Велико Търново - Архив

Организация и провеждане на клубните сбирки!
G60

Мнениеот G60 » Вто 20 ное 2007 12:35

Ами то СБА-то си е отворено винаги но нз. дали има място на плаца щото оня ден като ходих имаше милиони коли там за ремонт,тряа да отида да видя кво е положението сега :wink: :wink:

Потребителски аватар
dido_vw
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dido_vw » Вто 20 ное 2007 13:09

Е от другата страна няма ли пак един плац

Потребителски аватар
rossko
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот rossko » Вто 20 ное 2007 17:24

резултати? :roll: хей търновчани и вие давайте идей :arrow:

kibo_tom_8440
Автомобил: Passat B7
Двигател: CFFB -2 0 4motion

за сбирката

Мнениеот kibo_tom_8440 » Вто 20 ное 2007 18:12

:lol: Както я карате, само да се питате май скоро няма да има къде да се съберем. Ето някои предложения за дрифт но без заведения: паметника "Асеневци" :drive
полигона на СБА над гробищата
площадката в СБА под "VW" - магазин
площадката пред бившия завод"ЗЗУ", кв."Чолаковци"
старото военно училище, пред "Хайдушка среща"
Айде стига ви толкова че ще се чудите кое да изберете. Местата са свободни през почивните дни. Ако не ви харесват може да помислим и за други места. Ако няма дрифт/лошо време, няма желаещи да покажат на какво са способни и т.н./ сбирката да си остане на същото място в кафе "Елена" да пием по едно, ала бала и т.н. :beer

Потребителски аватар
rossko
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот rossko » Вто 20 ное 2007 18:30

така мисля че ще е най-разумно ся остава само да се доразберен за точното място че да знаем де да одим в неделя :wink: айде давайте си предложенията кой къде иска

Потребителски аватар
D-I-A-B-L-O
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот D-I-A-B-L-O » Сря 21 ное 2007 0:50

само да отбележа че площадката на паметника на Асеневци е паваж което едва ли ще се хареса на колегите дрифтаджии между другото малко преди паметника има 180 градусов завой на който често съм виждал дрифт изпълнения обаче (макар и неделя) проблема с движението си остава :gruebel

долу на военното (пред "Хайдушка среща") е просторно има малък наклон даже май очертанията от картинг-пистата си стоят (за по-креативните) :mrgreen: пък и няма движение

площадката до ЗЗУ-то мисля че е малко опасна защото е непосредствено до пътя и до колкото знам няма никакви заграждения а постоянно минават коли....

за площадката в СБА под магазина на VW не знам как стоят нещата :dontknow:

kibo_tom_8440

за сбирката

Мнениеот kibo_tom_8440 » Сря 21 ное 2007 7:48

:lol: D-I-A-B-L-O напротив площадката пред старото ЗЗУ е напълно безопасна - значи като минеш моста на ЗЗУ вдясно има един голям плац дето кормуват новобранците, навремето там продаваха и кюмюр. Пък за движение абсолютно няма, нито пък пътя е наблизо, така че напълно е безопасно - равен, асфалтиран терен с дължина около 300 метра и ширина 100-150 метра. Абе ние си точим зъбите за дрифт, ама я да видим кои ще са навитаците да покажат какво могат пък тогава да търсим такова място. Я да се обадят дрифтажиите - пък може и награда да измислим.
:deal :beer

Потребителски аватар
rossko
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот rossko » Сря 21 ное 2007 17:00

все си мисля че май никой няма да дрифти ами да се разберен къде да се съберем и кафенце да има че ще е хладно тогава че и мако време остава до неделя :wink:

kibo_tom_8440

за сбирката

Мнениеот kibo_tom_8440 » Сря 21 ное 2007 18:53

:lol: Щом няма желаещи какво търсим тогава терени за дрифтене, само да си чешем езиците ли. Я да да си се сберем пак на същото място и без това го дават времето да е хубаво - слънчево, без вятър, 12 градуса. Пък като се съберем можем да решим дали да се ходи някъде или да си останем в кафе "Елена". Има ли други предложения, давайте ги, доде е време, дето вика Rossko няма време. :beer

Потребителски аватар
D-I-A-B-L-O
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот D-I-A-B-L-O » Сря 21 ное 2007 20:55

помислих си че става въпрос за площадката която е до моста :oops:

аз съм съгласен на варианта пред стадиона както миналия път а пък в случай че някой поиска да си покаже уменията с радост ще го гледам (току виж ме "заразил"...) :lol:

kibo_tom_8440

за сбирката

Мнениеот kibo_tom_8440 » Чет 22 ное 2007 8:14

:lol: Абе ти ще се навиеш да му треснеш някой екшън на това Scirocco GT, то иначе друга кола няма за в момента. Брат ти като докара някой Volvo друго ще правиш. И така.................
: vw fen [url]Всички съгласни ли са да съберем на 25.11.2007 г. в 15.00 часа пред Стадиона.[/url] там ще решим /ако има мераклии/ да се пробва някой да покаже майсторлък :drive . Ако има други предложения давайте. И търсете други VW. Някой ако реши може да се пробва там на :iak-ta-iak. :beer

Потребителски аватар
rossko
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот rossko » Чет 22 ное 2007 10:55

аз съм за пред стадиона :wink:

Потребителски аватар
dido_vw
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dido_vw » Чет 22 ное 2007 15:24

Аз за сега незнам щото за сега сам пеша днеска като си тръгвам от работа качвам се в колата тя неще да запали че ме бутаха и запалих акомулатор доло трабва нов но нз кога ще зема.Мога да кажа за сега збогум за неделя :wavecry .Аз мога да зема нов но иска да видя дали може да се оправи този.

Потребителски аватар
xP_NiRee
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот xP_NiRee » Чет 22 ное 2007 15:41

Станахме двама mhihi

Потребителски аватар
rossko
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот rossko » Чет 22 ное 2007 17:38

е ми то от Горна сам ли ще съм ако е така по добре да не ходя то ще станем 3 коли пред стадиона само ще си загубя деня да го отлагаме за друга дата тогава?

Върни се в “Организационен”