Бургас - Архив
- Silver_Golf
- Автомобил:
- Двигател:
- Pencheva
- Автомобил:
- Двигател:
д
да викат ни сунгурларски тъпкачи с по един пасат комби и тъпчат ли тъпчат 

- Silver_Golf
- Автомобил:
- Двигател:
- Pencheva
- Автомобил:
- Двигател:
д
в неделя ще се подвизавам там ..яко искам и аз на купон да си дигна малко кръвното ма няя с кой ще си трая тука на тераската 

- Silver_Golf
- Автомобил:
- Двигател:
- Желязков
- Автомобил:
- Двигател:
СигаS.Raikov написа:Е ся даже утре 7-06-08 В Подвиз ще Има Купон,някакво събиране алабала.....към 10-тина Км от Сунгурларе City![]()
1. Шефе, селото е ПодвиС не ПодвиЗ.
2. Събирането незнам дали става въпрос за същото ще е доста размазващо, аз съм поканен но съм на работа и няма да отида.
3. Аз съм Торче
- Pencheva
- Автомобил:
- Двигател:
;щ
Silver_Golf написа:няма значение важното е че сме в играта хахахах P.Solberg заради тебе ме гледат полицаите на криво да им ревем пред 1-во и със тея котки моляти се престани да ги превличаш колата ти е като магнит![]()
![]()
Член съм на организацията за защита на семейство котки... ако не искате да ви глобя ше трябва някъф подкуп иначе няя стане
ДА не изкоча със СОТ някоя неделя не за друго просто новите им коли са голф 4 
СигаЖелязков написа:S.Raikov написа:Е ся даже утре 7-06-08 В Подвиз ще Има Купон,някакво събиране алабала.....към 10-тина Км от Сунгурларе City![]()
2. Събирането незнам дали става въпрос за същото ще е доста размазващо, аз съм поканен но съм на работа и няма да отида.
3. Аз съм Торче
Мда Объркал съм Компютърна грешка
- Желязков
- Автомобил:
- Двигател:
За какво събиране иде реч?S.Raikov написа:Желязков написа:СигаS.Raikov написа:Е ся даже утре 7-06-08 В Подвиз ще Има Купон,някакво събиране алабала.....към 10-тина Км от Сунгурларе City![]()
3. Аз съм Торче![]()
Мда Объркал съм Компютърна грешка![]()
- Silver_Golf
- Автомобил:
- Двигател:
- Silver_Golf
- Автомобил:
- Двигател:
Re: ;щ
Pencheva написа:Silver_Golf написа:няма значение важното е че сме в играта хахахах P.Solberg заради тебе ме гледат полицаите на криво да им ревем пред 1-во и със тея котки моляти се престани да ги превличаш колата ти е като магнит![]()
![]()
Член съм на организацията за защита на семейство котки... ако не искате да ви глобя ше трябва някъф подкуп иначе няя станеДА не изкоча със СОТ някоя неделя не за друго просто новите им коли са голф 4
![]()
![]()
нали знаеш каква е дефиницията за СОТ-"Социално Ограничени Тъп..и" с малко цензора разбира се Laughing