vvk79 написа:ако има мераклии да се комбинираме и да купим една ваничка да си почистваме дюзите 262 лв
офф и моите са леш валко, ма сигурно ще хода до карлово при колегата combito tdi, ти каде се губиш никъв те няма.
vvk79 написа:ако има мераклии да се комбинираме и да купим една ваничка да си почистваме дюзите 262 лв
тръба написа:Моите дюзи ги лекувам така:
1.Добавка за бензин "Хелиос"(синя) за 20 литра бензин.
2.20 литра бензин.
3.Пловдив-Храбрино, айляк.
4.Храбрино-Равнища...ДИЙЯАА ТВОЙТА МАМААА!
(без да влиза в червеното естествено!)
5.След половин година пак.![]()
тръба написа:Моите дюзи ги лекувам така:
1.Добавка за бензин "Хелиос"(синя) за 20 литра бензин.
2.20 литра бензин.
3.Пловдив-Храбрино, айляк.
4.Храбрино-Равнища...ДИЙЯАА ТВОЙТА МАМААА!
(без да влиза в червеното естествено!)
5.След половин година пак.![]()
spirof написа:Къде изправят алуминиеви джанти в Пловдив,че закъсвацияИ да работят в събота. Някой знае ли???
Здрасти!
И двете места, които знам са на Коматевско шосе.
Този с 15-те лева е като идваш от павираната уличка до 'Бърза помощ' на Държвна болница, долу завиваш в посока надлеза към Коматево и Смирненски. Има автобусна спирка и пешеходен светофар (това точно преди... ОМВ, мисля). От другата страна на булеварда, в една ламаринена барака е човека.
Аз лично съм много доволен от работата му. Веднъж даже ми завъртя едната джанта, гледа я и накрая я свали и вика: 'Перфектна е! Няма смисъл да я чукам и да ти вземам 15 лева за нищо!'
Другото място- продължаваш по Коматевско, подмнаваш релсите (те не се ползват) и излизаш вече по паважа. На около 1.5-2 километра в ляво ти се пада една гумаджийница (има гуми и джанти пред нея), а малко след тях (около 10 метра) е пак един ламаринен гараж и пише 'Изправяне на джанти, смяна ауспуси'...
Гумата се демонтира при гумаджията, защото човека, дето ги изправя няма машина за гуми и за баланс после.
Те му носят джантата, той я изправя и я връща. Момчетата я монтират обратно, баланс и качване на колата Wink
Също прекрасни впечатления!
и на двете места нямам забележки по работата!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 13 госта