihihih:

Потребителски аватар
Night_elf
Рошаво мазало
Автомобил: Vw Golf V
Двигател: 1.9 TDI BKC

Мнениеот Night_elf » Нед 12 апр 2009 21:12

L&R написа:
Bubetooo написа:Секс с ЖиВоТнИииииИииииии....

:shock a?

Дългааа история ... и тясна както каза Бубето :lol: Идеално за нас 6-тимата mhihi
ЕВАЛА НА ВСИЧКИ

Потребителски аватар
Bubetooo
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Bubetooo » Нед 12 апр 2009 21:14

лелеле май много пих :maaad: :maaad: :ihihih: :ihihih:
Ще я напълним бе душкооооо :lol: споко!само дано снимките във ваната да не попаднат в грешните хора :lol:

А за събуждането на Някои хора,нема ли да кажете нещоо :lol: :lol: идеално за нас 6-та :lol:

Последна промяна от Bubetooo на Нед 12 апр 2009 21:20, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
xarito
Автомобил: vw golf 2
Двигател: kr

Мнениеот xarito » Нед 12 апр 2009 21:18

прекарахме си чудесно въпреки че трябвваше да доидем с автомобили които ни бяха подръка,защото голчетата на братото и моя са малко в бокса, а тези които не дойдоха могат да съжаляват че изпуснаха прекрасната природа и едно хубаво купонче
:BBQ : vw fen

Потребителски аватар
Speed_Am_All
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Speed_Am_All » Нед 12 апр 2009 21:29

Много яка природа. Чудесна разходка стана. Малко студ беше през ноща, но добре се получи :bowdown

Потребителски аватар
brumbar4e
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот brumbar4e » Нед 12 апр 2009 21:29

Bubetooo написа:лелеле май много пих :maaad: :maaad: :ihihih: :ihihih:
Ще я напълним бе душкооооо :lol: споко!само дано снимките във ваната да не попаднат в грешните хора :lol:

А за събуждането на Някои хора,нема ли да кажете нещоо :lol: :lol: идеално за нас 6-та :lol:

аз ще кажа само ... ЕЛАТЕ НИ ПОВЕЧЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ :063: :063: :063:

забравих одеве да кажа все пак голямо ЕВАЛА на хората, които бяха на пазар, за да имат какво да тъпчат Младост тийм ... нямаше гладни в тайфата :kissy: а те са Бобката и голямото зло Хулиганче mhihi mhihi mhihi :065: :011:

П.П. а ква викате беше ТЕМАТААА mhihi mhihi mhihi :063:

Последна промяна от brumbar4e на Нед 12 апр 2009 22:12, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
UltraNord
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот UltraNord » Нед 12 апр 2009 21:32

Едно огромно БРАВО на всички колеги присъствали и помогнали за организирането на мероприятието, както и спецялни благодарности на Пиронски и на Хулигана за всичко което направиха. Младост Тийм както винаги №1- еваля на сички!!! На по-красиво место не бях ходил досега, просто е уникално!

Относно "дрифтовете" извинявам се за за тъпотията дет я измислих :banghead: :beat_butt2 и аз да не остана по-назад и да дръпна ръчната 1 път на обяд, ама алкохола през нощта не води до мноо добри работи :oops: :beat_butt2 . Още 1 път-извинявам се.

ПП. СееекСсссс със ЖивотНииииииииииииии :Mr Green Fun
ПП 2. Абе кво става с Гаражчето бря... ? :Mr Green Fun
ПП 3. По-често трябва да има такива събирания, примерно веднъж на 2-3 месеца! :twisted: :drunk :drinking:
ПП 4. Айде утре ще кача снимките че сега съмм много разбит и ще залягам :Mr Green Fun

Върни се в “Организационен”