Локални сбирки в Пловдив- АРХИВ
Re: Пловдив - локални сбирки /всеки четвъртък 19.00 ч./
някой форумен мастър бояджия има ли тук ? имам един етаж от къщата за боядисване 
- melyo79
- Автомобил: passatB4
- Двигател: 2E 1994
chefo_ написа:колеги трябва ми болта за захващане на стойката на тампона за скоростната кутия 4е моя липсва няма ли някой да ми даде едно болт4е!
Ами аз ти бях взел три,ама нямаше кой да дойде на сбирката да му ги дам

- Stoi
- Вечен БАН
- Автомобил: Golf2EJettaMk2coupeZZR600
- Двигател:
- Контакти:
Кажете къде в Пловдив да надуят и проверят една глава дали не е спукана ? Трябва ми стенд за глави.
Stoi написа:Кажете къде в Пловдив да надуят и проверят една глава дали не е спукана ? Трябва ми стенд за глави.
при Чарли мисля може да стане това ...
- Stoi
- Вечен БАН
- Автомобил: Golf2EJettaMk2coupeZZR600
- Двигател:
- Контакти:
nero написа:Stoi написа:Кажете къде в Пловдив да надуят и проверят една глава дали не е спукана ? Трябва ми стенд за глави.
Кой е Чарли ?

Stoi написа:nero написа:Stoi написа:Кажете къде в Пловдив да надуят и проверят една глава дали не е спукана ? Трябва ми стенд за глави.
Кой е Чарли ?
Намира се в Кичука, по - точно пътя за Марково след бензиностанцията Хаджията Груев преди линиите в дясно и после 3 -тата пак в дясно и ти се пада от лявата страна, сервиза е с големи сини врати и от далече си личи.
Мога да те закарам до там
-
azrod
- Автомобил: Passat B3 Variant
- Двигател: 1.8mi AAM 1993
- Контакти:
Аз пък бих ти препоръчал друг - Чарли са мърлячи или поне на такъв попаднахме. Случката беше следната - прецака се служебната кола на път към Първомай, оставихме я на майстор там и се прибрахме. Отидохме после при Чарлито и го питаме какво иска за да ни пробва главата ( Опел астра Г с мотор Изусу). Трябвало му главата и някой съединения - айде до Първомай, майстора ни я демонтира и даде. Идваме тука "ами тряят ми и бренери". Айде пак до Първомай, там майсторът се изсмя и каза, че му е пратил всичко необходимо - обади му се и даде още една торба чарколаци. Идваме отново тука и пак се почват едни " ама гумичките да сменим, ама не знам си кво... ама пак не сте ми донесли каквото ми трябва" - сменяй каквото трябва и това надмина седмица. Не искам да опетнявам целия му авторитет, но работникът ни скъса нервите с глупости. Аз бих ти препоръчал едни други хора, много са способни и направиха всичко бързо и коректно. Намират се на последна спирка на автобусите 222,44,20,4 - на Пазарджишко шосе точно до новата сграда на ПУ. Само че в момента не мога да намеря телефона, ако решиш да ходиш натам пиши да позвъня тук-там да ги намеря.
- djdarkness
- Автомобил: Corrado
- Двигател: 9a
Колеги ... Снощи към 3:00 - 5:00 ми окрадоха колата ..... липсват Фарове депо Angel eyes ... решетката . грила на фаровете , мигачите , ксенона и предния нож ..... Ако някой чуе нещо или види нещо да се продава нека се обади на телефон 0878 625 444 ... Лично ще присъствате на осакатяването ако ги хванем ....

- -=Maverick=-
- Автомобил: Vw Vento
- Двигател: AAA
Кофти случка колега...
- plamenpet81
- Автомобил: Vento
- Двигател: ABS
djdarkness написа:Колеги ... Снощи към 3:00 - 5:00 ми окрадоха колата ..... липсват Фарове депо Angel eyes ... решетката . грила на фаровете , мигачите , ксенона и предния нож ..... Ако някой чуе нещо или види нещо да се продава нека се обади на телефон 0878 625 444 ... Лично ще присъствате на осакатяването ако ги хванем ....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Човек вече нищо да не си купува и да си показва напред -назад.Българите сме мръсно племе и това е.Оправия няма.Лошото е че даваш толкова много пари за фарове,решетки и бленди и идва някой и ти ги краде.Колега надявам се да се намери този който ги е откраднал и да си получи заслуженото.

-
azrod
- Автомобил: Passat B3 Variant
- Двигател: 1.8mi AAM 1993
- Контакти:
Aми то заслуженото е като в Крумовите закони - да му отрежат ръката и да остане белязан за цял живот... Бахти свинщината 

- dj_nako
- Автомобил: Golf 5 tsi
- Двигател: BMY 2007
това в кой квартал се е случило. Преди седмица един колега с който се срещах в магазина за резервни части на щкода се оплакваше че в "кючука" му развили 3-те джанти но са стигнали до секретните болтове и не са ги взели, и също така са му взели разни тасове, антена и още нещо.
- shveda_
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
...пред Блок 55 до хотел Норис...
Бирен фабрика Каменица,там е хотел Норис
Бирен фабрика Каменица,там е хотел Норис
- dj_nako
- Автомобил: Golf 5 tsi
- Двигател: BMY 2007
хм, то това на 800м от квартирката ми....
- -=Maverick=-
- Автомобил: Vw Vento
- Двигател: AAA
Колеги някой да знае къде в Пловдив или околията могат да ми разпробият главините на 5х100/качествено/?Благодаря предварително