ISRalien написа:Аз фалирах тотално, за следващата сбирка не ме бройте, че нова квартира: наем, депозит, комисионна![]()
![]()
Хайде, хайде, Елфа ще оправи сметката

ISRalien написа:Аз фалирах тотално, за следващата сбирка не ме бройте, че нова квартира: наем, депозит, комисионна![]()
![]()
Леле майко...кво сте се направили
emohrisstov написа:Хайде, хайде, Елфа ще оправи сметката
AmW написа:Колегата Козмо голУем пич
Хубаво си побъбрихме
На тръгване не ми харесаха някой неща от страна на компанията но за сега ще ги запазя за себе си...
Ние сме си животни
На тръгване не ми харесаха някой неща от страна на компанията но за сега ще ги запазя за себе си...
AmW написа:На тръгване не ми харесаха някой неща от страна на компанията но за сега ще ги запазя за себе си...
AmW написа:Колегата Козмо голУем пич
Хубаво си побъбрихме
CoZmO написа:![]()
![]()
Eкстра беше. Това е риска на кварталните срещички, виждаш магариите на всички...
Следващият път предлагам ако ще е с преспиване да не е в Овча Купел, а някъде на хижа. Обещавам и аз да си покажа малко магариите, ама все пак одъртях вече, не очаквайте много...![]()
ChimeyJimmey написа:Пак ли е имало къркаатен до безсъзнаатен, бре Мечок?
Ах тииии...
Требе да се видим скоро, че нещо задругата се разпадна... Само без изцепки като оня път в Син Сити...
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 27 госта