Black-White написа:PS:ако някой намери пътна помощ да качим белия и да го закараме до сбирката ще присъствам и аз на сбора![]()
Поздрави
Намирането е лесно. Ще я платиш ли?
Black-White написа:PS:ако някой намери пътна помощ да качим белия и да го закараме до сбирката ще присъствам и аз на сбора![]()
Поздрави
Black-White написа:Саше я дай малко инфо за тези големи конюшни да измислим нещо и за моя да го набутаме там при големите батковци
то модерно сега да се карат дизели... chefo_ написа:mhihi![]()
то модерно сега да се карат дизели...
![]()
конете се множат зимата... и се пускат да бягат на пролет!
benzino написа:Black-White написа:Саше я дай малко инфо за тези големи конюшни да измислим нещо и за моя да го набутаме там при големите батковци
Ам Димо, то твойто си е вървежно бе!За какво ти е пътна помощ? Да не е нисък голфа за т'ва време?
![]()
Мой'та кутийка стои затрупана в Смолян и чака да дойде пролетта
vannkkata написа:Black-White написа:PS:ако някой намери пътна помощ да качим белия и да го закараме до сбирката ще присъствам и аз на сбора![]()
Поздрави
Намирането е лесно. Ще я платиш ли?

Black-White написа:не бе Саше за ниското няма проблем (уж),но нали конете се размножават
Тогава разплода е най-голям и добър,питай Чефо.... 
peshoxx написа:Black-White написа:не бе Саше за ниското няма проблем (уж),но нали конете се размножават
Те се размножават, ама с ТуррБооо !!Тогава разплода е най-голям и добър,питай Чефо....

chefo_ написа:димчо какво колан4е ти трябва?

chefo_ написа:моя звяр спи... тия дни ще го подбарам с лявата ръка малко да го поразкърша, 4е е забравил маневрите![]()
димчо какво колан4е ти трябва?
radotom написа:chefo_ написа:димчо какво колан4е ти трябва?
Имам едни тиранти...![]()
На кафеви точици...
Ще ти свършат ли работа?![]()

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 37 госта