hooligans написа:Интересно ми е как 2-ма,3-ма решават че срещата се мести и точка![]()
Скоро никъде няма да може да се пуши и кво праим? местим срещата в някой нелегален лисичарник ли?
на мен ми пречат цигарите примерно!?
Всеки който пуши е свободен да излезне навън, да издърпа една цигара и да си влезне
моля ви, съобразявайте се с другите, а не един реши, други двама го подкрепят и оп, мести се срещата
Dead man написа:...
Аз няма да дойда на 100 %...
Dead man написа:И аз пропускам като няма да има никой...![]()
Dead man написа:Нямам пари и пропускам...![]()
Dead man написа:Пропускам...
GREEN_lADY написа:hooligans написа:Интересно ми е как 2-ма,3-ма решават че срещата се мести и точка![]()
Скоро никъде няма да може да се пуши и кво праим? местим срещата в някой нелегален лисичарник ли?
на мен ми пречат цигарите примерно!?
Всеки който пуши е свободен да излезне навън, да издърпа една цигара и да си влезне
моля ви, съобразявайте се с другите, а не един реши, други двама го подкрепят и оп, мести се срещата
На мен ми е интересно как ти дето идваш 1 път на 2 месеца проявяваш претенции къде да се събираме,се едно да отида 1 път на Люлинска и да им кажа да не я местат![]()
2ро като бяхме във Фъна и ядохте пици за по 12-15лв не ви беше скъпо
3то решихме само следващата,а не постоянно да е там
4то Саше ти поне си мълчи,прочети си последните мнения в Организационен
Dead man написа:...
Аз няма да дойда на 100 %...Dead man написа:И аз пропускам като няма да има никой...
Dead man написа:Нямам пари и пропускам...
Dead man написа:Пропускам...
5то Който не иска живи и здрави
14cola написа:Става въпрос за Лъчони в Младост 2, а не горублянското
ISRalien написа:...и по принцип вечер не можеш да си намериш маса без резервация...
Fen united написа:Аз пък не виждам смисъл Младостката сбирка да е на края на квартала,като може да е по-вътрешно разположена!За какво между Младост и Дружба,като никои от там не идва!?Аре да ни е по-близо викам!![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 23 госта