предлагам на сайта да се направи анкета кой какъв автомобил управлява (например голф2, пасат 3, поло 4 и т.н) след което да излиза статистика за прооцентното отношение
например голф 2 - 13,78%
пасат 3 - 17,81%
поло 4 - 23,73%
и така нататък
За конструктивни предложения към админи и модове
- Ivailo
- Автомобил: VW Golf mk3
- Двигател: AAZ
- Контакти:
ISRalien написа:Много моля
когато ключите тема
поне пишете едно мнение защо
най-малкото може да не разберете смисъла на темата и да ключите по погрешка. Поне да знаем на кой да пишем.
Пак да призова...
Защото видях сигурно 86-тата заключена тема в "офф".
Вярвам, че сигурно в 50% от случаите хората, които ги пускат, са едни и същи.
Един пост със сигурност няма да ви отнеме повече от 1 минута, а може да ви спести ключенето на следващата и автора ще разбере защо му е заключена.
(този път не става въпрос за моя тема)
Другото, което наблюдавам напоследък... Твърде много затягате правилата на "офф топик"... Вярно, че сме автофорум, но все пак.. Колите си обсъждаме в "общ", като се строши нещо в съответния подфорум за съответния модел, а като ни сърби крастата - офф. Без спам (той си е за петък) а просто дискусия по други теми.
За пример давам най-прясната заключена тема от днес:
http://vwclub.bg/forum/viewtopic.php?t=101337
Да кажа, че нямам нищо общо с колегата Камен, виждали сме се веднъж и толкоз. Не изразявам лично мнение, просто използвам неговия случай за пример.
Моля обяснете ми кое точно правило е нарушила темата?
Друг пример - колегата Тинко беше снимал едно опожарено поло, като в последствие се спомена, че собственика е от форума. Тази тема какво наруши? При ключенето се спомена, че била за "кой какво видял в нета" при положение, че дори не е даден линк към източника.
Още веднъж да кажа - нямам абсолютно никакво лично отношение към никой, просто искам форума да бъде едно по-приятно място за всички нас.
Благодаря и се надявам да не ме вкарате в модуля за едно предложение и един въпрос...
- Ivailo
- Контакти:
golfer написа:ISRalien написа:...
Всички теми които не отговарят на правилата ще бъдат премествани, заключвани и изтривани. Забранява се пускането на теми, в които се иска обяснение от модератор или администратор за заключване, преместване или изтриване на тема или мнение. Такива въпроси се задават чрез Л.С
Уф. Точно това исках да кажа, поне да си каже този, който я е заключил. Правилата съм ги чел неведнъж. Ама като турите ключа на някоя тема после ходи търси обяснение чрез Л.С. примерно от Лило, пък то примерно ти си я заключил, а лило спи 18-ти сън.
- vaskoto1
- майстор Падна ли ми!
- Автомобил:
- Двигател:
виж сега. не се заяждам с тебе конкретно, нито с никой.
но всичката тая история с обясненията взе да ми писва лично на мене...
за целта-ще припомня момента на регистрацията на всеки от нас тук. или по скоро пасаж от този момент, който да не казвам ама никой не си спомня в детайли.
а именно:
Приемате, че уебмастъра, администратора и модераторите на този форум имат правото да премахват, променят или заключват всяка тема по всяко време, ако намерят за уместно.
Избирайки Съгласен съм... вие приемате горепосочените условия
Съгласен съм със тези условия и възрастта ми е над 13 години
Съгласен съм със тези условия и възрастта ми е под 13 години
Не съм съгласен с тези условия
мога да предположа коя опция сме избрали всички за да си говориме сега тука нали?
и да допълня. за обясненията.
никой, никому не е длъжен с нищо.
или ти харесва или не.
днес може да не ми се обяснява. или на тебе да ти е нервно и да не ти се обяснява. има варианти всякакви.
проявете разбиране и спрете да искате обяснения!
щом е така-така е. толкова.
не искам да звуча злобно или назидателно-просто излагам фактите.
съобразете се със състоянието на нервите на човека срещу вас-няма как да го знаете в момента.
а и е адски безполезно да риеш с пълното съзнание че след тебе закопава багер. тотално е безсмислено.

но всичката тая история с обясненията взе да ми писва лично на мене...
за целта-ще припомня момента на регистрацията на всеки от нас тук. или по скоро пасаж от този момент, който да не казвам ама никой не си спомня в детайли.
а именно:
Приемате, че уебмастъра, администратора и модераторите на този форум имат правото да премахват, променят или заключват всяка тема по всяко време, ако намерят за уместно.
Избирайки Съгласен съм... вие приемате горепосочените условия
Съгласен съм със тези условия и възрастта ми е над 13 години
Съгласен съм със тези условия и възрастта ми е под 13 години
Не съм съгласен с тези условия
мога да предположа коя опция сме избрали всички за да си говориме сега тука нали?
и да допълня. за обясненията.
никой, никому не е длъжен с нищо.
или ти харесва или не.
днес може да не ми се обяснява. или на тебе да ти е нервно и да не ти се обяснява. има варианти всякакви.
проявете разбиране и спрете да искате обяснения!
щом е така-така е. толкова.
не искам да звуча злобно или назидателно-просто излагам фактите.
съобразете се със състоянието на нервите на човека срещу вас-няма как да го знаете в момента.
а и е адски безполезно да риеш с пълното съзнание че след тебе закопава багер. тотално е безсмислено.

- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
писал си ми ама на сънISRalien написа:Що ключихте спама?
Писах лс на лило, ама не отговаря, може да спи..
Някъде по-напред в страниците мернах, че било заради голотиите, които се пускали, ама аз лично такива не видях тоя спам, така че причина няма реално..

ще разчистя спама,който няма нищо общо с темата

- веселин
- Автомобил: SkodaFabia 1 sedan
- Двигател: BNM 1.4 TDI-PD 2007
- Контакти:
Знам,че в ОФФ-а станаха много важните теми , но ако е възможно направете и тази:
http://vwclub.bg/forum/viewtopic.php?t=35198&start=0
такава!Доста сме киноманяците - ще сме много доволни да са ни подръка филмчетата!!!
такава!Доста сме киноманяците - ще сме много доволни да са ни подръка филмчетата!!!

- Ivailo
- Контакти:
Ами.. сигурно ще ме намразите, ама аз съм тъп и упорит и да пробвам.
Искаме спам!
Смятам, че би било по-добре ако има спам тема в петък, както си беше до сега НО без НИКАКВИ голотии. При първа подобна изцепка темата да се трие/ключи без предупреждение. Предполагам заради това забранихте спама.
Да, знаем, че си имате CCC, ама ние си нямаме.
Искаме спам!
Смятам, че би било по-добре ако има спам тема в петък, както си беше до сега НО без НИКАКВИ голотии. При първа подобна изцепка темата да се трие/ключи без предупреждение. Предполагам заради това забранихте спама.
Да, знаем, че си имате CCC, ама ние си нямаме.
- dobrin
- Чингис хан
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
веселин написа:Знам,че в ОФФ-а станаха много важните теми , но ако е възможно направете и тази:
Като се има предвид, че темата за песните вече е в коша, същото скоро може да сполети и тази, така че не дърпай дявола за опашката.