Привет,
искам да попитам модераторите има ли възможност да се допълни към известителния мейл, който уведомява за нов отговор, ника на този, който го е написал?
Мерси и поздрави!
За конструктивни предложения към админи и модове
- dobrin
- Чингис хан
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
ISRalien написа:vasstop написа:Ок, заключвам. Този, който е пуснал анкетата може да пусне нова ако иска с коригираните позиции.
Ъм.. поне като давате линкове гледайте дали са теглили ключа на темата... В момента от тази няма НИКАКЪВ смисъл...
Именно поради това съм дал линк към тази тема - явно има причина, поради която админ на форума е преценил, че трябва да се заключи.
- Ivailo
- Автомобил: VW Golf mk3
- Двигател: AAZ
- Контакти:
Чудомир написа:Чудомир написа:Привет,
искам да попитам модераторите има ли възможност да се допълни към известителния мейл, който уведомява за нов отговор, ника на този, който го е написал?
Мерси и поздрави!
Тука някой може ли да каже как е ситуацията?
Изчакай новата версия на форума, на този етап няма никакъв смисъл от външни модификации по скрипта.
- peyu
- Автомобил: Passat B7
- Двигател:
- Контакти:
Ммм.. колеги не че е моя работа ама и аз да си кажа менението.
Направите вграден "чат" в сайта, че да има хората
къде да си чешат езиците без да флуудят в форума.
IRC отдавна умря или поне аз така мисля.
Мисълта ми е за нещо такова:
https://blueimp.net/ajax/
Надявам се да съм бил полезен, ако ли не извинете ме!

Направите вграден "чат" в сайта, че да има хората
къде да си чешат езиците без да флуудят в форума.
IRC отдавна умря или поне аз така мисля.
Мисълта ми е за нещо такова:

Надявам се да съм бил полезен, ако ли не извинете ме!

- Cherepaha
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
И още едно такова скромно предложение ...
Аре стига заключвали теми щото били за "Кой, кво видял в "нета"" или за "НОВИНИ oT cBeTa Ha VW" ...
Явно пускащия темата знае (много добре), че има такива (горепосочените) теми, (дет никой не ги чете
) но иска да изрази (не да информира, щот всички имат нет) некво лично субективно мнение и да чуе други такива, както и да се впусне в дискусийка по новинката...
Поздрави!
Аре стига заключвали теми щото били за "Кой, кво видял в "нета"" или за "НОВИНИ oT cBeTa Ha VW" ...
Явно пускащия темата знае (много добре), че има такива (горепосочените) теми, (дет никой не ги чете

Поздрави!

- gr_kanev
- Доктора
- Автомобил: VW Transporter T5 2006
- Двигател: AXD
Cherepaha написа:И още едно такова скромно предложение ...
Явно пускащия темата знае (много добре), че има такива (горепосочените) теми, (дет никой не ги чете) но иска да изрази (не да информира, щот всички имат нет) некво лично субективно мнение и да чуе други такива, както и да се впусне в дискусийка по новинката...
Поздрави!
Ами като знае (т.е. е наясно) - нека да ги пуска в съответния раздел с мнението си (ако има такова). Обясни ми какъв е смисъла от 9767594873 теми, които спокойно биха могли да са мнения в някоя от темите, които ти самия си споменал ?
- AmW
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти: